vandikia 30.01.06, 21:16 myslalam, ze m.in po to odeszlysmy z fk, zeby nie uzerac sie z trolami. Po co te bezsensowne jazdy? To chyba mialo byc przyjazne forum... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 21:24 a ja sądziłam, że wolne od bezsensownej cenzury. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 21:29 wlasnie...tymbardziej ze nie wyzywamy sie na wzajem - wiec o co chodzi?? a ze czasami pojawi sie jakas ostrzejsza wymiana zdan to nic starsznego chyba? my z asiulka81 dzis mialysmy klotnie ale sobie wyjasnilismy juz co i jak i jest git Odpowiedz Link
browanx Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 21:50 alpepe napisał: > a ja sądziłam, że wolne od bezsensownej cenzury. jest wolne nadal. Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 30.01.06, 22:03 browanx, przeczytaj post vandikii, to zrozumiesz, co napisałam. Ja się przeniosłam , jedną nogą, przyznaję, tutaj, bo na FK już wszsytkiego, co możliwe pozabraniali, a jak się niektóre aeski rządzą, to tylko słychać szczęk nożyc. Odpowiedz Link
mmagi Vandikja nie masz kurwa wiekszyxch zmartwien na 30.01.06, 21:33 dziś,na boga zlituj sie i padnij na kolana przed zmarłymi,pomysl torszke o sobie i swoim bezpieczenstwie a nie o JEBANYCH trolacj.fak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
vandikia mmagi 30.01.06, 21:50 po 1 nie oglądałam wiadomosci, bo przez 2 dni naoglądałam się scigania stacji tv, w tym ktora wiecej zrobi reportazy, ktore beda bardziej przejmujace itd. Moze i takie prawa rynku, ale ja nie mam zamiaru ogladac igrzysk, gdy ponad 60 osob nie zyje. Po drugie dziwi mnie wlasnie forumowe zachowanie. Bo zamiast troche zastanowic sie nad zyciem tylko sobie wszyscy dogryzaja i scinaja sie. Wystarczy poczytac dzisiejsze watki.' Odpowiedz Link
mmagi ja tez nie opgladam igrzysk ale tez i nie zakładam 30.01.06, 22:06 głupich watków Odpowiedz Link
mmagi pewnie nie ogladałas wiadomosci na polsacie bo 30.01.06, 21:36 jako osoba inteligentna takiego watku bys nie zalożyła((( a na huj Ci dzis trole???????????i myslenie o noch>>> Odpowiedz Link
istna Re: pewnie nie ogladałas wiadomosci na polsacie b 30.01.06, 21:44 Cóż za swięte oburzenie ze strony osoby, którą, o ile dobrze pamiętam, ubawiło zdjęcie motocyklisty , który zginął w wypadku... Odpowiedz Link
mmagi co??? chyba sie mylisz,kazde takie zdjecie sle jak 30.01.06, 22:12 o ostrzezenie a nie jako cos do smiechu,prosze udowodnij ze sie smiałam>,słałam rózne foty z wypadków do róznych osób,ale jako ostrzezenie,ciebie nawet nie mam w adresach wiec sie grubo myliszja z Toba nie koresponudję Odpowiedz Link
ocean.niespokojny ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:05 w pracy siadło ogrzewanie to raz i dwa: przyszedł do mnie klient który to zwyczajnie jak kazdy usiadł naprzeciwko i niezwyczajnie przy mnie zaczął namiętnie masować sobie krocze, całe szczęście że ostatnio moja wrażliwość spadła ;-/ Odpowiedz Link
alpepe Re: ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:17 rozwiń opowieść pls, bo początek z masowaniem brzmi nieźle Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:26 bez sensacji: powiedziałam mu to co mam do powiedzenia nie patrząc w jego kierunku, on odpowiadał na zadane pytania nieprzerywając masażu jakby miał taki nawyk, nie wiedziałam jak sie zachować, czy zapytać: Panie a pan co do cholery? onanizujesz sie czy mi się wydaje?, miałam obawy czy takie pytanie nie poluzowałoby jego hamulców ;-/ Odpowiedz Link
alpepe Re: ja też miałam dzisiaj jazdy w realu 30.01.06, 22:27 a co za klient, gdzie pracujesz? Odpowiedz Link
mmagi kurwa o czym Ty mówisz o waleniu konia??bo 30.01.06, 22:29 ja o tregedii z Katowic,moze pojebały ci sie watki>kurwa mac???? Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: kurwa o czym Ty mówisz o waleniu konia??bo 30.01.06, 22:31 dlatego też nie wypowiadam się w twoim wątku pogubiłaś się dziewczynko i to mocno Odpowiedz Link
owca Re: kurwa o czym Ty mówisz o waleniu konia??bo 30.01.06, 23:00 Mmagi, wyluzuj... tragedia tragedią ale swoich emocji nie wyładowuj na innych Odpowiedz Link
mmagi sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki i juz 30.01.06, 23:39 no i co sie stało? Odpowiedz Link
gres81 Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 30.01.06, 23:43 mmagi napisała: > no i co sie stało? nic. dzieki za poczte.foto świetne. Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 30.01.06, 23:53 np to że mnie obraziłaś Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:00 chyba nie musze cytować? przeczytaj swoją odpowiedz do mnie wyżej! wg Ciebie nie jest to wulgarne, chamskie i obraźliwe? a myslałam ze z moją wrażliwością coś nie tak Odpowiedz Link
mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:04 dziwie Ci sie ze w takich dniach mysle ze dla ns wszystkich trudnych chce Ci sie targowac o takie gupotyprzepraszam i tyle jestes wrazliwa i wogóle rób co chcesz Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:08 jakiekolwiek te dni by nie były to nie sa one usprawiedliwieniem dla załosnego wulgarnego zachowania, dziwne ze ty tak do tego podchodzisz ale rób co chcesz. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:12 łapki na zgode sobie podajcie Odpowiedz Link
mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:12 do czego podchodze i jak??i co to znaczy ze "ty tak"??? że ze strachem mysle o tym ze moge isc jak co tydzien do Kerfura i moze mi na łeb walnac strop???ale dziwne co nie??? masz pmsa?? to wyładuj go ale nie na mnie i nie na tych dniach,bo piszesz tak jak to ja bym sobie te tragedia w Katowicach wymysliła i rozchukała po świecie Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 00:52 dziwie sie temu ze dla ciebie jest to usprawiedliwienie dla chamskiego zachowania, nie dziwie sie twojemu wzburzeniu spowodowanemu Katowicami, Pa Odpowiedz Link
mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 01:12 za duzo sie dziwisz i za razem nie,idz spac Odpowiedz Link
mmagi Re: sama sobie wyluzuj,po prostu pomyliłam watki 31.01.06, 01:13 po za tym Katowicami nie jestem wzburzona tylko przygnebiona a ludza głupota wzburzona Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: dziewczyny hamujcie swoje PMSy, bo 31.01.06, 19:07 vandikia napisała: > myslalam, ze m.in po to odeszlysmy z fk, zeby nie uzerac sie z trolami. Po > co te bezsensowne jazdy? To chyba mialo byc przyjazne forum... a clint to trol czy nie? bo nie wiem teraz, jak mam sie zachowac Odpowiedz Link