veeto1 31.05.06, 20:13 Buba, dostałam @. To było super. Lepper i ta przykręcona śruba po prostu debeściarskie. Postaram się zrewanżować jutro czymś fajnym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: :DDD 31.05.06, 20:16 Ja tez to dostalam i tez dziekuje, troche sie czlowiek rozerwał, bo z mężem sie dogadac nie potrafię, to chociaż wesołego obrazka na pocieche se popatrze. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: :DDD 31.05.06, 20:27 Jasio kopie dól w ogródku. Zaciekawiony sasiad pyta: - Co robisz?? - Kopie grób dla mojej złotej rybki. - Ale czemu taki duży? - Bo jest w twoim pier..nym kocie! * Trzy male myszki przechwalają się jakie są twarde: 1: ja wciagam trutkę na myszy przez nos i mam naprawdę niezły odjazd........ 2: a ja pakuje bicepsy i brzuszek na pułapce na myszy... trzecia mysz z grymasem opuszcza mysią norkę, a dwie pozostale: - gdzie idziesz? - a nic... ide bzyknac kota... * Kochanie, znalazlam pod lózkiem naszego syna takie pisemko sado-maso, wiesz: związani ludzie, maski, pejcze..- mówi żona do męża - No i co zrobimy? - Nie wiem, ale klaps nie jest chyba najlepszym pomyslem... * Na jutrzejszą klasówkę nie przyjmuję żadnych wymówek. Jedyne co was zwalnia to zwolnienie od lekarza. Jasio: - A jak się będzie zmęczonym po sexie? - No to będziesz pisał lewą ręką Jasiu. Odpowiedz Link