dzikoozka 10.07.06, 09:17 kto jest? Kogo nie ma? Kto się stopił? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:22 ja jestem, niestopiona, wypływana w jeziorze Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:42 a ja mam wrażenie, ze mnie zaczyna boleć gardło od klimy ( Odpowiedz Link
vandikia Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:43 wcale Ci sie nie dziwie, ja się non stop przeziębiam, a to dlatego, ze u nas klimy brak, siedzimy jak w saunie, ratujemy się zimną wodą, wiatrakami i przeciągami Odpowiedz Link
bubasio Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:35 jestem i zaraz muszę iść w miasto - taki upał ,aż mi się nie chce ale w niedzielę jedziem na czasy nad jeziorko na 2 tyg i muszę wszystkie sprawy pozałatwiać przed wyjazdem Buba Odpowiedz Link
raduch Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:46 dzikoozka napisała: > a czemu nie na wakacjach? A co się będę pakowal z jednego tłumu w drugi? Mieszkam pod miastem, prawie w lesie. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:49 ano chyba ze tak, tylko woda by sie przydała Odpowiedz Link
raduch Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:53 Coś o wodzie pomyślimy. Tylko niech się najpierw te moje obowiązki obudzą. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:32 ja jestem i spadam kontynuować remoncik w firmie. Jak wrócę panowie u sąsiada będą już napierdalać wiertarkamie(robią mu remont mieszkania ale po godzinach) a ja zwariuję) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:34 ja mam dwóch sąsiadów, którzy się budują, jeden od piątej rana, drugi do 22. porzygać się można Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:41 moi znajomi kupili sobie piękne mieszkanie. Później okazało sięże mieszkania są nowe ale tak samo słychać w sypialni pierdnięcie sąsiada z dwóch pięter wyżej a potem zaczęli obok stawiań cztery budynki. A miało to być ciche nowe mieszkanie pod lasem... I to takie z tych droższych, za lokalizację..)) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:58 no, ja mieszkam na nowym osiedlu, więc nic dziwnego, że się ludzie dookoła budują. ale są pewne granice. najbardziej mnie wkurza ten gościu, który dłubie po pracy, do 22 codziennie. inni sie budują normalnie, w godzinach pracy. a ten wieczorami, akurat mamy go od strony ogrodu, a klient np. tnie płytki przed chatą, jakby nie mógł np. w garażu. ale martwi się, że mu się nabrudzi. na budowie???? i tak już 4 lata się buduje, bo wszystko sam, każdą cegiełkę. i jeszcze mi wykrzyczał, że on nie ma pieniędzy, żeby się inaczej budować. już sobie odpuściłam komentarz, że jak kogoś nie stać, to trzeba było zostać w bloku.. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 10:12 sorry ale komentarz byłby bardzo niefajny. Prawo do komfortu w domku maja tylko bogaci? ludzie staraja sie spełniać swoje marzenia mimo braku kasy, zapierdzielają na dwa etaty, a cisza nocna jest - niestety - dopiero od 22. Facet ma pełne prawo pracować do tej pory, nawet jeśli to przeszkadza komuś obok. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 11:50 nie no, spoko. pewnie że tak. ale to on użył argumentu, że nie ma pieniędzy i musi pracować w wolnym czasie. a robi to w każdą niedzielę od rana, w każde święto. a płytki do chaty ciął KAŻDY. ale nikt nie robił tego przed domem!!!!! Ostatnio kuł beton na balkonie młotem pneumatycznym. koszmar. podejrzewam, że gdyby zapłacił specjaliście i zrobił ten beton porządnie to nie musiał by kuć i robić od nowa więc wyszłoby mu taniej. a poza tym jest chamem - jak go poprosiłam w niedzielę, żeby przerwał choć na godzinę to napierdalanie, bo moje umęczone dziecko w końcu usnęło - to był na maksa grzeczny i się łasił. teksty typu: ze mną jak z dzieckiem, ja się dostosuję i wlazł bydlak do garażu i była cisza. a jak poszłam w następną sobotę poprosić go o to samo to wyzwał mnie od bezczelnych. a wiesz dlaczego? bo w niedzielę mogłam zadzwonić na straż gminną a w sobotę nie. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:43 ciesz sie że ci dzieciaki na leb nie wchodza ) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 10:02 dzieci to chyba fajnie? nie?))) Odpowiedz Link
lajton Re: Meldować mi się proszę 10.07.06, 09:43 Ja jestem. Wiatraczek se przywloklam i jeszcze zyje. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: jestem,ale sie topię:))jeszcze kolka dni i pa 10.07.06, 10:16 Musisz wytrzymać do zimy ) Odpowiedz Link
mmagi Re: jestem,ale sie topię:))jeszcze kolka dni i pa 10.07.06, 10:38 mimo wszystko mam nadzieje ze nie przyjdzie za szybko))) fajnie było,co nie? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Ja jezdem na sekundke, bo muszem civi 10.07.06, 10:19 wyslac do jednej firmy, ale zara spadam na siano Odpowiedz Link
dzikoozka Re: no takie w stodole ;))))... gzdzic sie bede : 10.07.06, 10:49 ze stajennym? ) Odpowiedz Link
baba_na_sznurach Re: czesc edzia ;)) 10.07.06, 10:28 tylko słomy nie przywozic, i tak jej za duzo Odpowiedz Link