mamba30 Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 14:42 bom się wnerwiła, o.... jaja sobie z moi robią Odpowiedz Link
onlyju Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 14:43 bardzo dobrze. mnie też to drażni. podwórko do zabaw. brawo. Odpowiedz Link
six_a Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 14:51 a co ma być, zakład karny i spacery równym krokiem? to przesadyzm Odpowiedz Link
onlyju Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 14:57 a ja uważam, ze te Wasze pustaki i zabawa pt. "jak to zrobić, powiedzcie, bo się zesram z rozpaczy" to przesada. Odpowiedz Link
six_a Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 15:02 czy ja wiem? różne ludzie mają gusta i różne rzeczy ich bawią. to nie znaczy, że wszyscy są "dzieciakami, które zasrały forum". nie bawi Cię to, omijaj. Odpowiedz Link
onlyju Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 17:25 rzecz w tym, że trudno było to omijać. tak bylo forum zasrane. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 17:39 nie wiem o co chodzi ale czy to od: janie, zasłałem łóżko? Odpowiedz Link
onlyju Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 17:46 może być. choć jan i jego pan byli eleganccy, a tu się w godzinach przedpoludniowych zrobil bazar z babami. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 17:47 nie byłem, moze szkoda, lubie bazar i baby) Odpowiedz Link
onlyju Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 17:49 przepadam również, ale tu byly kwoki. nie do przejścia. Odpowiedz Link
lena_zet Re: nosz onlyou 31.05.06, 17:52 nawet nie wiesz jaka ja byłam wkurwiona.Przez to cale zamieszanie muszę siedzieć do osiemnastej i skończyć to czego w ciągu dnia nie skończyłam.Jesteś niesprawiedliwa Odpowiedz Link
onlyju Re: nosz onlyou 31.05.06, 17:55 ale co Cię tak poruszylo moja Droga? przepis na pusty wąt? irytujące to bylo odrobinę, najpierw kilka wątków pt. "jak to się robi", później wątki pt. "już potrafię". nie dość, że w robocie nudno, to jeszcze tutaj trzeba się bylo uzbroić w cierpliwość. żaden to byl relaks, a z reguly w tym celu tu przychodzę. ot. tyle. Odpowiedz Link
lena_zet Re: nosz onlyou 31.05.06, 17:57 czy ciebie nie rusza coś, czego nie możesz osiągnąć?miałam kupę do roboty, a właśnie przez pusty wąt, do którego nie mogłam się dostać dostałam wkurwa, ot co.Ciekawe czy tobie się udało za pierwszym razem... Odpowiedz Link
onlyju Re: nosz onlyou 31.05.06, 18:01 nie próbowalam, bo mnie to w ogóle nie poruszylo. później ta panika wokól ufo i chęć poznania kodu (daVinci niemalże) przez wszystkie mile panie sprawila, zem również dostala wqrwa. a coś, czego nie mogę osiągnąć rusza mnie dopiero wówczas, gdy okazuje się to mieć duże znaczenie dla mego życia (jego jakości, estetyki, etc.) dobra, łorewa. Odpowiedz Link
onlyju Re: nosz onlyou 31.05.06, 18:04 spróbowalam wejść na bzz, nie udalo się, więc olałam sprawę. a tu nagle szarańcza. no mnie to w ogóle nie poruszylo. Odpowiedz Link
istna Re: nosz onlyou 31.05.06, 18:07 Luz siostro, po prostu jedni lubią zagadki a innych to wali, nie ma o co kruszyć kopii. Odpowiedz Link
onlyju Re: nosz onlyou 31.05.06, 18:10 w pewnych kręgach na prawdach, które wlaśnie wyglosilaś buduje się religie. Odpowiedz Link
lena_zet Re: nosz onlyou 31.05.06, 18:09 nic nie pisałaś, bo czas poświęciłaś na rozgryzienie zagadki! takie jest moje zdanie Odpowiedz Link
onlyju Re: nosz onlyou 31.05.06, 18:12 o to nieznośna Lenka! no wlaśnie czas poświęcilam na odganianie wqrwa i przeszukiwanie krzynki mejlowej w celu odnalezienia VIMa (very important message) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Mamba - Siostro Założycielko - Respect! 31.05.06, 15:06 O przepraszam, mi zwieracze nawet nie drgnely ) Odpowiedz Link