Dodaj do ulubionych

jak odzyskac jędrne, krągle posladki?

21.04.06, 12:34
od siedzenia 17 lat na tym samym stolku zrobila mi sie płaska dupa.
ze zgrabnego nawet tylka zrobilo sie "cos". ja wiem,ze juz te lata nie wroca,
ale co pomoze chociaz czesciwo? slyszalam, ze na policzki szczypanie, a na
posladki..?
Obserwuj wątek
    • monalisa.pl Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 12:36
      sex napewno pomożesmile
      no i bieganie - bez dwóch zdań
      • kobieta_na_pasach Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 12:39
        monalisa.pl napisała:

> sex napewno pomożesmile
        > no i bieganie - bez dwóch zdań

nie lubie.
        a jazda na rowerze?
        • monalisa.pl Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 12:42
          rower pomaga na nogi i brzuch, na pupe nie za bardzo bo i tak siedzisz na
          rowerze caly czas prawda...
          bieganie na tyłke powaga!!!
          albo tzw:bieznia (zainwestuj i sobie kup do domu)

albo niech cię mąż pare razy klepnie w tyłek ( odnosnie tych policzków o
          ktorych wspomnialas)

• widokzmarsa Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 12:43
          nie lubisz seksu czy seksu w trakcie biegania? Ale seks na rowerze? A mówiłaś ze
          ty po bozemu)
      • aguszak Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 12:39
        dodatkowo wypróbuj szczypanie wink nie zaszkodzi wink
        • kobieta_na_pasach Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 12:40
          aguszak napisała:

> dodatkowo wypróbuj szczypanie wink nie zaszkodzi wink
          >
          ciezko bedzie znalezc chetnego do szczypania.
    • onlyju ściskać 21.04.06, 12:42
      od biegania tylko uda rosną (a może nie tylko, ale ja nie lubię)
      oto co działa: napinanie (3sek) i rozluźnianie (3sek) w każdej chwili, w każdej
      sytuaji, na siedząco, na stojąco, po 2.dniach czujesz zakwasy, po tygodniu
      wchodzi w krew, a po 3 tygodniach widać pierwsze efekty. i ćwiczenia w ogóle.
      codziennie najlepiej. wymachy giry w tył lub (lepsze) "wyciskanie" na sucho
      (bez przyrządów, w domu)w górę w pozycji jak do kociego grzbietu, zgiętej po
      kątem prostym nogi (delikatne ruchy w górę - po 100 na nogie w 3 seriach).
      ufff. sto złotych plus vat proszę.
      • monalisa.pl znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:-) 21.04.06, 12:44
        • alpepe Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 12:45
          wciągać. Ja mam wspaniały brzuch, nie widać po mnie, że rodziłam dziecko.smile
          Ewentualnie brzuszki...
          • magia.zemsty Kohol, co ty nie masz wspaniałe 21.04.06, 12:47

• alpepe nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 12:51
              wspaniałe, no włosy mi się trochę na końcach rozdwajają, ale nikt nie jest
              doskonały tongue_out
              • magia.zemsty Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 12:55
                Tylko sama nie wierzysz w to, co mówisz. Zrzuć moher
                • alpepe Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 12:58
                  znów ci gorzej, szkoda, słonko smile
                  • magia.zemsty Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 13:00
                    Słonko to ty mów nie do mnie
                    • alpepe Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 13:01
                      to jak? Kwiatuszku? Myszuniu? smile))
                      • magia.zemsty Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 13:02
                        Spadówa
                        • alpepe Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 13:04
                          no, miałam ci tak pisać, ale po co, w końcu to by ci nie dopiekło, koteczku.
                          • magia.zemsty Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 13:05
                            Jak myślisz, że koteczkami mi dopieczesz to sie grubo myliszsmile
                            • alpepe Re: nie wiem, jak kohol, ale ja wszystko mam 21.04.06, 13:11
                              och, jaka ty słodziutka jesteś, jak się denerwujesz, szkoda, że już ci przeszło smile
            • kohol Boski, akurat nad brzuchem mogłabym popracować :) 21.04.06, 13:28

• monalisa.pl Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 12:50
            brzuszki odpadaja - leniwa jestemsmile
            • alpepe Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 12:52
              to w wannie je rób, tak pięć dziennie wystarczy, a wciąganie brzucha cały czas smile
              • magia.zemsty Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 12:57
                Maltretowac sie cały czas na wdechu, chyba cie pogieło
                • monalisa.pl Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 12:59
                  hehe...faktycznie, mordęga tak na wdechu caly czassmile
                  • alpepe Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 13:00
                    pragnę tylko zauważyć, że kobiety mają typ oddychania piersiowy, a nie brzuszny,
                    więc to nie jest na wdechu,tylko z wciągniętym brzuchem.
                    • monalisa.pl Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 13:02
                      zdecydowalam sie na brzuszkismile
                      • alpepe Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 13:05
                        smileJakbyś chciała iść do policji, to będziesz miała praktykę, bo tamna testach
                        brzuszki właśnie wymagają.
                        • monalisa.pl Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 13:06
                          na policji to ja bede pracowac ale jako psychologsmile a nie krawęzniksmile
                • alpepe Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 12:59
                  słoneczko, nie wpieprzaj się smile
        • magia.zemsty 6 second ABS plus chęci:-) 21.04.06, 12:47

• monalisa.pl Re: 6 second ABS plus chęci:-) 21.04.06, 12:50
            napisz cos wiecej o 6 second ABS
            checi mamsmile
            • magia.zemsty Re: 6 second ABS plus chęci:-) 21.04.06, 12:51
              To takie niewielkie urządzenie, które stoi u mnie zakurzonesmile
              • monalisa.pl Re: 6 second ABS plus chęci:-) 21.04.06, 12:51
                i co sie z nim robi?
                • alpepe Re: 6 second ABS plus chęci:-) 21.04.06, 12:53
                  pewnie odkurza smile
                • magia.zemsty Re: 6 second ABS plus chęci:-) 21.04.06, 12:54
                  Przykladasz to do brzucha, trzymasz za dwie końcówki i na trzy razy do siebie i
                  od siebie w 6 sekund, nie wiem, znajde Ci linksmile
                  • monalisa.pl Re: 6 second ABS plus chęci:-) 21.04.06, 12:55
                    dawaj linksmile))
                    • magia.zemsty Prosze:) 21.04.06, 12:56
                      www.6secondabs.com
                      • monalisa.pl Re: Prosze:) 21.04.06, 13:00
                        dzieki ale jakos nie wierze w te wynalazki z minimum pracy wlasnejsmile
                        tak jak w sauna soluszyn reklamowana w zakupach mangosmile
                        i chyba zaczne robic te brzuszki
                        • magia.zemsty Re: Prosze:) 21.04.06, 13:03
                          To jest naprawde skuteczne, jak są chęcismile
        • onlyju Re: znajdz mi cos na plaski brzuch:-((( mądralo:- 21.04.06, 13:04
          najlepsze są ćwiczenia typu pilates/callanetics, bo sięgają najgłębszych warstw
          mięśni (nie puchniesz, a sprawiasz, że mięśnie się rozgrzewają i pobudzają
          spalanie tłuszczu).
          a te ćwiczenia to delikatne ruchy (nie tam żadne typowe brzuszki z unoszeniem
          całego kręgosłupa - zabójstwo!) w dużej ilości (co zapewnia długie napięcie i
          rozgrzanie mięśnia).
          leżysz, nogi podniesione góry (zgięte po kątem prostym w kolanach, z czasem -
          wyprostowane), podnosisz głowę i częsć łopatkową kręgosłupa, prostujesz ręce
          wzdłuż tułowia i wykonujesz bardzo delikatne ruchy w przód (pulsowanie) w
          ilości 100.
          i tak co wieczór. zmiana położenia nóg (można je też postawić na ziemi zgięte w
          kolanach) powoduje zmianę partii mięśnia, który pracuje.
    • ticoqp Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 12:59
      ściagaczka do pokarmu z lejkiem na końcusmile
      • monalisa.pl Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 13:02
        uzywales juz ???? wink)))
        • ticoqp Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 13:03
          do fiutasmile
          • monalisa.pl Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 13:03
            tak myslalamsmile bravo i co pomogło?
            • ticoqp Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 13:27
              na fiuta nie jajka tylko mi się z płaskich zrobiły okrągłesmile
    • kobieta_na_pasach a co myslicie o silikonowych implantach? btxt 21.04.06, 13:08
      • monalisa.pl Re: a co myslicie o silikonowych implantach? btxt 21.04.06, 13:09
        jak masz takie marzenie to spokosmile
      • onlyju Re: a co myslicie o silikonowych implantach? btxt 21.04.06, 13:33
        nie jestem przeciwna
    • grubaska20 Re: jak odzyskac jędrne, krągle posladki? 21.04.06, 14:01
      kocico, jest takie proste, rewelacyjne ćwiczenie kształtujące dupinę:
      kładziesz sie na plecach, uginasz nogi w kolanach, całą powierzchnię stopy
      opierasz na podłodze, kolana złączone i holujesz dupsko do góry, żeby uda i
      tłów utworzyły prostą "linię", wstrzymujesz taką pozycję jakieś 2,3 sekundy i
      opuszczasz. a potem seria z rozstawionymi stopami.
      bardzo lekkie ćwiczenie, a działa jak liftig! hehewink zaczynasz sobie od
      dowolnej ilości powtórzeń, tak żeby nie przetrenować, codziennie możesz
      stopniowo zwiekszać ilość powtórzeń. wiem, ze nie lubisz ćwiczyć, ale to
      naprawdę bardzo łatwe, chociaż spróbuj!!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka