browanx 17.12.05, 18:43 ...neeeeeek, w ręku zielony badyyyyyylek...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 18:44 a przed nią bieży baraaaaaaaanek a za nią lata motyyyyyyyyyyylek.... Odpowiedz Link
browanx Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 18:48 ach, ciiiii ludzieeeeee... Odpowiedz Link
pszczolaasia doprawdy...pięknie spiewasz...twój głos 17.12.05, 19:13 usłyszałam z daleka.... Odpowiedz Link
pinup Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 19:43 ktory to juz browarek tego wieczora? P Odpowiedz Link
siodme_niebo Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 19:48 płynie statek piła tangoooo czarna bandera ukłoń się świrom, żyj, nie umieraj!!! Odpowiedz Link
siodme_niebo Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 19:57 tam, tam taramtam tam, tam )) Odpowiedz Link
browanx Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 20:11 eeeee to było tak, bum cyk cyk, bum cyk cyk Odpowiedz Link
veeto1 Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 20:15 łoj dana dana hopsa dyna uhaha! Odpowiedz Link
mmagi Re: mój łyka jedno;-))) 17.12.05, 20:47 po za mna 3),jak sie poznawaliśmy intensywnie w ogrógkach nad Wisła to wlalismy po pięć)))) Odpowiedz Link
mmagi Re: mój łyka jedno;-))) 17.12.05, 20:55 eee od 18 do 2 nad ranem mozna tyle wciaganć)) Odpowiedz Link
kasitza Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 23:08 mimo wszystko! co u ciebie?`u mnie czerwone winko... Odpowiedz Link
vandikia Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 23:18 gdyby ktos powiedzial stary czy masz czas potrzebuje do zalogi jakas nowa twarz ... Odpowiedz Link
vandikia Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 23:21 czesc kasitza jak sobotni wieczor, ? bo ja dzis mialam szkole i padam na twarz, zaraz ide spac ;] Odpowiedz Link
kasitza Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 23:23 ja dzisnawet pracowalam, i mialam sporo rzeczy ktore musialam pozalatwiac, ale wieczor byl mily bo mielismy znajomego na kolacji, teraz se siedze i upijam sie czerwonym wi9nem... Odpowiedz Link
vandikia Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 23:29 hehehe, ja wlasnie tez sobie chyba kieliszeczek nalewki zrobie a do nas chcialo wpasc dzisiaj troche znajomych, ale nie dalam rady sie z nikim spotkac. Poza tym, jak myslisz, bo moze ja sie robie juz antyludzka, ale sa sytuacje gdy mam wrazenie, ze nie chodzi wcale o spotkanie z nami, tylko to, ze jest nudno, nie ma gdzie pojsc, a my mieszkamy we wlasnej chacie. Bo wszyscy chca sie spotykac, serio mamy mnostwo chetnych, ale ja mysle, ze wsrod calego towarzystwa tylko kilka osob wyraza chec spotkania z nami, reszta j.w. Bo Ci ktorym zalezy na spotkaniu z nami moga sie umowic wszedzie, zapraszaja nas czasem gdzies na zew, czasem zwalaja sie do nas. A ci inni, dzwonia ze chca przyjechac np. w 4 osoby, ale jak prosze zebysmy sie spotkali na neutralnym gruncie, bo np mam remont, to juz do spotkania nie dochodzi. Tak samo nasza a wlasciwie bardziej mojego faceta kolezanka chciala jezdzic do kina, do barow mniej wiecej 3 razy w tygodniu, oczywiscie my mielismy samochod wiec hulaj dusza. Odkad przeprowadzilismy sie niecale 10 km dalej, kolezanka jakby stracila zapal do wyjazdow. Ech po co ja sie wkurzam na noc i sie nakrecam. Pewnie dosyc chaotycznie to wszystko napisalam ;] Odpowiedz Link
kasitza Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 23:34 nie, nie, rozumiem, cie. ja sadze ze czesto sie to zdaza - trudno jest oddzielic plew od ziarna. nie przejmuj sie. nie wono tez za szybko wnioskow wyciagac, ale na pewno masz racje, jesli nie lecisz za kazda propozycja spotkania. tak mysle. nie chce tu sie wymadrzac Odpowiedz Link
kasitza Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 17.12.05, 23:36 zwlaszcza ze juz troche podrinkowalam i chlop w dodatku mi przeszkadza... Odpowiedz Link
vandikia Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 18.12.05, 00:19 ehehehehe, tylko uwazajcie, bo seksic sie po alko jest niebezpiecznie ze wzgledu na mogace zajsc rozne okolicznosci ) Odpowiedz Link
kasitza Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 18.12.05, 00:21 u nas nic nie zajdzie----hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: Naa głowie pękny ma wiaaaa..... 18.12.05, 00:22 to lepiej zmykac spelniac obowiazki zony ja juz sie na dzis zegnam, dobrej nocy Odpowiedz Link