mmagi Re: co mu dała? 13.03.06, 12:36 Twoje jest kosmate?co chcesz przez to powiedziec Odpowiedz Link
ticoqp Re: co mu dała? 13.03.06, 12:40 przeciez ja nie gram w filmie???????????? ona mu dała kosmatego ciała - co w tym niejasnego?)))) Odpowiedz Link
mmagi Re: co mu dała? 13.03.06, 12:43 Twoje jest kosmate)) a tak za pamieci to miałes mi wysłac swoja fote,zapomniał? Odpowiedz Link
ticoqp Re: co mu dała? 13.03.06, 12:54 moje też którą???? wszystkie mozliwe dostałaś chyba? Odpowiedz Link
mmagi Re: co mu dała? 13.03.06, 12:59 nie,bo od komunii nie było Ty juz wiesz jaka,wrrrr Odpowiedz Link
mmagi Re: co mu dała? 13.03.06, 13:15 no pewnie ze 1szej) obiecałes,a co kurde nie pamietasz???? buu Odpowiedz Link
gosiaes Re: nie żartuj ze mnie?powaga:O??? 13.03.06, 12:37 nioooo, wróciła z Kamilkiem pod wspólny dach)) Odpowiedz Link
maretina Re: co mu dała? 13.03.06, 12:57 w ryj kapciem Mój Kajtuś -- Kajtek ma pięć miesięcy! Odpowiedz Link
gosiaes Re: Co było w ostatnim odcinku M jak miłość??? 13.03.06, 12:34 wszyscy rozpaczali po śmierci Krzysztofa, a Małgosia kupiła se luksusową wycieczkę po Europie... Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Co było w ostatnim odcinku M jak miłość??? 13.03.06, 12:36 gosiaes napisała: > wszyscy rozpaczali po śmierci Krzysztofa, a Małgosia kupiła se luksusową > wycieczkę po Europie... dla tego serialu najlepszy bylby scenariusz, w ktorym cala rodzina wybiera sie na wycieczke i ginie w katastrofie lotniczej. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Co było w ostatnim odcinku M jak miłość??? 13.03.06, 12:35 MMagi by tworzyla zgrany duet z moim mezem. on tez to badziewie oglada juz 6 rok. ja sobie w tym roku juz odpuscilam. Odpowiedz Link
mmagi chyba pomyliłas seriale?on leci juz 6 rok?smiem 13.03.06, 12:38 watpić? przy czyms letkom musze jesc obiadokolacje,chyba nie bede jadła przy wiadomościach Odpowiedz Link
gosiaes Re: chyba pomyliłas seriale?on leci juz 6 rok?smi 13.03.06, 12:39 łiii tam - do "mody na sukces" jeszcze mu daleko Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: chyba pomyliłas seriale?on leci juz 6 rok?smi 13.03.06, 12:40 mmagi napisała: > watpić? > przy czyms letkom musze jesc obiadokolacje,chyba nie bede jadła przy > wiadomościach ostatni posilek powinno sie zjesc przed 18ta. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: taaak,w metrze???jakos nie podaja posiłków:P 13.03.06, 12:43 mmagi napisała: > jesli wracasz tak pozno to przepraszam. nie wiedzialam. Odpowiedz Link
elutka_111 Streszczenia :] 13.03.06, 14:59 Maria, kompletnie za³amana po œmierci Krzysztofa, mieszka z rodzicami w Grabinie. W koñcu, po rozmowie z ksiêdzem, decyduje siê na powrót do normalnego ¿ycia i razem z Paw³em jedzie do Gródka. Madzia odbiera Kingê z lotniska. Zduñska ju¿ nie zamierza wracaæ do Londynu - jej zadania przejê³a inna opiekunka. Madzia zwierza siê przyjació³ce, ¿e nie ma gdzie mieszkaæ. Ch³opak kole¿anki, u której siê zatrzyma³a, ci¹gle urz¹dza jej awantury. Gdy Kinga opowiada o jej sytuacji Kamilowi, ten d³ugo siê nie namyœla: jedzie do Madzi i zabiera j¹ z domu kole¿anki z powrotem do mieszkania studentów. Ma³gosia mówi Marcie, ¿e wybiera siê na luksusow¹ wycieczkê po Europie. Norbert, s³ysz¹c o tym od ¿ony, ostro to krytykuje. Jego zdaniem, Ma³gosia nie powinna wykupowaæ wycieczki, skoro jeszcze nie zwróci³a d³ugu. Norbert mówi te¿ Marcie, ¿e poproszono go, by dawa³ wyk³ady na uczelni w Pu³tusku. Na forum seriale sa juz omówienia odcinków, które bedą za jakies 2-3 tygodnie :] DDDD Odpowiedz Link
hatige Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:07 to Krzysztof zmarl? Co mu bylo? Ostatni odcinek widzialam w grudniu... Odpowiedz Link
elutka_111 Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:08 Krzyśtof jakaś budowle wznosił dla Marysieńki i chłop tak się starał, że aż zawału dostał i mimo intensywnej reanimacji somsiada nie odzyskał przytomności. Odpowiedz Link
vandikia Re: nie sasiada tylko lekarza ,ktory sie kocha w 13.03.06, 15:14 nie lekarza, tylko somsiada wlasnie ;ppp lekarz to juz dostal zwloki kinomanko za dyche )))) Odpowiedz Link
elutka_111 Re: nie sasiada tylko lekarza ,ktory sie kocha w 13.03.06, 15:15 Ale zanim lekarz nie przyjechał, to poczciwe chłopisko reanimacje przeprowadzało - malo udolnie jak widać Odpowiedz Link
hatige Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:14 To Marysia bedzie mogla krecic z tym doktorkiem... A co z moim kochanym Stefciem? Czy ta czarna malpa go omamila`?? Odpowiedz Link
elutka_111 Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:17 Omamiła, omamiła :] razem jeżdzą gdzieś ... Sztefcio i Elzunia do niemiec chyba się przeprowadzą ... Odpowiedz Link
hatige Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:19 to juz knajpy nie prowadza? a co z tym bizmesmenem (ten lysy,to przekrety robil), dziala? Odpowiedz Link
elutka_111 Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:20 Mówisz i Jaroszym?? Hmmm ... chyba siedzi (bo sreberka były kradzione:] ) Co do knajpy to Sztefcio odsprzedał swoje udziały Egonowi - Rogalowi )) Odpowiedz Link
elutka_111 Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:21 Ale!!! Tu ci newsa zapodam ... Madzie kręci z ojcem kamila ) Właściwie to ojciec Kamila z Madzią, ale to na 1 wychodzi DD Odpowiedz Link
hatige Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:23 ta-Jaroszy wlasnie. No no, niezle rzeczy sie dzieja... A Simone z Egonem? ale jaja! mam nadzieje, ze za 3 tyg. choc dwa odcinki zobacze Odpowiedz Link
elutka_111 Re: dzieki:-) 13.03.06, 15:25 Simona z Egonam nic nie abla, ale on ofkors się slini na jej widok :] Odpowiedz Link
hatige patrz co znalazlam :) 13.03.06, 15:30 wieczorem moze nadrobie braki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=27782146 Odpowiedz Link
hatige jeszcze jedno 13.03.06, 15:32 co z corä od Reni? Jak ogladalam ostatni odcinek, to powiedziala ojcu ze ma Hiva... Odpowiedz Link
elutka_111 Re: jeszcze jedno 13.03.06, 15:43 Hehe nie że córka Reni (Justyna) ma HIVA, tylko chłopak, z którym sie po krzakach ... wiadomo co :] Zrobili test i okazało się, ze jest zdrowa ... ale od tamtej pory dziewczynanie do poznania!! Do kościoła chodzi, pomaga innym, z księdzem się zaprzyjaźniła ... co nic dobrego nie wróży A na stronce z omówieniami seriali tom codziennie jest i sytuacje kontroluje Odpowiedz Link
hatige Re: jeszcze jedno 13.03.06, 15:45 Ok, teraz juzem w pelni zaspokojona, wiec moge szybko pedzic do kuchni cycki z serem robic (mezu dzwonil ze juz w drodze,a ja sie tu tak obijam!!). Dziekiiiiiiii!!!!!!!!! Odpowiedz Link