swawolny.diabel 15.06.06, 14:46 jak juz pisze to pisze nie wiem o czym, ale brak tamatów w głowie b ede nadroabiał zapałem twórczym a co mi tam. I niech ktoś mnie powstrzyma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swawolny.diabel Re: teraz tu 15.06.06, 15:00 potrzymasz ? a pomasujesz bo jak tylko trzymanie to sie nie liczy Odpowiedz Link
spazmusek Re: teraz tu 15.06.06, 21:31 Pewnie że żyję i jestem w znakomitej formie w życiu w takiej nie byłem czuję się jak Bóg )) Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: teraz tu 15.06.06, 15:07 po plecach a właściwie ich skraju to ja cie mogę pomasowac Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: teraz tu 15.06.06, 15:10 to dawaj..bo ja lubie jak sie mnie maca po plecach;] Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: teraz tu 15.06.06, 15:16 heh na przyjemności to musisz sobie zapracowac Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: teraz tu 15.06.06, 15:23 o qrde..wszyscy tak mowicie..nie mozecie nigdy sobie sami zapracowac a wymagacie tego od nas Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: teraz tu 15.06.06, 17:39 tygrysio_misio napisała: > o qrde..wszyscy tak mowicie..nie mozecie nigdy sobie sami zapracowac a > wymagacie tego od nas bo jesteśmy egoistami. Na co mamy zapracowywać i po co Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: teraz tu 15.06.06, 20:05 na loda naprzyklad po to zeby bylo przyjemnie..nic za darmo Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: teraz tu 15.06.06, 21:08 tygrysio_misio napisała: > na loda naprzyklad > > po to zeby bylo przyjemnie..nic za darmo za wiele za niego żadacie. trzeba rozwarzyć wszystkie oferty Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: teraz tu 15.06.06, 21:19 a wy bez niego nie jestescie w stanie nic zrobic... a ja mam taka zasade...poniewaz zauwazylam,ze wiekszosc facetow wymaga dla siebie dzialan ustnych i wszystkiego czego oni zechca i nie licza sie z naszymi potrzebami...to ja w takim razie nie podzilama ustnie facetowi ktory wczesniej nie podzila mi;] ot tak.. Odpowiedz Link