Dodaj do ulubionych

Troche jestem:-)

• baba_krk a trochę Cię nie ma... :P? 06.02.06, 21:00
      ja to trochę się robię zła!
      • mmagi a ja troche gotuje zupę grochówkową:-) a co Ci jes 06.02.06, 21:01
        t?
        • baba_krk Re: a ja troche gotuje zupę grochówkową:-) a co C 06.02.06, 21:15
          nie mam bladego pojęcia, w jakiej części naszego kontynentu jest teraz mój
          bagaż, bo nie mogę się dodzwonić do kierowcy!!!!! grrrr

jak źle pójdzię, to będę musiała o 1-2 w nocy doginać na drugi koniec Krakowa,
          żeby odebrać walizkę...
          • veeto1 Re:Hehe 06.02.06, 21:20
            ja kiedyś wylądowałam bez bagażu na konferencji w Monachium. Lufthansa mi dała
            szczoteczkę do zębów i skarpetki do czasu doręczenia mi bagażu, na co dali
            sobie termin 24 godzin. Musiałam sobie za diety i prywatną kasę kupić garnitur,
            w którym mogłabym iść na spotkanie. W efekcie bagaż dostałam jak już wracałam
            do Polski. No ale teraz w szafie wisi ciuch za ileśtam euro.
          • kasitza Re: a ja troche gotuje zupę grochówkową:-) a co C 06.02.06, 22:22
            no, tez bylabym zla
            • baba_krk ja już nie jestem zła, jestem wkurwiona!!!!!!!!!!! 06.02.06, 22:34
              przed chwilą rozmawiałam z kierowcą i się z nim pokłóciłam!!!!!!!

okazało się, że muszę dopłacić drugie tyle bo wg niego walizka waży 40 kg!!!! i
              mi jeb**ny mówi, że on do mnie zadzwoni o 2 w nocy i mi powie za ile będzie na
              drugim końcu Krakowa i że mam tam niby podjechać... grrr.... idiota skończony,
              zdecydowałam się na tego przewoźnika bo walizkę miał mi dostarczyć do samego
              domu!!!!!!!!!!!!!! a tu lipa!!!!!

jestem mega wkurwiona!!!!!
              • kasitza Re: ja już nie jestem zła, jestem wkurwiona!!!!!! 06.02.06, 22:41
                oj biednas ty, a dlaczego walizka podrozuje bez ciebie?
                • baba_krk Re: ja już nie jestem zła, jestem wkurwiona!!!!!! 06.02.06, 22:50
                  walizka podróżuje beze mnie bo do samolotu mogłam wziąć tylko 15 kg, a całego
                  bagażu uzbierało mi się 60 kg...

15 kg wysłałam busem z koleżanką tydzień wcześniej, 15-20 kg wziełam ze sobą do
                  samolotu, no a ci kierowcy wczoraj odebrali mi w Barcelonie walizkę ok. 30 kg i
                  mieli mi ją w nocy przywieźć do domu... taka była umowa i tylko dlatego się na
                  nich zdecydowałam sad((

a ten buc teraz z mordą na mnie wyskakuje, że co ja sobie wyobrażam, że będzie
                  w nocy jeździł po Krakowie i szukał mojego domu... no załamka

jak się bardziej wkurwię to złożę na nich skargę, o! oszuści francowaci!!!!
    • marta.uparta ja też trochę:) 06.02.06, 21:04
      bo trochę robię fasolkę po bretońsku na jutrosmile

ale się zgrałyśmysmile
      • mmagi Re: ja też trochę:) 06.02.06, 21:04
        fakt,groch z fasolka dobrze grajasmile))
        • marta.uparta Re: ja też trochę:) 06.02.06, 21:06
          będziemy później mogły opowiadać gdzie, kto i jakie bąki strzelałsmile
        • kasitza Re: ja też trochę:) 06.02.06, 22:26
          to jutro chorem?
          • marta.uparta Re: ja też trochę:) 06.02.06, 22:30
            no. Tylko Mmagi sopranem, a ja altemsmile
            • kasitza Re: ja też trochę:) 07.02.06, 09:10
              w kanonie?
      • baba_krk Re: ja też trochę:) 06.02.06, 21:16
        fasolka to było to za czyn najbardziej zaraz po kapuście kiszonej
        tęskniłam wink)))
    • margie Re: Troche jestem:-) 06.02.06, 22:07
      ja tez troche jestem a troche sie denerwuje....
    • lajton mnie prawie wcale nie ma:((( n/t 07.02.06, 08:34
    • krysica Re: Troche jestem:-) 07.02.06, 09:26
      miałm być...wystarczy, ze jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka