Dodaj do ulubionych

dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo

30.01.06, 21:16
myslalam, ze m.in po to odeszlysmy z fk, zeby nie uzerac sie z trolami. Po
co te bezsensowne jazdy? To chyba mialo byc przyjazne forum...
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 21:24
      a ja sądziłam, że wolne od bezsensownej cenzury.
      • monalisa.pl Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 21:29
        wlasnie...tymbardziej ze nie wyzywamy sie na wzajem - wiec o co chodzi?? a ze
        czasami pojawi sie jakas ostrzejsza wymiana zdan to nic starsznego chybasmile?
        my z asiulka81 dzis mialysmy klotnie ale sobie wyjasnilismy juz co i jak i jest
        gitsmile
      • browanx Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 21:50
        alpepe napisał:

> a ja sądziłam, że wolne od bezsensownej cenzury.

jest wolne nadal.
        • alpepe Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 22:03
          browanx, przeczytaj post vandikii, to zrozumiesz, co napisałam. Ja się
          przeniosłam , jedną nogą, przyznaję, tutaj, bo na FK już wszsytkiego, co możliwe
          pozabraniali, a jak się niektóre aeski rządzą, to tylko słychać szczęk nożyc.
    • mmagi Vandikja nie masz kurwa wiekszyxch zmartwien na 30.01.06, 21:33
      dziś,na boga zlituj sie i padnij na kolana przed zmarłymi,pomysl torszke o
      sobie i swoim bezpieczenstwie a nie o JEBANYCH
      trolacj.fak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!
      • vandikia mmagi 30.01.06, 21:50
        po 1 nie oglądałam wiadomosci, bo przez 2 dni naoglądałam się scigania stacji
        tv, w tym ktora wiecej zrobi reportazy, ktore beda bardziej przejmujace itd.
        Moze i takie prawa rynku, ale ja nie mam zamiaru ogladac igrzysk, gdy ponad 60
        osob nie zyje.

Po drugie dziwi mnie wlasnie forumowe zachowanie. Bo zamiast troche zastanowic
        sie nad zyciem tylko sobie wszyscy dogryzaja i scinaja sie. Wystarczy poczytac
        dzisiejsze watki.'
        • mmagi ja tez nie opgladam igrzysk ale tez i nie zakładam 30.01.06, 22:06
          głupich watkówsuspicious
    • mmagi pewnie nie ogladałas wiadomosci na polsacie bo 30.01.06, 21:36
      jako osoba inteligentna takiego watku bys nie zalożyłasad(((
      a na huj Ci dzis trole???????????i myslenie o nochsuspicious>>>
      • istna Re: pewnie nie ogladałas wiadomosci na polsacie b 30.01.06, 21:44
        Cóż za swięte oburzenie ze strony osoby, którą, o ile dobrze pamiętam, ubawiło
        zdjęcie motocyklisty , który zginął w wypadku...
        • mmagi co??? chyba sie mylisz,kazde takie zdjecie sle jak 30.01.06, 22:12
          o ostrzezenie a nie jako cos do smiechu,prosze udowodnij ze sie
          smiałamsuspicious>,słałam rózne foty z wypadków do róznych osób,ale jako
          ostrzezenie,ciebie nawet nie mam w adresach wiec sie grubo myliszsuspiciousja z Toba
          nie koresponudjętongue_out
    • ocean.niespokojny ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:05
      w pracy siadło ogrzewanie to raz i dwa: przyszedł do mnie klient który to
      zwyczajnie jak kazdy usiadł naprzeciwko i niezwyczajnie przy mnie zaczął
      namiętnie masować sobie krocze, całe szczęście że ostatnio moja wrażliwość
      spadła ;-/
      • alpepe Re: ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:17
        rozwiń opowieść pls, bo początek z masowaniem brzmi nieźle smile
        • ocean.niespokojny Re: ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:26
          bez sensacji: powiedziałam mu to co mam do powiedzenia nie patrząc w jego
          kierunku, on odpowiadał na zadane pytania nieprzerywając masażu jakby miał taki
          nawyk, nie wiedziałam jak sie zachować, czy zapytać: Panie a pan co do cholery?
          onanizujesz sie czy mi się wydaje?, miałam obawy czy takie pytanie nie
          poluzowałoby jego hamulców ;-/
          • alpepe Re: ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:27
            a co za klient, gdzie pracujesz?
      • mmagi kurwa o czym Ty mówisz o waleniu konia??bo 30.01.06, 22:29
        ja o tregedii z Katowic,moze pojebały ci sie watkisuspicious>kurwa mac????
        • ocean.niespokojny Re: kurwa o czym Ty mówisz o waleniu konia??bo 30.01.06, 22:31
          dlatego też nie wypowiadam się w twoim wątku
          pogubiłaś się dziewczynko i to mocno
        • owca Re: kurwa o czym Ty mówisz o waleniu konia??bo 30.01.06, 23:00

Mmagi, wyluzuj...
          tragedia tragedią ale swoich emocji nie wyładowuj na innych
          • mmagi sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki i juz 30.01.06, 23:39
            no i co sie stało?
            • gres81 Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 30.01.06, 23:43
              mmagi napisała:

> no i co sie stało?

nic.
              dzieki za poczte.foto świetne.
              • mmagi fajne nie?:-)tez mi sie podobały:-) 30.01.06, 23:52

• ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 30.01.06, 23:53
              np to że mnie obraziłaś
              • mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 30.01.06, 23:54
                czym?
                • ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:00
                  chyba nie musze cytować? przeczytaj swoją odpowiedz do mnie wyżej! wg Ciebie
                  nie jest to wulgarne, chamskie i obraźliwe? a myslałam ze z moją wrażliwością
                  coś nie tak
                  • mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:04
                    dziwie Ci sie ze w takich dniach mysle ze dla ns wszystkich trudnych chce Ci
                    sie targowac o takie gupotysmileprzepraszam i tylesuspicious
                    jestes wrazliwa i wogóle rób co chcesz
                    • ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:08
                      jakiekolwiek te dni by nie były to nie sa one usprawiedliwieniem dla załosnego
                      wulgarnego zachowania, dziwne ze ty tak do tego podchodzisz ale rób co chcesz.
                      • asiulka81 Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:12
                        łapki na zgode sobie podajcie wink
                      • mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:12
                        do czego podchodze i jak??i co to znaczy ze "ty tak"???
                        że ze strachem mysle o tym ze moge isc jak co tydzien do Kerfura i moze mi na
                        łeb walnac strop???ale dziwne co nie???
                        masz pmsa?? to wyładuj go ale nie na mnie i nie na tych dniach,bo piszesz tak
                        jak to ja bym sobie te tragedia w Katowicach wymysliła i rozchukała po świeciesuspicious
                        • ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:52
                          dziwie sie temu ze dla ciebie jest to usprawiedliwienie dla chamskiego
                          zachowania, nie dziwie sie twojemu wzburzeniu spowodowanemu Katowicami, Pa
                          • mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 01:12
                            za duzo sie dziwisz i za razem nie,idz spacsuspicious
                          • mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 01:13
                            po za tym Katowicami nie jestem wzburzona tylko przygnebiona a ludza głupota
                            wzburzonasuspicious
    • kobieta_na_pasach Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 31.01.06, 19:07
      vandikia napisała:

> myslalam, ze m.in po to odeszlysmy z fk, zeby nie uzerac sie z trolami. Po
      > co te bezsensowne jazdy? To chyba mialo byc przyjazne forum...

a clint to trol czy nie? bo nie wiem teraz, jak mam sie zachowacsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka