wiedzma30 06.11.06, 04:26 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/u-nas-kobieta-nie-bedzie-mogla-uniknac-rodzenia,809990,2943 A moze jeszcze "bykowe" dla starych kawalerow? Paranoja! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna10 Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 12:39 Boze, ty widzisz i nie grzmisz. ******** Znudzila mi sie skromnosc ******** Odpowiedz Link
tamsin Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 13:31 swietne sa te komentarze o tym zdjeciu Odpowiedz Link
thorgalla Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 13:31 Ja już nie będę się w tym temacie wypowiadać bo musiałabym użyć słów uznawanych za wulgarnych. Zapytam tylko,a co z osobami,które nie mogą mieć dzieci.Mają ponosić za to karę finansową??? Jak to moja szwedzka koleżanka napisała (podchodzi do bezpłatnego IVF) "Boże chroń Skandynawię!" i ja się cieszę,że nie mieszkam w tym (piiip) kraju. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 13:51 Jak czytam cos takiego to cisna mi sie na usta tylko bardzo straszne wyrazy uznane za wulgarne. Czy ich wszystkich (piiiiii) Co to w ogole za jakas paranoja????? A jak ktos jest bezplodny to ma za to byc ukarany? Przeciez ten kraj staje sie jakis cyrkiem! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 13:55 fakt faktem teksty pisane jako komentarze prze ludzi ( pod artykulem ) sa niezle ) Odpowiedz Link
tamsin Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 14:15 ale te pod zdjeciem sa jeszcze lepsze ) tinyurl.com/y828zb Odpowiedz Link
monhann2 Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 19:02 Dziewczyny, te zdjecie i te wszystkie co do joty komentarze sa lepsze jak wpisy w watku "smiech to zdrowie". Pozostaje juz sie tylko smiac...smutne to. Odpowiedz Link
mon101 Re: "Genialny" podatek w PL 06.11.06, 21:21 wiedzma30 napisała: > Genialny mialo byc... Ja przeczytalam "genitalny" Odpowiedz Link
mon101 Re: "Gernialny" podatek w PL 06.11.06, 21:20 Ktos jednak te (...cenzura), przepraszam, "pania", wybral((((( Odpowiedz Link
thorgalla Re: "Gernialny" podatek w PL 07.11.06, 12:15 Kobieta mi się kojarzy z HitlerHelgą. Odpowiedz Link
thorgalla Re: "Gernialny" podatek w PL 07.11.06, 12:24 www.sobecka.com.pl/ To jej strona.Na tym zdjęciu tak źle nie wygląda.To pewnie stare zdjęcie było... Odpowiedz Link
mon101 Re: "Gernialny" podatek w PL 07.11.06, 21:52 thorgalla napisała: > www.sobecka.com.pl/ > To jej strona.Na tym zdjęciu tak źle nie wygląda.To pewnie stare zdjęcie było.. Ta strona po prostu rzucila mnie na kolana Odpowiedz Link
asia.sthm Re: "Gernialny" podatek w PL 07.11.06, 22:21 mnie tez! dlugo bede sie podnosila Odpowiedz Link
babiana Re: "Gernialny" podatek w PL 07.11.06, 17:14 thorgalla napisała: > Kobieta mi się kojarzy z HitlerHelgą. Bardzo trafne skojarzenie. Pomysl na tzw. bykowe tez zaczerpniety od Heinricha Himmlera zalozyciela organizacji Lebensborn-zrodlo zycia. Himmler uwazal, ze przecietna rodzina powinna posiadac 4 synow. Jesli dwoch polegnie na wojnie, pozostali beda dziedziczyc nazwisko. Pani Hitler Helga na razie zaczyna od bykowego.... www.paranormalne.pl/Forum/viewtopic.php?p=79556&sid=39bb6ce26fc7de8b12cf0a87e53f01ca "Organizacja działała też innymi metodami. Oficerowie SS mieli obowiązek wpłacania składek na rzecz Lebensbornu. Ich wysokość była uzależniona od liczby potomstwa i wieku mężczyzny. Im więcej dzieci, tym mniejsza składka. Bezdzietny 26-letni esesman nie płacił nic. 34-letni oficer SS, który nie miał dzieci, musiał wpłacać na konto Lebensbornu ok. 6% swojej miesięcznej pensji. - Bezdzietne rodziny SS, które według orzeczenia lekarskiego nie mogły spodziewać się dzieci, były wzywane przez Reichsfuhrera, by wzięły z Lebensbornu jedno lub więcej dzieci na wychowanie - pisze w swoich wspomnieniach R. Hoess, osławiony komendant obozu koncentracyjnego Auschwitz." Odpowiedz Link
adriannna1 Re: "Gernialny" podatek w PL 07.11.06, 22:37 Uwazam ze to samo prawo powinno zostac obowiazkowo wprowadzone w Polsce. "Bezdzietne rodziny PIS lub PSL, ktore wg. orzeczenia lekarskiego nie moga spodziewac sie dzieci, beda wzywane do Partii i sierocinca i beda braly jedno lub wiecej dzieci na wychowanie". Bardzo to prawo byloby logiczne z wprowadzaniem ustawy o ochronie zycia poczetego. Odpowiedz Link
babiana Re: "Gernialny" podatek w PL 07.11.06, 22:47 Podpisuje sie pod tym pomyslem obydwiema rekami. Zaczelabym od poslow LPR, pomyslodawcy tej nowelizacji. Odpowiedz Link
monika_a_b A jeszcze niedawno wydawało by się.. 08.11.06, 04:16 ...że to tylko żart. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html?skad=rss Śmiać? Płakać? Czy po prostu rzucić wiązankę na wiatr, by sobie co nie co ulżyć? Bo nic takim niewyedukowanym zrobić nie można... Odpowiedz Link