mamba30 18.04.06, 16:38 Ty ścignij tego mego menżowia, co by wreszcie zgrał Ci na płytke Jeffersonów.... mam tego kilka płyt, więc chciałam Ci to zgra ć jako mp3, a sama jeszcze tego nie robiłam.... no w mordę, przeca do czegoś sie ten informatyk powinien w domu zdać )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Tygrys 18.04.06, 16:42 a ja sobie 3 tygodnie temu trzasnąłem tatuaż na prawym przedramieniu i nie kce mi zejść - to tak dla jaj sobie sieknąłem takiego krzyża bizantyjskiego - był niebieski,teraz zielony i nie schodzi...nawet po szczotkowaniu kuźwa ja nie mogę zawsze jakieś paszteciarstwo do człowieka się przypałęta... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 16:44 zejdzie...do lata napewno zejdzie najarany wtedy byles czy co?? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Tygrys 18.04.06, 16:52 ta zejdzie,...ja chciałem mieć z karpiem skaczącym w górę wodospadu... to taka buddyjska historia,ale jakoś się jeszcze boję co powie zdzisek... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 16:59 rob nie marudz...tylko takie wiesz..zeby byly te roslinki z Cejlonu zwanego Siri Lanka..bo tak ponoc jest ostatni bastion tego prawdziego buddyzmu z czasow 700lat przed chrzescijanstwem Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 16:45 ja tyz mam na prawym i nie kce zejść juz dobre 10 lat )))) Morfik, wyslij mi na @ swojego numera gg, ino gibko.... chyba masz cus takiego, nie? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 16:44 aaaa.ja tez w zasadzie szukam aktywnego informatyka..bo na razie Ci co ih znam to do dupy sa a gdzie on jest?? dawaj go cholera do klawiatury !!! Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 16:46 doopa, w pracy ((( chiba, że zacznę Ci.po jedyńczo wysyłać i płytami... jak kcesz???? Mogę zacząć już teraz, tylko chyba na tym kompie nie mam wszystkich, ale i tak na raz nie pójdzie przecież ) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 16:49 no ale wiesz...jak chcesz to mozesz..ale jak masz zarwac noce dwie na to to chyba nie warto...lepiej poczekac ale buizbuzi wirtualnie bys dostala Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 16:54 oki, zaraz zaczynam w takim razie... napisz mi tylko, którą płyte masz???? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 16:56 ZBOK, normalnie zbok... ))) a Tobie jak zawsze, z jednym... )) Miło Cie widzieć Odpowiedz Link
ticoqp Re: Tygrys 18.04.06, 16:59 z pytom to Wam się kojarzy))))) aaaaaa komplemenciara)))) i vice versa Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:01 he he.... no weź.... zawstydziłam siem )) to jak, ja jestem sprite, a Ty pragnienie? )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: Tygrys 18.04.06, 17:05 i to jedyna słuszna decyzja w tym momencie)))) zabieram do aten tylko samych swoich)))))))))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:16 ożesz Ty orzeszku.... ale ja nie lubie zielonego )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: Tygrys 18.04.06, 17:17 ta reklama mnie rozwala - mam takie coś że nie wiem czy się zesrac ze śmiechu czy jebnąc cegła w tefała? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:19 stanowczo jebnąć cegłą, jak oni to mogą nam robić.... brrrr.... normalnie niedobrze mi Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:22 noooo, ale muszę poczekać, aż moja wszawa hodowla sie rozwinie ) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:25 jakas menda tu się szwęda??? qrd, a może szwenda...? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 16:56 o jeju..taki dlugi trudny tytul "Bless its pointed little head" a ja teraz w klimacie calkiem jestem bo Jimiego slucham czasem trzeba zahaczyc o cos innego Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 17:02 lubie..ale ostatnio mam droge fajna...zaczyna sie od White Rabbit..potem mi sie nudzi sluchac jednego kawalka iles razy...wec wlaczam Joplin..a jak Joplin to musi byc i Jimi bo wkoncu tak samo skonczyl i w podobnym czasie a ja mam ostatnio zdobyty kawalek Joplin i Dylana..niby melodia fajna..ale zaspiewana tak nie bardzo jak przez muzytow tylko jakbym ja spiewala ale sam fakt Joplin i Dylana w 1 kawalku jest boski Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:15 proponuję The Who, Budgie, Uriah Hip, Jethro Tull... w mordę, może coś z tego Ci zapodam.... i kilka kawałków King Crimson to same starocie, jakie boskie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 17:20 )) ale zebym nie wiem co to i tak tylko jeden facet mnie zniewala...reszta to jest na marginesie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:24 a słyszxałaś july morning, albo lady in black Uriah?? albo epitaph King Crimson??? kuźwa mieli boska płytę, na dworze karmazynowego króla, zreszta Ich nazwa to jest własnie to.... albo Camel na ten przykład... Stationary traveler... cała płyta, miód.... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 17:28 ach...a gdzie ja mam o tym slyszec i wogole to slyszec jak zalewa mnie hip- chlop i popowe syfy?? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 17:42 może i masz racje jesteś sporo młodsza.... więc ja Ci podaje zespoły, które warto znać moim skromnym zdaniem i które maja dobra muzykę, aczkolwiek są to lata '60, '70 i jedynie w przypadku tej konkretnej płyty Camela "80.... juz poszły 2 kawałki Uriah Heep, popstaram sie słać w miare mozliwości, ale jak wysyłam, to w ogóle gazeta nie hula, więc plis o cierpliwość daj znać, jak odsłuchasz.... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 18:32 odsluchalam..dzieki...tak jakos ten ostatnio kawalek "Long Goodbays" mi aktyalnie wpadla w ucho...ale moze to temu ze sie jakas spokojna zrobilam fajne... ale wykasowalam chyba z 60 maili ze zgloszeniami do forum ludzi krozty nigd nie pisuja...no i mam jeszcze 3% wolnego miejsca na tygrysiu... polesan na przyszlosc kochany_dzieciak@gazeta.pl bo tam mam cale 250mega wolnego miejsca buzibuzi zgodnie z obietnica Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Tygrys 18.04.06, 17:44 możesz się cofnąc 30 lat w czasie, puszczali to w trójce) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tygrys 18.04.06, 18:00 widokzmarsa napisał: > możesz się cofnąc 30 lat w czasie, puszczali to w trójce) przeca Ona nawet jeszcze w planach wtedy nie była, no cos Ty )) ale warto edukować młodzież dobrą muzyka )) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys 18.04.06, 18:37 nie bylo mnie...ale ja takie najbardziej lubie z czaswo jak mnie nie bylo jakos nie mam wiekszego szacunku do tego co sie teraz tworzy....wogole w ostatnim 16-stoleciu taka nawiadzone ze mnie baba calkowicie odstajaca od mojego pokolenia co do edukacji...ja swoje pokolenie edukuje Beatlesami..staram sie puszczac tym ktory nie byli katowani tym przez rodzicow w dziecinstwie pokazac,ze to wcale nie byl jakis taki zespol spiewajacy szmiry denne tylko zespol ktory naprawde cos zdzialal w muzyce... bo jakos niemal cale moje pokolenie (a przynajmniej wiekszosc tych ktorych znam) patrzy na Beatlesow przez pryzmat "she loves you jejejejejej" ale ja to zmienie juz mojego bylego/niebylego katowalam Beatlesami co mu juz bokami wychodzilo Odpowiedz Link