12.07.06, 17:46
ale kropilo u mnie tylko 4 min

powietrze jest takie ciezkie...gorzej niz za dnia

ale jednoczesnie chlod idzie..tyle,ze ciezko i tak jest

moze to i lepiej,ze za miastem pada...w miescie sie podlewa trawniki...a w
lasach tak potrzebny jest deszcz...

niech pada w lasach ile wlezie...ja moge jeszcze z tydzien poczekac;]
Obserwuj wątek
    • pietrek666 Re: Grzmi 12.07.06, 17:47
      Nie czekaj!!! Podlej się dziś big_grinDDDDDDDDDDDDDDD Tym Urquelem co stał na
      stole big_grinDDDDDDDDDDDD
      • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 17:52
        wczoraj wypilam jednego..od dzis nie moge bo sie zdrowo odzywiam...zdawalam
        wczoraj krew i sie okazalo,ze strasznie mi spadla hemoglobina od ostatniego razu
        • pietrek666 Re: Grzmi 12.07.06, 17:54
          No to czerwonym winem się podlej, ponoć dobre na hemoglobinę smile
          • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 18:00
            ehhh .. w wykazie produktow ktory dostalam zeby sie podleczeyc nie ma wina;]

wiesz jak mi spadlo ... z 14,1 w kwietniu i 14,2 w styczniu spadlo mi do 12,8
            • pietrek666 Re: Grzmi 12.07.06, 18:15
              Nio... Spojrzałem w swoje wyniki i jest tak mam pomiędzy 15.8, a 16.2, a
              wartości referencyjne 14-18. To rzeczywiście mało sad
              • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:18
                Nie jest aż tak źlewink)) Tygrys będzie żyłwink) mało to jest 8-9wink)
                • pietrek666 Re: Grzmi 12.07.06, 18:19
                  A ja myślałem, że mało to 10 cm big_grinDD
                  • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:21
                    wink)) jeżeli chodzi o obwód, to chyba niewink)
                    • pietrek666 Re: Grzmi 12.07.06, 18:23
                      Obwód kiełbasy krakowskiej, czy mortadeli? big_grinDDDDDDDDDDD
                      • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:23
                        parówki morlinowskiejwink))
                        • pietrek666 Re: Grzmi 12.07.06, 18:24
                          Taaaaaaaaaaaakiej parówki z Morlin, co by miała 10 cm w obwodzie, jak żyję, nie
                          widziałem big_grinDDDDDDDDDDD
                          • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:25
                            ja 1,5 kg ogóra też nie widziałamwink))))))))))))))))
                            • pietrek666 Stary, ale fajny :DDD 12.07.06, 18:43
                              Przychodzi facet do lekarza i mówi:
                              -Panie doktorze mam penisa jak niemowlę.
                              Lekarz się podniecił i mówi:
                              -Proszę pokazać, bo nie widziałem jeszcze tak skrajnego przypadku!!!
                              Facet wyciąga wielkiego ptaka, a lekarz na to:
                              -Ale mówił Pan, że miał być jak u niemowlaka.
                              A koleś:
                              - Nie, Panie doktorze! Jak niemowlę, 3kg wagi i 40 cm długości.
                              • migdalek.niebieski Re: Stary, ale fajny :DDD 12.07.06, 18:45
                                Tak skrajnego przypadku to ja też nie widziałamsmile)) i nie ukrywam że chętnie
                                bym się zapoznaławink)
                                • tygrysio_misio Re: Stary, ale fajny :DDD 12.07.06, 18:47
                                  naocznie tak..ale wolala bym nie czuc go na swojej skorze;]
                                • pietrek666 Re: Stary, ale fajny :DDD 12.07.06, 18:49
                                  Wrzucę Ci adres na mail'a big_grinDDDDDDDDDDDD
                                  • migdalek.niebieski Re: Stary, ale fajny :DDD 12.07.06, 19:15
                                    Nic nie dostałamwink)
                • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 18:25
                  11-18 to sa granice..ponizej 11 sie nie pobiera krwi juz

optymalnie jest jak faceci maja ok 15-16 a kobiety cos okolo 14 (wedlug takiej
                  ksiazki jednej o medycynie)

ja mialam do tej pory zajebiste wyniki...a gdybym dbala o siebie to miala bym
                  jeszcze lepsze..ale coz...spadlo bo sie chyba zle odzywailam..jak nie cwicze to
                  jej byle co i tak jest

teraz mam najnizszy poziom jaki w zyciu mialam...ale i tak jak na moja plec to
                  jest dobry..tyle,ze jak lekarka zobaczyla jaki duzy spadek mialam to od razu
                  karteczke mi dala w produktami zawierajacymi duzo zelaza
                  • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:26
                    Pobiera się pobierawink)) Tygrysek jeszcze młody i życia nie znawink))
                    • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 18:27
                      sie nie pobiera...zaden lekarz nie doposci do pobierania krwi od kogo kto ma
                      ponizej 11
                      • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:30
                        Moja matka ma 7 i pobierali jej pięć razy dziennie na krzywą żelazowa. Już
                        nawet nie wspominając o tym że jak byłam na praktykach, to pobierali (ale z
                        palca) krew dziewczynce (trzyletniej) która miała Hb 2,5 (woją drogą wszyscy
                        się dziwili że ona jeszcze chodzi), musieli żeby móc zrobić transfuzje
                        • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 18:32
                          no ale nie mowie o badaniach...ale o oddawani 450ml do woreczka

no przeciez jakby nie robili badan wczesniej to nie wiedzieli by jaki jest
                          poziom wiec tyle ile do strzykawki to sie bierze..
                          • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:33
                            a to ja nie skleiłam że o 450ml mówiszwink)
                      • migdalek.niebieski Re: Grzmi 12.07.06, 18:32
                        Także, Tygrysie wierz mi, przeżyjeszwink) musisz po prostu bardzo o tE sprawę
                        dbać i będzie dobrzewink
              • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 18:21
                no wiesz...jestes facet i nie masz okresow co miesiac..ale kobiety 14 to juz
                jest dobry wynik..a jak ja kiedys mialam 14,5...to juz sie na mnie pielegniarki
                patrzymy jak na monstrum;]
                • pietrek666 Re: Grzmi 12.07.06, 18:23
                  Miewam okresy!!! Lepsze i gorsze big_grinDDDDDDDD
                  • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 18:25
                    a ja krwiste i bezkrwiste;]
                    • bubasio Re: Grzmi 12.07.06, 18:57
                      a ja zaciążona mam 11,8 ,gin stwierdził że oki i żadnych witamin mam nie łykać
                      na razie
                      • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 18:58
                        no bo 11.8 to wzglednie dobrze przeciez..szczegolnie w ciazy

ale skok z 14,1 na 12.8 to juz oznaka jakis niedoborow
                        • tygrysio_misio Re: Grzmi 12.07.06, 19:00
                          dlugo zaciazona jestes?
                          • bubasio Re: Grzmi 12.07.06, 19:04
                            7 tydzień smile
                            • morfeusz_1 Re: Grzmi i Stoi 12.07.06, 20:37

• mmagi u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czekać:P 12.07.06, 21:57

• vandikia Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:00
        u mnie grzmiało ze 2 godziny, potem waliły pioruny i wrescie łaskawie popadało
        i teraz siąpi. ale jest cudne, chłodne powietrze smile
        ide ksiazke czytac, odchamie sie troche tongue_out
        • mmagi Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:03
          o jak ma fajnie,buuuu bo u mnie moze ciutek sie schłodziłosmile
          • vandikia Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:05
            pocieszylabym Cie, ze dojdzie ale tak się klębiło, ze niewiadomo w ktora strone
            poszlo smile
            • mmagi Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:06
              eee do mnie juz nie wpadnie,wiater ucichł i wogóle do baniuncertain
              • vandikia Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:07
                wez, bo jak pomysle, ze czeka mnie jutro kolejny dzien w upalnym biurze, to mi
                sie wszystkiego odechciewa uncertain kolezanka wymyslila, ze zadzowni do jakiejs
                inspekcji pracy, zeby zmierzyli nam temperature w pomieszczeniach smile
                • mmagi Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:09
                  ma sie ochłodzić do 28 stopni,ale piatek i sobota,potem znów abarotnosmile)
                  i co to da jak zmierząsurprised???
                  • vandikia Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:11
                    żeby wiaterek był chociaz jakis juz by lepiej bylo
                    a ja wiem? kolezanki pomysl tongue_outPP ale moze jest cos w kodeksie pracy, ze powyzej
                    pewnej temp, jesli nie potrafia zapewnic schłodzenia, po prostu sie nie
                    przychodzi? tak jak zimą, gdy byl ostry mróz mielismy kilka dni wolnego, bo
                    budynek byl slabo ogrzewany i temp. nie spelniala norm smile
                    • mmagi Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:13
                      a klimy nie moga wam załozyc albo kupić coolerkasmile)
                      • vandikia Re: u mnie to samo z tym ze ja juz nie chce czeka 12.07.06, 22:18
                        aaaaaaaaa co Ty, jak u nas są braki papieru xero czasem, to co dopiero o klimie
                        myslec smile)) ale niebawem (podobno w ciagu 2 lat) przenosimy sie w okolice
                        powiśla, wiec jak bede tu jeszcze pracowac (co jest niewykluczone) to mam
                        nadzieje, ze budynek bedzie spelnial wszelkie normy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka