mamba30 05.01.06, 13:54 gadajta, co wieta... ino gibko ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: ten od morfiny,nie???:-))) 05.01.06, 13:56 ale ja nie mam problemów ze spaniem, tudzież z bolączkami.... jedyna bolączka teraz to brak nikotyny w organiźmie... % dzień już mija i się trzymam dzielnie, nie zapaliłam ani, ani )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach widzisz Mamba.... 05.01.06, 13:57 to jest taki ktos, ktory, kiedy zwrocilam mu uwage,ze powinien sie przedstawic, sie obrazil. a wtoruje mu tygrysio. ona mysli,ze jak ona kogos zna to ja tez musze. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 13:59 kobieta_na_pasach napisał: > to jest taki ktos, ktory, kiedy zwrocilam mu uwage,ze powinien sie przedstawic, > > sie obrazil. a wtoruje mu tygrysio. ona mysli,ze jak ona kogos zna to ja tez > musze. Odpowiedz Link
mamba30 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:00 kobieta_na_pasach napisał: > to jest taki ktos, ktory, kiedy zwrocilam mu uwage,ze powinien sie przedstawic, > > sie obrazil. a wtoruje mu tygrysio. ona mysli,ze jak ona kogos zna to ja tez > musze. to źle myśli, a kultura wymaga tego, aby sie przedstawić Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:09 mamba30 napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > to jest taki ktos, ktory, kiedy zwrocilam mu uwage,ze powinien sie > przedstawic, > > > > sie obrazil. a wtoruje mu tygrysio. ona mysli,ze jak ona kogos zna to ja > tez > > musze. > > to źle myśli, a kultura wymaga tego, aby sie przedstawić widzę Was i Ciebie widzę "Na pasach" mam sygnet rubinowy i sygnaturkę,oooooałoooooo tu pod spodem.... tygrysia mnie tu proszę nie dręczyć bo i tak bidny dzieciak jezd tera a jak se tam chceta gadać o maryni tudzież,to se gadajta a mię tu granatów zaczepno-odbezpieczonych pod serducho nie rzucajta. także jak to stachurski na zabawie w glinojecku pedział; jezdem jaki jezdem i wszystko w temacie nie ma sie co bocyć i obrazać,do wymiany peselami przy pierwszym spotkaniu dochodzić nie musi wystarcy uśmiesek a kto tego nie rozumi ten ceper sakramencki jezd i hajda z nim tam wódki pić nie musem Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:14 mamba30 napisała: > aleś się nagadał chopie ) trzeba sobie odbeknąć czasami coby echa posłuchać Odpowiedz Link
mamba30 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:16 echo to ja mam teraz w bebechach, głodna jestem, ot co... przez to rzucenie palenia apetyt mam większy Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:16 mamba30 napisała: > echo to ja mam teraz w bebechach, głodna jestem, ot co... przez to rzucenie > palenia apetyt mam większy ile??? Odpowiedz Link
mamba30 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:17 ale co ile??? gadaj po ludzku, bo nie kumam Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:17 mamba30 napisała: > ale co ile??? gadaj po ludzku, bo nie kumam dni....nie dymcys? Odpowiedz Link
mamba30 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:18 dzisiaj zdaje się jest 5 dzień, nie jest źle... 9 lat kopciłam, a ostatnimi czasy 2 paki dziennie Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:20 mamba30 napisała: > dzisiaj zdaje się jest 5 dzień, nie jest źle... 9 lat kopciłam, a ostatnimi > czasy 2 paki dziennie skąd ja to i jaką terapią...suniesz do nierealnego celu Odpowiedz Link
mamba30 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:22 morfeusz_1 napisał: > skąd ja to > i jaką terapią...suniesz do nierealnego celu terapią silnej woli ) a dlaczego myslisz, że ten cel jest nierealny??? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:24 mamba30 napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > skąd ja to > > i jaką terapią...suniesz do nierealnego celu > > terapią silnej woli ) a dlaczego myslisz, że ten cel jest nierealny??? wrócisz do nałogu... mi tam żadna silna wola,żadne nicoretty,cuda wianki dzikie węże nie pomogły, w Twoim przypadku to samo będzie zaczekaj na imprę,spot,z ludźmi którzy palą wrócisz ... Odpowiedz Link
mamba30 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:27 ja już kiedyś rzuciłam silną wolą... nie paliłam pół roku, mimo imprez w moim domu i ludzi palących.... Wtedy w wakacje miałam trochę nerwów i poza tym do bronka... zaczęłam podpalać, a potem wróciłam do nałogu. Teraz jestem mądrzejsza i wiem, że jak rzuciłam, to nie mogę sięgać po żadną sztukę. Lepiej napisz, że we mnie wierzysz, tak bedzie lepiej ) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:33 mamba30 napisała: > ja już kiedyś rzuciłam silną wolą... nie paliłam pół roku, mimo imprez w moim > domu i ludzi palących.... Wtedy w wakacje miałam trochę nerwów i poza tym do > bronka... zaczęłam podpalać, a potem wróciłam do nałogu. Teraz jestem > mądrzejsza i wiem, że jak rzuciłam, to nie mogę sięgać po żadną sztukę. Lepiej > napisz, że we mnie wierzysz, tak bedzie lepiej ) wierzę Odpowiedz Link
mamba30 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:36 ogłosiłam publicznie, więc mam kolejny powód, aby nie zrobić z gęby betoniary.. zresztą jak tylko zaczynam gadać o fajkach, to mąż i syn gadają o nich takie obrzydliwe rzeczy )) Mam w Nich wsparcie ) Tyle, że zad pewnie urośnie... zaczęłam ćwiczyć po raz pierwszy w życiu... Dzisiaj sie ruszyć nie mogę i podejrzewam, że nie będę w stanie zrobić ani jednej pompki, ani brzuszka ( Odpowiedz Link
mamba30 Re: z goralskiech klimatow lubie tylko Harnasia. 05.01.06, 14:14 ano pamiętam ) Mmagi chyba też je lubi, ja tam wolę warkę Strong, w końcu strongowa ze mnie baba ) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: z goralskiech klimatow lubie tylko Harnasia. 05.01.06, 14:37 ot jak kazda baba lubisz Warke Strong bo slodka) a sie ludzie dziwia czemu to za piwo dla bab w ciąży uwazam) ja lubie prawdziwy smak chcmielu Pilsnery mi podchodza ale i te Irish BEER lubie...i Lagery tez Odpowiedz Link
mamba30 Re: z goralskiech klimatow lubie tylko Harnasia. 05.01.06, 14:38 ja jestem wierena tej marce już od paru lat ) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: z goralskiech klimatow lubie tylko Harnasia. 05.01.06, 14:43 a ja jestem wierna Pilsnerom kiedys dziewczyna ktora tylko Żubra i to z sokiem malinowym pije...pije bo wypada a nie bo lubi..powiedziala do mnie jak majaczylam, ze w Pubie nie ma mego pifka "Rozpoznajesz smaki piwa...wow" od tamtej pory wiem juz na 100% ze w glebi duszy jestem facetem no a i o piłce pogadac lubie i w sklepie obuwniczym spedzam max 5 min, ze az pracownicy sklepu na mnie jak na zlodzieja patrza Odpowiedz Link
aasiula1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:02 Bo poczuł się urażony. Toż to sam Laurence Fishburne wpadł na nasze skromne forum, a Tyś się nie poznała. Matrixa nie oglądała? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:02 aasiula1 napisała: > Bo poczuł się urażony. Toż to sam Laurence Fishburne wpadł na nasze skromne > forum, a Tyś się nie poznała. Matrixa nie oglądała? jezu, nie! nie lubie sajens fikszyn. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:05 No widzisz a on uznał, że wszyscy widzieli i wiedza kto on jest! Te gwiazdy "holiłudzkie" już tak mają ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:06 aasiula1 napisała: > No widzisz a on uznał, że wszyscy widzieli i wiedza kto on jest! Te > gwiazdy "holiłudzkie" już tak mają ) ...w dresowych spodniach z lampasami Odpowiedz Link
aasiula1 Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:07 Chłopaczyna se na targu kupił porcięta a ty mu wypominasz, a fe! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: widzisz Mamba.... 05.01.06, 14:09 a wystarczylo przeczytac jego sygnaturke Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:14 tygrysio_misio napisała: > a wystarczylo przeczytac jego sygnaturke > > Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:16 polubilam za brak szablonów zachowawczych Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:24 tygrysio_misio napisała: > polubilam za brak szablonów zachowawczych > > ale co za duzo to niezdrowo, jak nasz bohater sam przed chwila napisal. a ile mzona czytac tej jego gwary? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:29 ale jaki za to tajemiczy jest Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:37 tygrysio_misio napisała: > ale jaki za to tajemiczy jest > > boze, dziewczyno... Odpowiedz Link
mamba30 Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:37 kobieta_na_pasach napisał: > boze, dziewczyno... > wybacz Jej Kobieto, młoda jest i nie wie, co czyni ) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:40 aj tam...zawsze milam dar sympati do ludzi dziwnych i nietuzinkowych...zawsze chcialm zrozumiec czego "Schematowcy" nie potrafia ... nigdy tez nie szufladkowlam nikogo malo jest ludzi nie powielajacych schematow i jak potrafie docenic Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 15:27 tygrysio_misio napisała: > malo jest ludzi nie powielajacych schematow i jak potrafie docenic > > zaloze sie, ze Morfeusz ma nieslubne dziecko z goralka. Odpowiedz Link
vanhongen Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 15:29 kobieta_na_pasach napisał: > tygrysio_misio napisała: > > malo jest ludzi nie powielajacych schematow i jak potrafie docenic > > a nawet jak ma to co z tego? > > > > zaloze sie, ze Morfeusz ma nieslubne dziecko z goralka. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 15:32 a juz myslam ze to "a nawet jak ma to co z tego" byl do mnie...ale po chwili doszlma do wnisku ze jednak do kobity a juz chcilam nakrzyczec na Ciebie zes zazdrosny;pp Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 15:34 tygrysio_misio napisała: > a juz myslam ze to "a nawet jak ma to co z tego" byl do mnie...ale po chwili > doszlma do wnisku ze jednak do kobity > > a juz chcilam nakrzyczec na Ciebie zes zazdrosny;pp > a ja sie zastanawialam, po co wyslal pusty post. takie pytanie moze sugerowac, ze jednak ma. ygrysiu, nie daj sie zwiżć. goralu pokochaja , wykorzystaja, i porzuca. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 15:31 kobieta_na_pasach napisał: > tygrysio_misio napisała: > > malo jest ludzi nie powielajacych schematow i jak potrafie docenic > > > > > > zaloze sie, ze Morfeusz ma nieslubne dziecko z goralka. niejedno tylko siedem zawsze chciałem dorównać L.W. teraz jestem w 11 związku równie nieudanym jak pozostałe 34 Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 15:32 morfeusz_1 napisał: > >> niejedno tylko siedem zawsze chciałem dorównać L.W. > teraz jestem w 11 związku równie nieudanym jak pozostałe 34 no, wreszcie cie ruszylo. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 15:33 kobieta_na_pasach napisał: > morfeusz_1 napisał: > > > >> niejedno tylko siedem zawsze chciałem dorównać L.W. > > teraz jestem w 11 związku równie nieudanym jak pozostałe 34 > > no, wreszcie cie ruszylo. Noooo Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: zakochalas sie w nim czy co? 05.01.06, 14:47 kobieta_na_pasach napisał: > tygrysio_misio napisała: > > > polubilam za brak szablonów zachowawczych > > > > ale co za duzo to niezdrowo, jak nasz bohater sam przed chwila napisal. a > ile > mzona czytac tej jego gwary? > > mzona mzona ale ile mzona ni wim ) Odpowiedz Link
mamba30 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:00 ale gdzie, w doopie??? ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:02 mamba30 napisała: > ale gdzie, w doopie??? ) nie , wyzej) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:13 kobieta_na_pasach napisał: > mamba30 napisała: > > > ale gdzie, w doopie??? ) > > nie , wyzej) A zejdźta Wy mnie wszystkie ze mnie i gupot nie łopowiadajta. Dresy to przeżytek,teraz do łask wracajom skóry ze skaju i spodnie ala Jim M. Odpowiedz Link
mamba30 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:14 morfeusz_1 napisał: > A zejdźta Wy mnie wszystkie ze mnie i gupot nie łopowiadajta. > Dresy to przeżytek,teraz do łask wracajom skóry ze skaju i spodnie ala Jim M. > czyli jakie??? wąskie???? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:16 mamba30 napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > A zejdźta Wy mnie wszystkie ze mnie i gupot nie łopowiadajta. > > Dresy to przeżytek,teraz do łask wracajom skóry ze skaju i spodnie ala > Jim > M. > > > > czyli jakie??? wąskie???? o widzisz takie... Odpowiedz Link
mamba30 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:18 morfeusz_1 napisał: > o widzisz takie... > bo rozumiem, że masz na myśli Morrisona z the Doors...? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:18 mamba30 napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > o widzisz takie... > > > > bo rozumiem, że masz na myśli Morrisona z the Doors...? Odpowiedz Link
mamba30 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:19 znaczy się swojski chłop jesteś, dobrej muzy słuchasz ) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:21 mamba30 napisała: > znaczy się swojski chłop jesteś, dobrej muzy słuchasz ) nie wiem ... być może,może być... Odpowiedz Link
mamba30 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:22 he he... tylko mi jakoś te dresy nie pasują do takiej kapeli )) Czego jeszcze lubisz słuchać? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:25 mamba30 napisała: > he he... tylko mi jakoś te dresy nie pasują do takiej kapeli )) Czego jeszcze > > lubisz słuchać? reggae Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:28 spodobal bys sie mojej Miłości wiesz) nie wizualnie ile tym reggae i pozaszablonowoscia no i jescze czym ale tego nie powiem publicznie bo u nas naswet posiadanie niewielkiej ilosci jest zakazane Odpowiedz Link
mamba30 Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:29 czasami słucham, ale nie jest to gatunek, który bym postawiła na szczycie moich upodobań Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: to taki facet, ktoremu sie "sroli":))btxt 05.01.06, 14:26 ja od wigilii kiedy to dostalam plyte Jefferson Airplane "Bless its pointed little head" zakochalam sie w tej kapeli lubilam to cos z lat 60/70 co nazywano "pychodelicznym"..ale jak posluchalam tego zespolu w wersji koncertowej to jestem pod wrazeniem uwielbiam glos pieknej Grace...na piekna barwe glosu jak mowi i jak spiewa..a do tego to jak przeciaga i jak unosi czasem glos zwala mnie z nog basista jest super...dobry perkusista lubie tego sluchac w nocy kidy jedna noga jestem juz poza rzeczywistoscia...podejrewan, ze oderwanie sie calkowicie jak to miano na zwyczaju 35 lat temu jescze bardziej sluzy tym utworom Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach wąskie w nogach, ciasne w kroku,zeby meskosc 05.01.06, 14:26 wyeksponowac. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Ble,Ble,Ble 05.01.06, 14:28 kobieta_na_pasach napisał: > wyeksponowac. > > strasznie ironiczna z Ciebie jest kobieta_na_pasach Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ble,Ble,Ble 05.01.06, 14:29 morfeusz_1 napisał: > kobieta_na_pasach napisał: > > > wyeksponowac. > > > > > strasznie ironiczna z Ciebie jest kobieta_na_pasach > > lepsza taka niz nijaka. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Ja naprawdę nie znam Luselli Santos.... 05.01.06, 15:36 Kobieto na pasach i jest suuuuuuper,jest suuuuuuuper więc o so si chosi Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ja naprawdę nie znam Luselli Santos.... 05.01.06, 15:37 morfeusz_1 napisał: > > Kobieto na pasach i jest suuuuuuper,jest suuuuuuuper więc o so si chosi > ale bredzisz. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Ja naprawdę nie znam Luselli Santos.... 05.01.06, 15:41 kobieta_na_pasach napisał: > morfeusz_1 napisał: > > > > > Kobieto na pasach i jest suuuuuuper,jest suuuuuuuper więc o so si chosi > > > > ale bredzisz. > i vice versa Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ja naprawdę nie znam Luselli Santos.... 05.01.06, 15:44 morfeusz_1 napisał: >> > > > > ale bredzisz. > > > > i vice versa poprosze jakies dowody. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Ja naprawdę nie znam Luselli Santos.... 05.01.06, 18:23 kobieta_na_pasach napisał: > morfeusz_1 napisał: > > >> > > > > > ale bredzisz. > > > > > > > i vice versa > > > poprosze jakies dowody. właśnie wróciłem... zaraz... się... zacznie.... właśnie...wróciłem...od Elvisa... prosił...żebym....Wam...coś...wrzócił...przyjaciółki...a zwłaszcza...Tobie... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Ja naprawdę nie znam Luselli Santos.... 05.01.06, 18:27 morfeusz_1 napisał: > kobieta_na_pasach napisał: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > >> > > > > > > ale bredzisz. > > > > > > > > > > i vice versa > > > > > > poprosze jakies dowody. > > > właśnie wróciłem... zaraz... się... zacznie.... > > właśnie...wróciłem...od Elvisa... > > prosił...żebym....Wam...coś...wrzucił...przyjaciółki...a zwłaszcza...Tobie... o tera jest lepij pod ortograficznym względem oczywista Odpowiedz Link