Dodaj do ulubionych

Miałem wypadek

06.04.06, 19:54
najlepszą koszule spaliłem zelazkiem w mordę
kobiety jednak czasem się by na coś przydały...sad
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: dobrze żeś se czaszki nie wypalił 06.04.06, 19:56
      stary durniu wink))
      • c.eastwood Re: dobrze żeś se czaszki nie wypalił 06.04.06, 20:02
        mam ładną czszke i jej nie prasuję smile nie to co Ty stara torbo smile))
        • lena_zet Re: dobrze żeś se czaszki nie wypalił 06.04.06, 20:03
          masz taką okrąglutką?bo jeśli tak to fajnie by się nią w piłkę grało smile))
          • c.eastwood Re: dobrze żeś se czaszki nie wypalił 06.04.06, 20:03
            byłaś w hitlerjugend?smile
            • lena_zet Re: dobrze żeś se czaszki nie wypalił 06.04.06, 20:04
              nie, a szkoda smile
              • c.eastwood Re: dobrze żeś se czaszki nie wypalił 06.04.06, 20:22
                nie żałuj , zachowujesz sie jakbyś byłasmile
    • veeto1 Re: Miałem wypadek 06.04.06, 19:56
      Qrna, myślałąm, że faktycznie coś się stało, a tu koszula. Żebyś Ty babą
      chociaż był to zrozumiałabym rozpacz nad zmarnowyanym ciuchem.
      • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:02
        fajna była...amerykańskasmile
        • veeto1 Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:06
          Tjaaa, amerykanska od żółtków na bazarze za 15 zeta.
          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:22
            zapomnij....
            • veeto1 Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:27
              Zapomniałam.
    • bubasio Re: Miałem wypadek 06.04.06, 19:58
      wariatsmileludzi straszysz
    • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:01
      wal sie , wiesz? wink

i nie strasz

• c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:03
        nie współczujesz mi?smile
        • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:07
          nie, bo wlasnie sobie dzis myslalam, ze Cie dawno nie bylo
          i mnie wystraszyles, chociaz z 2 strony skoro napisales, znaczy ze zyjesz
          buraku jedenwink
          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:21
            ładnie sie steskniłaś smile
            • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:22
              spadaj, jak bylo na mazurach? wink
              • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:23
                a fajowo, ze mało jaj z zimna nie urwało smile
                • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:24
                  wink nie marudz, ja bym chetnie zmienila otoczenie chociaz na pare dni wink)
                  a mazury piekna sprawa, ale tak w okolicach lipca wink)) teraz to pewnie szantow
                  nawet nie ma?
                  • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:25
                    jak sie zechlasz to i szanty są smile
                    • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:30
                      rum do środka i "gdzie ta keja" boszzz jak pieknie, pojechalabym wink
                      podobalo mi sie w Serwach - taka dziura niedaleko augustowa wink
                      • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:32
                        znam ...niezła wiocha smile
                        • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:40
                          ano niezla, piekne prawie wyludnione tereny wink
                          kameralnie, mimo ze augustow blisko wink
                          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:41
                            augustów też wiocha smile))))))))))
                            • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:44
                              wiocha nie wiocha ale w pyte zaludniona w lecie wink)
                              • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:50
                                prawda to, znam te okolice i jeszcze Ateny ( te koło Suwałk smile
                                • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:58
                                  a byles na splywie kajakowym czarną hańczą od suwałk do augustowa kiedyś? bo ja
                                  byłam i polecam, byle nie na przełomie lipca sierpnia, bo sa male łabędzie
                                  wtedy i samce atakują wink
                                  • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:00
                                    ciągle cierpisz na brak myku?
                                    • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:03
                                      ano cierpię ostatnio z różnych powodów, ale to nieważne, wszystko minie. rzeka
                                      płynie dalej, w miejscu sie nie zatrzyma wink
                                      • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:05
                                        czyli masz okres...
                                        • baba_krk ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt. 06.04.06, 22:06
                                          • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:07
                                            a Ty co podsłuchujesz? wink))))
                                            patrz, kto by pomyslal, ze znawca, nie? wink)
                                            • baba_krk Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:09
                                              ja jeno podpatruję jak starsi rozmawiają tongue_outPP
                                              też się zdziwiłam wink)))
                                              • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:11
                                                starsi??? kobitko ja mam 23 lata, wizytowka przekłamuje wink))
                                                i trafil skubany wink))
                                                • baba_krk Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:13
                                                  z tym starsi to był żart, przecie wiem ile masz lat małolacie tongue_outP
                                                  raz na jakiś czas mu się udaje wink))
                                                  • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:18
                                                    qrde a ja nie wiem, ile Ty masz wink czy ja wszedzie zawsze musze byc
                                                    najmlodsza??? wink))))
                                                    ale tylko czasem wink)
                                                  • baba_krk Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:23
                                                    nie bój żaby, aż tak dużo to nie jestem od Ciebie starsza, więc konfliktu
                                                    pokoleń między nami nie będzie wink)))
                                                    może i lepiej, że tylko czasem... gdyby było tak zawsze to byłoby nudno tongue_out
                                                  • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:26
                                                    a wiesz, ze mi jeszcze kom nie odblokowali, a zaplacilam? musze jutro
                                                    zadzwonic wink)) ja tak mysle, ze chyba z jednego młyna jestesmy, wiec o
                                                    konflikcie nawet nie pomyślałam wink)))
                                                    hehehe prawda, chociaz jak mnie czasem ten klint wq..to rzadko kto tak
                                                    potrafi ;DD
                                                  • baba_krk Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:29
                                                    pewnie trzeba kilka dni poczekać... nie wiem nigdy mi nie zablokowali, a teraz
                                                    przerzuciłam się na kartę smile))
                                                    z młynem się zgodzę smile))
                                                    a jeśli chodzi o Klinta to wkurzył mnie hasłem o handlarze tongue_outP
                                                  • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:31
                                                    zwykle mialam po kilku godzinach, a tak nie moge Ci nawet romantycznego smsa na
                                                    noc puscic wink))))
                                                    klint to mnie nie raz zapienil, ale pewnie glupota bo nie pamietam. wink)
                                                  • baba_krk Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:34
                                                    szkoda, że nie mam idei - wyslałabyś z bramki... a może gg? tongue_outP
                                                    mnie pewnie też kilka razy, ale pamiętam tylko dogryzanie w sprawie głosu wink))
                                                  • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:36
                                                    moze mi nie uwierzysz, ale ja gg nie mam, bo mnie strasznie wpienialo wink numer
                                                    jakis tam mam, ale po 1 dniu chodzenia zawsze sie zawieszalo, czy w pracy czy w
                                                    domu, mialam, ze błąd programu i sie zamykalo i du.pa.
                                                    poki co musi starczyc f i @ wink) moze jutro sie juz uda qrD nosmile))
                                                    ide smażyc, mysle, ze bedziesz jeszcze za jakies 20 minetekwink))
                                                  • baba_krk Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:39
                                                    mnie się na szczęście nic nie zawiesza, ale za to tlen wywaliłam bo mnie
                                                    drażnił...
                                                    za 20 min. powinnam jeszcze być, a potem to aspiryna i do wyrka sad((
                                                  • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 23:25
                                                    lecz się lecz wink) ja też mykam
                                                  • c.eastwood Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:32
                                                    to było w celu zjednania Twojej sympatii - nie sciemniałem tylko powiedziałem
                                                    jak brzmiszsmile
                                                  • vandikia ze względu na to, że pierdolą sie juz odpowiedzi 06.04.06, 22:33
                                                    kto do kogo i dlaczego. ide usmażyć mieso, bo na mnie czeka, wpadne za jakis
                                                    czas, moze sie wyklaruje sytuacja wink)))
                                                  • baba_krk taka krytyką to jak nic sobie zjednałeś :PP 06.04.06, 22:34
                                                  • c.eastwood baba wejdź na @ 06.04.06, 22:36

• c.eastwood Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:26
                                                    ale się zgadały smile ale wandzia ma meza i 2 dzieci smile
                                                  • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:27
                                                    ta no dziesięcioro odrazu, a mąż to nie kalectwo wink
                                                  • baba_krk Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:30
                                                    zgadały bo mają w planach wspólną popijawę tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:33
                                                    czuje się pominięty sad
                                                  • vandikia Re: ale z Ciebie Clincioch znawca kobiet :PPP nt 06.04.06, 22:34
                                                    bo wiesz, tak naprawde faceci mogliby nie istniec, mniej problemow by bylo ;DDD
                                                    dobra ide do tego cholernego mięsa wink
                                        • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:06
                                          i wszystko jasne wink

normalnie smiac mi sie chce, a przeciez nie powinnam tyle na glowie mam wink))))
                                          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:27
                                            ale co ?smile
                                            • vandikia Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:27
                                              gówienko wink

no trafiłeś, ale juz doszlam, ze przypadkiem wink)
                                              • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:33
                                                haha
                • pyszcek to Płock jest na mazurach? 07.04.06, 09:51
    • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:06
      widzę, że nie tylko ja mam żelazkowego pecha tongue_outP
      nie łam się - przeżyjesz smile))
      • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:22
        po prostu musisz mi prasować a ja w zamian...
        • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:33
          tylko problem polega na tym, że ja prasować nie umiem tongue_outP
          więc nic z tego nie wyjdzie wink)))
          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:34
            nawet nie wiesz co za to oferowałem...wato byłoby się nauczyć smile
            • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:37
              strach pomyśleć co wink)) Ty lepiej proponuj narzeczonej big_grin
              ja tam mam jeszcze czas na naukę... męskie koszule wprawdzie już miałam okazję
              prasować, ale straszna to udręka była sad((
              • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:38
                sie nie dowiesz stara zołzo smile
                • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:42
                  toż i nawet nie dopytuję smile))
                  a poza tym to ja młoda jestem, to z Ciebie już stara dupa tongue_outP
                  • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:43
                    stara ale jara a nie "orgazm raz na russian year" smile))))))
                    • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:50
                      osiągnięty analem lub oralem tongue_outP
                      no gratuluję fantazji wink)))
                      • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:51
                        ma się ten style smile
                        • lolo666 Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:52
                          Tu sie mówi stajla Clintsmile
                          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:53
                            wiem co mówić, ciociu
                            • lolo666 Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:55
                              I tu sie mylisz.

Teraz prośba o szczera odpowiedz: psycholog z ciebie czy chuj? Chodzi mi o to
                              jak sie czujesz na tle tego wszystkiego
                              • c.eastwood a kim ty jesteś 06.04.06, 21:56
                                nie znam cię
                                • lolo666 Re: a kim ty jesteś 06.04.06, 21:56
                                  Dlatego z toba rozmawiam
                                • lolo666 [...] 06.04.06, 22:06
                                  Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                        • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:57
                          tylko ciekawe co na to partnerka tongue_outPP
                          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:01
                            czyja?
                            • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:02
                              no przecież nie moja tongue_outP
                              ja to weszłam w pierwszą fazę znudzenia i muszę coś z tym prędko zrobić...
                              • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:05
                                znudziłas się łosiem? już ???
                                • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:08
                                  nie... nie jesteśmy parą i muszę się zastanowić co dalej, czy wiązać się z nim
                                  czy nie... bo singlostwo mi się odrobinę nudzi smile
                                  • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:24
                                    olej go...wpadnij do mnie.....smile)))
                                    • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:28
                                      jeszcze nie wiem co z nim zrobię, bo tak bez sensu angażować się i za kilka
                                      tygodni wszystko olać i wyjechać sad((( stąd moje dylematy...
                                      • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:38
                                        tylo wyro? wieje clintem smile
                                        • baba_krk Re: Miałem wypadek 06.04.06, 22:41
                                          nikim nie wieje, bo tylko wyro mnie nie intereuje...
    • tygrysio_misio Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:22
      Take me down
      To the paradise city
      Where the grass is green
      And the girls are pretty
      Oh won´t you please
      Take me home
    • alpepe Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:23
      bo nie oglada się telewizji, jak się ma zamiar prasować.
      • pierozek_monika Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:24
        ja zawsze oglądam jak prasuję. W innych okolicznościach nie włączam odbiornika TV
        • alpepe Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:27
          ale ty jesteś kobieta, masz podzielną uwagę smile
          • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:28
            chyba odwagę smile albo odwaznik smile))
            • alpepe Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:28
              podzielny odważnik, a co by to miało znaczyć?
              • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:30
                jedną ręką waży drugą.. wiadomo smile
                • pierozek_monika Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:45
                  ja chcę wiedziec co tą drugą ręką smile
                  • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 21:51
                    jakieś pomysły?smile
      • c.eastwood Re: Miałem wypadek 06.04.06, 20:24
        nie telewizja a gadanie przez telefón
    • mmagi ech Ty bałwanie,szkoda słów:-)))to tak jest jak si 06.04.06, 20:23
      e ma w głowie oralsmile))
      ps.koszuli prasujom w pralnitongue_out
      • c.eastwood Re: ech Ty bałwanie,szkoda słów:-)))to tak jest j 06.04.06, 20:25
        nie jestem taki cienias , zeby prasować w pralni
        sam se odprasuję to i owo
        • alpepe Re: ech Ty bałwanie,szkoda słów:-)))to tak jest j 06.04.06, 20:28
          prasowanie 3,5 a pranie z prasowaniem 5,5
        • mmagi tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))ech te 06.04.06, 20:29
          oczkitongue_out
          • c.eastwood Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:31
            czrwey oczy cztery oczy
            nikt nam w praniu nie podskoczy...
            laaaaaaaaaaaaaaaaaa smile
            • mmagi Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:33
              co popijasz,bo ja piwkosmile????
              • c.eastwood Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:33
                a ja dla odmiany Okocim smile
                dzisiaj o 22 z haiem jest "Blef Coogana" z Clintem
                • mmagi Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:35
                  prawie........... jak piwosmile)))
                  na jakimsmile?bo ja kabla nie mamsmile
                  • c.eastwood Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:36
                    C +
                    • mmagi Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:40
                      aa no tak,ja nie mam kabla bo co za nadto to niezdrowo,czyli za duzo kanała:-
                      ))))
                      ale tak wogóle to jest tylko nie podłączonysmile)
                      • c.eastwood Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:41
                        to podłącz, jest czas smile
                        • mmagi Re: tylko se siura nie przypal Ty mądralo:-)))))e 06.04.06, 20:43
                          ta,ja to se mogę wiesz gdzie wsadzić kablasmile)))
                          • c.eastwood nie nie wiem 06.04.06, 20:51
                            powiedz
                            • mmagi Re: nie nie wiem 06.04.06, 20:56
                              w analasmile)))))

musiała bym znów zgłosic do astera czy jakos tak-))))
                              • c.eastwood Re: nie nie wiem 06.04.06, 21:52
                                jeden anal i masz kabel , jak w ...banku smile
                                • mmagi Re: nie nie wiem 06.04.06, 22:10
                                  a jak myślisz ile moj tyłek ma kanałówtongue_outsmile)))))))?
                                  • c.eastwood Re: nie nie wiem 06.04.06, 22:23
                                    jesteś ET?smile
                                    • mmagi nie ale ta co goł po hołm;-)))))) 06.04.06, 22:34

• monalisa.pl to sobie spraw służącą:-D 06.04.06, 22:21
      • c.eastwood Re: to sobie spraw służącą:-D 06.04.06, 22:24
        jak nie masz czasu....smile
        • monalisa.pl klincioch - ja bym Ci nieba uchyliła 06.04.06, 22:31
          ale juz mam komu prasowac koszulesmile
          • mmagi jedna w tę druda w tę pół na pół:P 06.04.06, 22:37

• monalisa.pl jak masz ochote sama mu prasuj:-)ja odpadam:-) 06.04.06, 22:38
          • c.eastwood Re: klincioch - ja bym Ci nieba uchyliła 06.04.06, 22:39
            to prasuj twicesmile
            • monalisa.pl i co jeszcze:-) 06.04.06, 22:40
              • mmagi gacie,skarpety i co badz:-)))) 06.04.06, 23:03

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka