dzikoozka 31.01.06, 11:06 ale nie napiszę głośno bo mnie ochrzanicie PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 11:07 Ja Cię nie ochrzanie)) powiedz mi na ucho))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 11:08 nie mogę, to temat TABU tutaj ;PPP Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 11:10 (((( tu przecież nie ma tabów)))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 11:10 ja mam TAB na klawiaturze ;DDDD Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 11:12 Swoje prywatne to każdy ma)) ale żadnych wspólnych tu nie mamy)))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re:wiem co! 31.01.06, 11:14 PUDŁO DDD Chociaż kiedyś pewnie tez do tego dojdzie????? AAAAAAAAAA powie że jestem zboczona i na pewno go zdradzam ;PPPPP Odpowiedz Link
dzikoozka Re:wiem co! 31.01.06, 11:16 aaaaaaaaaaaaa dzieki gosia dzięki, moja koszula nocna z dziurą organy ledwo to zniosła ;PPPPP PUDŁO Odpowiedz Link
dzikoozka Re:ale to Ty robiłaś??:)))! 31.01.06, 11:26 co ja zrobiłam to wiem ale nie wiem czy WY to robiłyście????? Odpowiedz Link
gosiaes Re: mów bo oszaleję i też coś zrobię:))) 31.01.06, 11:19 )))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: ja już też nie mogę, powiedz wreszcie 31.01.06, 11:23 nie wiem no może idź do łązienki i zsobie ulżyj na razie doraźnie D Odpowiedz Link
aasiula1 Re: ja już też nie mogę, powiedz wreszcie 31.01.06, 11:24 byłam własnie nie pomogło Odpowiedz Link
dzikoozka Re: mów bo oszaleję i też coś zrobię:))) 31.01.06, 11:22 możesz robić proszę bardzo DDD zglanujecie mnie za samo słowo.... nie mogę ))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: mów bo oszaleję i też coś zrobię:))) 31.01.06, 11:24 dzikoozka napisała: > możesz robić proszę bardzo DDD > zglanujecie mnie za samo słowo.... nie mogę ))) powaliło cię?okaże się pewnie, że każda z nas ma to już za sobą Odpowiedz Link
dzikoozka Re: mów bo oszaleję i też coś zrobię:))) 31.01.06, 11:25 Myślisz że tylko ja taka zacofana jestem????? ((( Odpowiedz Link
lena_zet Re: mów bo oszaleję i też coś zrobię:))) 31.01.06, 11:27 dzikoozka napisała: > Myślisz że tylko ja taka zacofana jestem????? ((( a co ty sobie myślisz, że ja to jakaś wyrafinowana?nie przesadzaj Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:24 dplca bkn lsrm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:29 Jesteś ZADOWOLNIONA????? ILE RAZY TO MIAŁAŚ JUŻ???? Odpowiedz Link
kohol Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:30 Wiesz, chyba ze dwa razy jeszcze bym chciała, ale na razie trochę sie boję Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:31 czego się boisz??? ale miałaś ze znieczuleniem??? BO JA TAK I NIC NIE BOLAŁO Odpowiedz Link
kohol Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:32 A ja nie miałam znieczulenia Ale to dobrych parę lat temu było. Odpowiedz Link
lena_zet Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:32 dzikoozka napisała: > czego się boisz??? ale miałaś ze znieczuleniem??? BO JA TAK I NIC NIE BOLAŁO ale co?cipkę wygoliłaś?laserem?widzisz jaka jesteś wyrafinowana!ja to se tnę ale golarką chłopa co se nią twarz goli aaaaaaaa Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:33 aaaaaaaaaaaaaa moj by mnie zabił za ruszanie JEGO golarki ))))) mam swoje D Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:36 ale bierzesz JEGO maszynkę????? Odpowiedz Link
mmagi sam mi to zrobił 4 lata temu przed 1szym razem 31.01.06, 11:39 swojom własnom golarkom)))))))))))) tez byłam w szoku Odpowiedz Link
dzikoozka Re: sam mi to zrobił 4 lata temu przed 1szym raze 31.01.06, 11:40 RANY przed?????? 1 razem?????? eh.... normalnie szok )) poświęcenie najwyższego stopnia. Odpowiedz Link
lena_zet Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:26 dzikoozka napisała: > dplca bkn lsrm > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dupa pali luźna cewka ale bardzo kocham na luźno srać ropą ...miętową? Odpowiedz Link
kohol Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:27 Ona myślała, że pierwsze litery napisałaś Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:28 kuźwa ale wymyśłiła DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A ja myślałam, ze taka postępowa jestem DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
dzikoozka Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:27 kuzwa to jest co druga litera!!!! aaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: To napisz co drugą literkę! 31.01.06, 11:31 winna mi jesteś chusteczkę, bo zużyłam ją na otarcie łez DDDDDDD poproszę higieniczną nieosmarkaną, bez miętowej ropy Odpowiedz Link
dzikoozka Re: laserem:-) kurde a ogolic pipe to nie łaska:) 31.01.06, 11:33 aaaaaaaaaaaaaaa nie mogie bo mam szczecine DDDDD sufki mnie sie robiom Odpowiedz Link
krysica Re: laserem:-) kurde a ogolic pipe to nie łaska:) 31.01.06, 11:34 aaaaaaaaaaaaaaaaa No zatrybiłam...heheheh Odpowiedz Link
dzikoozka Re: anal:O??????....................; -) 31.01.06, 11:26 nieeeeeeeeeeeee juz zdementowałam Odpowiedz Link
dzikoozka KOHOLek jest the best :DDDD 31.01.06, 11:29 zgadła, tez zgadniecie jak sie wczujecie Odpowiedz Link
kohol Re: KOHOLek jest the best :DDDD 31.01.06, 11:29 Dobrze, że teraz, a nie latem Ja nawet dwa razy! Odpowiedz Link
kohol Re: KOHOLek jest the best :DDDD 31.01.06, 11:32 To już tu Ci będe pisać - no, jest, ale chyba chciałabym większy. Tylko trochę mi tak wstyd było Chociaż pewnie lepiej z kobietą niż z facetem Odpowiedz Link
dzikoozka Re: KOHOLek jest the best :DDDD 31.01.06, 11:35 No pewnie że pielęgniarka kobitka i generalnie zapodają jednorazowe gacie i jednorazowy kocyk i jest spoko. Najważniejsze, że ze znieczuleniem bo bez tego to bym chyba umarła Odpowiedz Link
dzikoozka Re: wczuje sie jak mi powiesz:-) 31.01.06, 11:31 temat tabu tu i na FK. Jak sie ktoś pyta czy coś, to zostaje zjechany i wysłany w p.du z tematem DDD Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bikini czy bakobrody;-)??? 31.01.06, 11:37 aaaaaaaaaaaaaaaaa bokobrody zrobię z nastepnej pensji ;PPPPP Odpowiedz Link
lena_zet Re: bkn! 31.01.06, 11:36 ale dalej napisała, że pipki nie goliła, to już nic nie rozumiem. Odpowiedz Link
lena_zet Re: bkn! 31.01.06, 11:38 kohol napisała: > Bo bikini o to co poza pipkę wystaje chyba, nie? ja myślałam, że bikini to pipka i nad pipką powaznie. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bkn! 31.01.06, 11:38 został na wypadek rewoluicji w modzie. Żeby mi za 20 lat łyso nie było ;PPPP Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: dzikoozko 31.01.06, 11:38 nie masz się czego wstydzić, ja tam codziennie prawie to robię Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 11:35 wobrator? onanizowałaś się? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a teraz pokaz rachunek:-))) 31.01.06, 11:39 Wole nie, nawet mój mąż nie widział ))))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: to napisz co drugą cyferkę :D 31.01.06, 11:41 nie nie nie będę taka nie będę juz zapomniałam. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: ale my nie maz:) 31.01.06, 11:41 ale może tu zajrzeć i się zbulwersować ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zna Twoj nicka??eee po co? 31.01.06, 11:42 nie zna ale jak spyta to ze mnie wyciagnie, ja nie umiem kłamać ( Odpowiedz Link
mmagi to my Cie nauczymy,kochana to bałdzo poroste:-) 31.01.06, 11:43 patrzysz w oczy i kłamiesz)) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: to my Cie nauczymy,kochana to bałdzo poroste: 31.01.06, 11:45 nie da rady, jest bystry i wie po twarzy DD Serio nie potrafie. ON jest bardzo inteligentny DD Zreszta nie chciałabym kombinować ) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: ale my nie maz:) 31.01.06, 11:41 i laserem? kurcze, też bym se zrobiła Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: a plastry to nie łaska:-)? 31.01.06, 11:43 zwariowałaś? to strasznie boli, no i by mi potem pod skórę wrastały, jeszcze gorzej - już eksperymentowałam z plastrami. Teraz to tylko wilkinson Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a plastry to nie łaska:-)? 31.01.06, 11:44 raz próbowałam, skończyło się ranami rwanymi (strupy) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: ale my nie maz:) 31.01.06, 11:43 no u mnie to szybka piłka, jak się nie zdecyduje od razu to chodzę latami z zamiarem. Odpowiedz Link
six_a Re: a teraz pokaz rachunek:-))) 31.01.06, 11:42 najpierw mu pokaż efekt, a potem rachunek, może łatwiej przełknie a raz wystarczy??? czy seria? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a teraz pokaz rachunek:-))) 31.01.06, 11:48 niestety musi być kilka zabiegów (( Ale w odstępie min, 3 miesięcy, więc można to sobie finansowo rozłożyć. Efekt też nie jest od razu, nawet sie zdziwiłam bo nie wiedziałam, że po zabiegu włosy rosną sobie jeszcze 2 tyg. i wypadają z cebulkami. Potem jest mc spokoju i zaczynaja odrastać, ale mniej niż pierwotnie. No i włosy muszą być ciemne, jasnych nie chwyta. Zobaczymy... Odpowiedz Link
lena_zet Re: Dlaczego to jest temat tabu???nt 31.01.06, 11:42 no właśnie też nie rozumiem Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dlaczego to jest temat tabu???nt 31.01.06, 11:49 Bo swego czasu opie...łysmy tu takie co się pytały o depilacje DDD Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Dlaczego to jest temat tabu???nt 31.01.06, 11:50 no ale wtedy takie pytania były 2 razy na dzień, a teraz już dawno o tym nie gadałyśmy Odpowiedz Link
mmagi Ciekawe co na to powiedza nasi forumowi panowie?? 31.01.06, 11:46 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Ciekawe co na to powiedza nasi forumowi panow 31.01.06, 11:48 kuźwa nie musicie tego nagłaśniać. Odpowiedz Link
raduch Re: Ciekawe co na to powiedza nasi forumowi panow 31.01.06, 11:51 dzikoozka napisała: > kuźwa nie musicie tego nagłaśniać. Oj, nie przejmuj się. Po pierwsze - mam elektryczną golarkę. Po drugie, wiem ile taki zabieg kosztuje. ) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Ciekawe co na to powiedza nasi forumowi panow 31.01.06, 11:52 to ile? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Ciekawe co na to powiedza nasi forumowi panow 31.01.06, 11:53 gratuluje Tylko nie mów mojemu ile to kosztuje ) Odpowiedz Link
raduch Re: Ciekawe co na to powiedza nasi forumowi panow 31.01.06, 11:57 dzikoozka napisała: > gratuluje > Tylko nie mów mojemu ile to kosztuje ) Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach. Zażartował Raduch. Odpowiedz Link
reniatoja pytania do Dzikoozki 31.01.06, 11:55 Zapasjonowałaś mnie. Powiedz mi: Czy bolało? Czy to sie robi na samolocie? Trzeba zdjac majtki i przed obca kobieta pokazac wszystko? Kurde. Czy masz teraz teren zaczerwieniony? piecze, boli, czujesz cos? I czy ja dobrze zrozumialam - nadal masz krzaki, dopiero za dwa tygodnie odpadna? Czyli z gabinetu wyszlas tak jak weszlas? A po trzech razach juz nigdy wiecej nie urosnie ci tam nic? JEzusicku - napisz wszystko, to se tez moze zrobie raz na amen. Kto to w obole zeby tam zywoplot rósł Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:01 ZASADY: przed zabiegiem przed ok. miesiąc nie wolno depilować się wyrywając włosy (żaden wosk żaden depilator), tylko golenie, bezpośrednio przed zabiegiem musisz ogolić taki obszar jaki chcesz wydepilować. Nie powinno się brać leków hormonalnych, antybiotyków, betakarotenu, nie wolno się opalać przed i po zabiegu przez kilka tyg. Znieczulenie maścią EMLA na godzinę przed zabiegiem dokonane w gabinecie, więc nie boli. Dostaje sie jednorazowa majteczki bikini, jednorazowy kocyk i kapcie. W trakcie - uczucie delikatnego szczypania, potem nic. Obecnie nie ma śladu. To co odrośnie w wygolonym miejscu ma odpaść za 2 tyg. Ilość zabiegów zależy od rodzaju włosa (im ciemniejszy tym lepszy) i lasera. W moim przypadku był aleksandrytowy. O skuteczności bedę się mogła wypowiedzieć dopiero za jakiś czas. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: ło matko mnie by sie nie chciało:-) 31.01.06, 12:06 mnie to koztowało trochę kasy i 2 godziny czasu. Reszta warunków spełniona mimochodem, tj. i tak nie używałam wosku ani elektrycznego depilatora. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a co chłop na to:-)? 31.01.06, 12:08 Jak ma zły humor, to twierdzi że fanaberie DDD ale ciekawy był efektu ;DD (zażyczył sobie wycięcia serduszka aaaaaaa ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:07 Jasne, przecież dlatego napisałam DD Odpowiedz Link
reniatoja Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:08 No ale jak ktos chce sobie wylaserowac obszary podmajteczkowe, typu ten srom, czy nawet wiecej (juz chyba nie musze wszystkiego tak nazywac po imieniu) - to co? Normalnie na samolot jak u ginekologa? No bo wtedy to te majteczki chyba przeszkadzałyby... Sorry, ze sie tak pytam ze szczegolami, ale mnie zainteresowalo. Na razie i tak odpada (ciaza), ale pozniej, kto wie. Aha - i czy sa mozliwe jakies skutki uboczne, nie wiem, oparzenia? I czy to w ogole bezpieczne jest? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:12 No możesz robić bikini małe, głębokie i total DDD czyli na łyso to głębokie to jest takie właśnie troche podmajteczkowe Na leżance lekarskiej, stosownie rozkładając ehm... nóżki Odpowiedz Link
krysica Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:14 To takie troche krępujące jest .....chyba?? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:15 No pielęgniarka jest w rękawiczkach i fartuchu, czujesz się jak u lekarza. Badanie przed porodem gorzej wspominam ( Odpowiedz Link
reniatoja Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:17 no mnie to by ten total interesował, z pozostawieniem niewielkiego obszaru zabudowanego z przodu, ale reszta, jakbym juz robiła, to total. I tak zawsze kremem to robie total, bo mnie to wszystko wnerwia, ze mam tam owłos. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:18 a ja full - wszystko bym wycięła Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:20 a nie boisz sie zmiany trendów? ))) Odpowiedz Link
krysica Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:21 eee takie krzaki to chyba nie będą jyż modne...co??)) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:22 chyba , ze przyjdzie moda na afro ale nie boję się. Tak mi się podoba i już. Odpowiedz Link
reniatoja Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:22 Nieeee, z przodu trzeba zostawić trójkącik, paseczek, albo serduszko, tak na łyso z przodu to nie. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:23 mnie się podoba łyso a serduszko - to wogóle odpada. Ewentualnie paseczko-trójkącik mały Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pytania do Dzikoozki 31.01.06, 12:25 no serduszko to faktycznie FANABERIA PP trzeb mieć ZACIIĘCIE artystyczne Odpowiedz Link
rachela180 Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 13:25 Ja to szok przeżyłam parę tygodni temu jak mi chłop na ucho zaproponował... Odpowiedz Link
rachela180 Re: zrobiłam to dziewczyny.... 31.01.06, 13:41 Ucho - narząd słuchu występujący u kręgowców, u ssaków zaopatrzony w tzw. małżowinę uszną zbudowaną z chrząstki, często (np. u drapieżnych, kopytnych) odpowiednio umięśnioną, co zapewnia swobodę ruchu. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja też to zrobiłam! Odpowiedz Link
ishar26 Re: zrobiłam to dziewczyny.... 01.02.06, 11:07 A ja mam takie pytanie do dzikoozki ??? Gdzie takie cos mozna przeprowadzic i ile to kosztuje ?? Odpowiedz Link