19.02.06, 22:09
czy Ty lazisz za mna po wszystkiech forumach ktore mam w wizytowce i mnie
szpiegujesz??
Obserwuj wątek
    • mmagi jestes stuknieta,nie wiem kogo masz w wizytówce 19.02.06, 22:14
      i nie rznij głupasuspicious
      • tygrysio_misio Re: jestes stuknieta,nie wiem kogo masz w wizytów 19.02.06, 22:15
        mowilam o forach a nie menszczyznach z mojej wizytowki
        • mmagi ja tez:> 19.02.06, 22:16

• tygrysio_misio Re: ja tez:> 19.02.06, 22:19
            no jak mowisz "nie wiem kogo masz w wizytowce" to chyba jednak chodzilo Ci nie
            o forasmile))
            • mmagi kogo co wsio rawno:P 19.02.06, 22:21

• mmagi ps,jakich wszystkich??? 19.02.06, 22:14

• tygrysio_misio Re: ps,jakich wszystkich??? 19.02.06, 22:15
        no na kopytku juz bylas..jeszcze Cie tylko na misu brakowalo..
        • mmagi nie znam misia:> jesli mnie nie wolno to 19.02.06, 22:19
          zapytaj swoich co u nas robią?? na głowe upadłes czy za duzo wypiłas???
          pomysl troche zanim coś napiszeszsuspicious
          • tygrysio_misio Re: nie znam misia:> jesli mnie nie wolno to 19.02.06, 22:19
            ja ich sama tu przyprowadzilamsmile
            • mmagi nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:22

• tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:24
                kto???
                Mordooka jest i nie wiem jescze kto...moze Morfi sam z zisbie..ja go tu nie
                zapraszlam a przylazl...no a Koczissa i Baaad to sama sciagnelam na odsiecz
                • mmagi Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:26
                  spadaj,co..............głupia gadka i tyle,ja sie na twoje forum nie pcham suspicious
                  a na otwarte wchodze jakie chcetongue_out
                  • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:29
                    tlko lapy precz od misiasmile)
                    nie kce zebys mi facetow podebralasmile
                    • mmagi Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:33
                      poczytaj raz jeszcze to co napisałassmile))jakiego misia:0?
                      heheee boisz sie ze jak mnie nazywasz starucha podbierze Ci chłopówsmile)to mi
                      sie podobawink))))))))))))))))))))))))))))
                      idz juz spacsuspicious
                      • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:34
                        spadaj...zazdroscisz mi bo 3 pilsnery se sztachnelem tongue_outP
                        • mmagi oki:-))) pij ile wlezie tylko nie pisz gupot:P 19.02.06, 22:38

• bad_habit Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:31
                  mnie przyciągnęłaś,a koczisss przyszedł ze mnąsmile
                  • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:33
                    oczywiscie po Morfiegosmile
                    • bad_habit Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:37
                      nie no Krzychu ze mną przyszedł do towarzystwasuspicious
                      • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:40
                        wspieral Cie duchowo ak walczylas dzielnie o Morfiegosmile
                        • bad_habit Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:42
                          tygrysio_misio napisała:

> wspieral Cie duchowo ak walczylas dzielnie o Morfiegosmile
                          >

taa,koczisss przyszedł z kawa dla Bad(dobrą kawe robi)smile i wspomagał nas w tych trudnych chwilachsmile
                          • mmagi Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:45
                            ale walka przegrana bo Morf jak kot łazi gdzie chcetongue_outPPPPPPPPPPP
                            • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:47
                              jaka walka...oddalam wam go wpizdu i znalalam se innych 5 na to miejscetongue_out
                              • bad_habit Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:48
                                tygrysio_misio napisała:

> jaka walka...oddalam wam go wpizdu i znalalam se innych 5 na to miejscetongue_out
                                >

a ja też,sam mnie znalazł taki jeden z Londynusmile
                            • bad_habit Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:47
                              mmagi napisała:

> ale walka przegrana bo Morf jak kot łazi gdzie chcetongue_outPPPPPPPPPPP

jak każdy facetsmilei to ma wspólnego z kotem,nie naprowadzisz go tam gdzie Ty chcesz,bo pójdzie zawsze swoją drogąsmile
                              • mmagi Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:48
                                a ja tam swojego wyregolowałamsmile)
                              • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:49
                                gowno pradwa...podstaw facetowi dupe pod noc to wszedzie pojdzie
                                • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:49

pod nos oczywiscie:p

. (\ /)
                                  (='.'=)
                                  (")_(")
                                  • vandikia Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:51
                                    nie wszyscy ;p
                                    • tygrysio_misio Re: nie ,sa tacy co przyszli sami:> 19.02.06, 22:52
                                      no taksmile
                                      niektorzy pojda tam gdzie beda dwie dupysmile
                                    • mmagi nie gadaj z nia bo se ubzdyra ze za nia łazisz:-) 19.02.06, 22:54

• vandikia Re: nie gadaj z nia bo se ubzdyra ze za nia łazis 19.02.06, 23:22
                                        ;ppppp nie ma kobita racji, są tacy co i za 5 dupami nie pojda, jak maja jedna
                                        zajebista w domu ;pp
                                        • tygrysio_misio Re: nie gadaj z nia bo se ubzdyra ze za nia łazis 19.02.06, 23:24
                                          tacy to tylko w bajkach...
                                          • vandikia Re: nie gadaj z nia bo se ubzdyra ze za nia łazis 19.02.06, 23:51
                                            to w takim razie ja żyje w bajce ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka