Dodaj do ulubionych

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa

10.08.06, 12:03
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacierpiemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:04
      nie ma bata nie przyjadesmile
      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 10.08.06, 12:04
        ssssssssssssspadaj wredoto
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • lajton Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:04
      bebebebebebebebe
      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 10.08.06, 12:05
        małpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • lajton Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 10.08.06, 12:07
          czemuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa 10.08.06, 12:08
            no włąśnie nie wiem kuźwa czemu co m-c się tak muszem męczyć sad(((((((((((
            • lajton Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa 10.08.06, 12:09
              aaaaaaaaaaaaaaa1 to witaj w klubie
              ja od wczoraj siem tak czujem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa 10.08.06, 12:10
                ja mam co 2 miechy bardzo bolącą @, chyba od jajnika zależy sad((((
                • lajton Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa 10.08.06, 12:12
                  ja bez pigul wylam z bolu
                  od 8 lat nic a nic
                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa 10.08.06, 12:12
                    mi nawet antyki nie pomagająsad(
                    • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa 10.08.06, 12:13
                      APAPA walnij.
                      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 10.08.06, 12:14
                        mam jeno ibuproma maxa, ale mam też straszna awersję do tableteksad
                        • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a 10.08.06, 12:15
                          co jest większe awersja czy napierdzielanie?
                          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:16
                            @ przyszła pół godziny temu i jeszcze daję radę, ale pewnikiem za godzinę się
                            rozkręci i będem musiała awersji powiedzieć bye sad(
                            • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:18
                              To zamiast łyknać teraz i miec z głowy, skoro i tak łykniesz, to się bedziesz
                              męczyć 1,5 h ?!?!
                              Typowo babska logika..
                              • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:19
                                he he.... mój mi też tak zawsze mówi, co Wy??? z jednego domu dziecka
                                jesteście?smile))
                                • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:24
                                  Tak jakby wink
                                  Po prostu my MYŚLIMY. W przeciwieństwie do. wink
                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:27
                                    owszem, WY MYŚLICIE, ale tylko końcówką smile)))
                                    • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:29
                                      A i tak nam lepiej wychodzi, jak na załączonym obrazku wink
                                      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:30
                                        co Wam lepiej wychodzi??? padalce, nie cierpicie tak jak my i się tu
                                        wymądrzacie smile
                                        • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:33
                                          Co?!?!?! My ni ecierpimy?!?! Cierpimy i to jeszcze gorzej! Przez tydzień się do
                                          własnej kobiety dobrac porzadnie nie mozna bo "zatkane jest, spadaj!" uncertain
                                          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:45
                                            sam spadaj, ja się tylko na 3 dni zatykam smile))
                                            • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:57
                                              A trzy dni to co? Mamy sobie za supełek zawiazać czy obciąć? wink
                                              • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:01
                                                o masz, zawsze możecie się wykoniować smile)
                                                • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:02
                                                  Nie te czasy, teraz standardy są wyższe wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:04
                                                    gumowa lala ze zdziwionym wyrazem twarzy?smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:15
                                                    Pudło, celuj wyżej wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:18
                                                    no wiesz????? lodzika się Tobie zachciewa?!!smile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:26
                                                    W końcu lato jest, upały doskwierają wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:27
                                                    to se skocz do Zielonej Budki smile)))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:34
                                                    Lepsza jest Różowa Dziupla wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:35
                                                    ale dzięcioł za mocno puka smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:58
                                                    Dzięcioł z czerwonym łabkiem? wink))

Trzeba dzieciołowi powiedzieć żeby przystopował. Działa wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:59
                                                    noo, zamiast dzioba ma łeb smile))
                                                    czasami jest fajnie popukać smile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:02
                                                    Czasami?!?! ZAWSZE!!!! wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:05
                                                    nie nie, czasami..... a zawsze się kochać smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:07
                                                    Ech, Pyton to ma dobrze z Tobą... wink))
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:08
                                                    noooo, zawsze się podkładam smile)))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:10
                                                    Podaj numer swojej serii produkcyjnej, to jakaś dobra partia była wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:11
                                                    eee....???aaaa...???? uuuuu....???? a gdzie go znajdę???smile
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:12
                                                    To chociaż datę i miejsce produkcji wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:14
                                                    he he... a co tam, mogiem 29.12.1974 Wawa
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:20
                                                    Niiieeee, no to tera wszystko jaaaasne! Grudniowy wyrób! Mogłem się
                                                    domyślić wink)))
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:20
                                                    a co, grudniowe takie dobre?smile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:21
                                                    No ba! najlepsiejsze! Spójrz na mnie - ideał! wink))
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:22
                                                    he he..... a któren grudzień???
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:24
                                                    Inkszy. ALe nie powiem któren, bo wraże oka czuwajom wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:24
                                                    ale jesteś kozioł, czy szczelec?
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:26
                                                    szczelec - myśliwy, z długim prężnym łukiem, a od pasa w dół ogier wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:27
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aleś opis pierdyknął. Mój
                                                    były chooj to szczelec, ale ten opis nijak do niego nie pasuje, bo ani prężny
                                                    łuk, ani ogier smile))))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:29
                                                    To jakiś farbowany szczelec tedy.
                                                    Normalny to nic tylko by szczelał, ogierował, znów szczelał i tak w kółko wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:30
                                                    he hesmile)) ja tam się nie znam, ale 4 lata dla faceta to chyba długo bez?smile
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:35
                                                    Ja bym się zaszczelił chyba wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:37
                                                    jemu to nie przeszkadzało chyba, szkoda, że się mnie o zdanie nie zapytałsmile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:43
                                                    No cóż, homo zdarzają się wśród kazdego znaku uncertain
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:25
                                                    he he smile))) szkoda tylko, że to mój munż był smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:29
                                                    A przed zaobrączkowaniem był normalny?
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:43
                                                    był, ale to było kilkanaście lat temu, zresztą nie ważne, jego kuśka -
                                                    problemem jego laski smile))))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:52
                                                    I racja! Chciałem powiedzieć że chooj mu w dupę, ale nie wiem czy to nie za
                                                    dobre życzenie wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 16:12
                                                    oj, za dobre...... na przyjemność to se trza zasłużyć, nie?smile)
                        • lajton Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a 10.08.06, 12:16
                          mnie na bole rozne pomaga nurofen forte, ale to ten sam glowny skladnik, no nie?
                          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:17
                            chyba une wszystkie mają ten paracetamol cy.cuś
    • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:09
      nie rób scen smile
      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 10.08.06, 12:11
        a żebyś tak chociaż raz to poczuł paskudo!!!
        • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 10.08.06, 12:12
          Cza se było wybierać takie pcie? cza było? wink
          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa 10.08.06, 12:15
            a miałam na to jakiś wpływ? miałam?smile)))
            • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa 10.08.06, 12:16
              A co, nie? sama se w okresie przedzarodkowym wybrałaś zeby mieć XX wink
              • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa 10.08.06, 12:17
                ja???? sama???? nic o tym nie wiem smile)))
                • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa 10.08.06, 12:24
                  zapomniałaś, bo to dawno było wink
                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa 10.08.06, 12:24
                    ale pamięć mam jeszcze dobra, więc nie wiem, czy mi tu kitów nie wstawiasz smile))
                    • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa 10.08.06, 12:25
                      Możesz mi zaufać, ja w życiu nie skłamałem. Poprzednie zdanie to mój pierwszy
                      raz. wink))
                      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 10.08.06, 12:28
                        he hesmile)) ale masz humorek dzisiaj, no dobra, łyknęłam tabletę, ale jak mi
                        zaraz nie przejdzie, to zacznę tu wyć
                        • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a 10.08.06, 12:30
                          ZACZNIESZ?!?!?! To dotychczas co to niby było? wink

A mam! Se na randkę idę wink
                          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:31
                            to było tylko ciche kwilenie smile)
                            a z kim, gdzie i kiedy? smile kwiatka kup, ale bez doniczki smile)
                            • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:34
                              bo z małego "a" a ni edużego? wink

To jeszcze nie ten etap żeby kwiatki. Na razie to tylko seks. wink
                              • ladyx Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:37
                                jakaś nowa ? też taka fajna ? wink
                                • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:45
                                  Jeszcze nie wiem wink
                              • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:46
                                jak zacznę porządnie krzyceć, to uwierz mi, że będziesz wiedziałsmile))

knur, to może Ona powinna Ci kwiatek przynieść?smile))
                                • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:57
                                  doniesie? wink

Mi? Kwiatka? Chociaż... może być "różowy pączek" wink

Nie, sciemniam z tą randką, ze starą kolezanką idę na szybką kawę pogadać o
                                  starych czasach. Żadnego seksu wink
                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:01
                                    hmmm.... różowy pączek..... to tak się to teraz nazywa?smile)
                                    nie mów stara, bo dostaniesz smile)
                                    • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:03
                                      Jestem subtelny, co nie? wink

Sorry, z kolezanką... poznaną dawno temu wink
                                      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:05
                                        he he.... pewnie, Wam to się tylko wydaje smile))

jak dawno??? w piaskownicy?smile)
                                        • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:16
                                          Eee tam, czasem może sie nawet wydawac dobrze. wink

No niestety, nie. Brak mi takiej "od piaskownicy".
                                          Ale ta ona tez daje radę wink
                                          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:21
                                            niech Ci będzie, czasami smile)
                                            a co, dobrze babki stawia?smile))
                                            • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:25
                                              boszz! Ty tyko o jednym! wink
                                              Miła jest i wesoła, o! I ładna.
                                              Ale ja jestem uczciwym, grzecznym chłopcem i nie będę dziewczyny napastował.
                                              No, chyba że sama się na mnie rzuci wink
                                              • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:28
                                                to fote jakąś zapodaj, ocenię smile))
                                                w doopie Ci się poprzewracalo od tego anala smile)) kobieta ma się rzycać?? gorzej
                                                jak Tobą rzuci smile))
                                                • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:35
                                                  Poszukam wink
                                                  Już tak się nie podniecaj, równouprawnienie jest, nie? wink
                                                  A jak rzuci to trudno, widac zasłużyłem wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 13:36
                                                    czekam nieciepliwie, znalazłeś już?smile)

a jak o glebę rzuci, to będzie bolało smile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:02
                                                    Dojbra, ma, poszło.

No i trudno, jak sobie zasłużę, to niech gruchnie z całej siły w ten głupi
                                                    czambuł wink Potem bedzie musiała pocałować w bolące miejsce wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:03
                                                    idę, idę smile)

a jak zamiast pocałować poprawi z glana?smile))
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:05
                                                    to ten aniołek co umie babki stawiać?smile
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:08
                                                    Nie to ta inksza, nie z piaskownicy. Z "piaskownicą" nie widziałem się już od
                                                    ho ho ho albo i dłużyj ;/
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:10
                                                    ładny aniołek smile) ja na miejscu Św. to bym jej do nieba nie wpuściła za to, co
                                                    w łapkach trzyma, rozbisurmaniłaby wszystkich smile))

Kwiatka kup, mówiem Ci smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:11
                                                    Obiecała rzucić. Mam nadzieję że nie we mnie wink

Piwo jej postawię wink))
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:12
                                                    taaaa, postawisz piwo, a potem będziesz chciał żeby się zrewanżowała i Tobie
                                                    postawiła smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:13
                                                    No wiesz?! Aniołka bałamucić? Za kogo mnie masz?! wink))
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:14
                                                    za tego, na kogo wyglądasz z tym czymś na głowie smile))
                                                    szlag, wiedziałem że powinienem był to wyretuszowac w fotoszopie! teraz się
                                                    wszystko wydało! wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:21
                                                    coś Ty, nic by to nie dało smile)) widać gołym ekhm.... okiem smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:25
                                                    To pomówienie. Ja jestem aniołkiem! Upadłum, co prawda, nie przeczę, ale jednak
                                                    aniołkiem wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:26
                                                    taaaa, upadły aniele smile))) ja tez tak zawsze twierdzę smile)) jakoś mi nie chcą
                                                    wierzyć......
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:28
                                                    Mi wierza dopiero jak pokazuję fotki z wczesnego dzieciństwa wink
                                                    Cherubinek wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:30
                                                    z tymi lukami to napewno smile)) ja w dzieciństwie tez byłam słodką dziewczynką ze
                                                    ślicznym uśmiechem i niewinnymi oczetami smile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:36
                                                    No przecież tak Ci zostało wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:37
                                                    he he, dobre.... trzymajmy się Twojej wersji smile)))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:44
                                                    Mówiłem Ci że ja nigdy nie kłamię wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:26
                                                    a łyżka na to niemożliwe smile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:30
                                                    Czasem tylko trochę pokoloryzuję... wink
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:09
                                                    A niech poprawi z glana, z rana i z kolana. Nie zalezy mi już uncertain
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:10
                                                    ooo, to wpadnij do mnie, nie miałam się dzisiaj na kim wyżyć, już lecę zakładać
                                                    glanki smile))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:12
                                                    Nie ma tak dobrze, póki co byłem grzeczny, więc jeszcze mi się wpierdol nie
                                                    nalezy wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:13
                                                    no nie bądź taki, co będą tak stały i niszczały smile)
                                                    To skop ogródek wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:22
                                                    ni momsmile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:27
                                                    no to może... ubuduj jakas rzeźbe nowoczesną - "Pochwa ła sub kultu ry" wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:29
                                                    musiałabym hery ściąć do tej wizji, a wtedy by mnie Pyton i szanowne forumowe
                                                    koleżanki zrównały z ziemiom smile)
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:36
                                                    To sobie tę druga QL turę wybierz wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:41
                                                    metalową? ale w moich czasach metale adiki nosili i obcisłe dżiny. Adików nie
                                                    założę, a na obcisłe dżiny mam za gruby zad smile))))
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 14:46
                                                    niestety, teraz nawet METALLe są na krótko.
                                                    A jakby tak torba cukru, tapir, czerowny koloryzujacy szampoo, i pacyfa na całe
                                                    plery? wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:27
                                                    punks not dead????
                                                  • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:31
                                                    No. To nawet byś jakiś heppening mogła zrobić z pantomimą wink
                                                  • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10.08.06, 15:46
                                                    ale kasę będę brała od oglądających, jeszcze biznesa zrobię smile
      • to-wlasnie-ja Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 10.08.06, 12:12
        Mambina serdecznie wspolczuje .Cieply kompres na brzuszek i cos rozkurczowego. I najlepiej sie poloz. Glaski kochana
        • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 10.08.06, 12:13
          kiej chałupę muszem posprzatać, kuźwa wczoraj odkurzałam i na mopie latałam i
          dzisiaj abarot to samo, grrrr
          • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa 10.08.06, 12:14
            A gazety pod gości dałaś? wink
            • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa 10.08.06, 12:15
              nie, bo ni ma błota smile))
              • hultaj78 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa 10.08.06, 12:16
                Jak błota ni ma?! Leje w kraju i błota ni ma?! Ty tewelizyji nie oglondasz?
                • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa 10.08.06, 12:17
                  ano ni, słucham co najwyżej radia maryja smile))
          • to-wlasnie-ja Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa 10.08.06, 12:17
            Mamba, nie rob se jaj. jakie sprzatanie? naprawde Ci zaszkodzilo smile)) KOMPRES I WYRKO, ALE JUZ !
            • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa 10.08.06, 12:18
              jakbyś zobaczyła jak chata wygląda, to byś od razu na mopie zaczęła latać, przy
              3 kotowiach, ech.....
              • to-wlasnie-ja Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa 10.08.06, 12:49
                To zamknij oczka i naprawde wez se ten cieply kompres na brzuch. Pomaga bankowo smile
                • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa 10.08.06, 13:02
                  już tabletę łyknęłam, jest lepiej smile)
    • niedzwiedzica_sousie Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:12
      tabletka, herbatka, kolderka, dziobek w kubełek smile)))))))))))
      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 10.08.06, 12:13
        a dlaczego dziobek w kubełek?smile
        • niedzwiedzica_sousie Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 10.08.06, 12:21
          no nie wrzeszcz już enymor! smile))
          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa 10.08.06, 12:22
            aaaaaaaaaa, kulturalnie mi napisałaś morda w kubeł, teraz trybię smile))))))
    • monalisa.pl NIE RÓB SCEN!!! 10.08.06, 12:22

• mamba30 Re: NIE RÓB SCEN!!! 10.08.06, 12:24
        no nie robię, bo przynajmniej w ciąży nie jestem...... zapomniałam 2 razy
        tabletki w tym cyklu i nie stosowaliśmy nic dodatkowo, miałam małego stresa,
        ale uffff. Pewnie to z racji wieku co raz trudniej zaciążyć
        • monalisa.pl Re: NIE RÓB SCEN!!! 10.08.06, 12:26
          aha czyli te " aaaaaaaaaaa " to był z radosci?????
          ja zrobie ost. test jutro ranosmile i moze wreszcie sie dowiem co jest do kurwy
          nędzy!
          • mamba30 Re: NIE RÓB SCEN!!! 10.08.06, 12:30
            tez tak można to zinterpretować, okrzyk radości zrodzony w bólu smile)
            będę trzymała kciuki za powodzenie testu, możesz sobie wziąć ode mnie płodność,
            która mi jeszcze została, będziesz miała kumulację smile)
            • monalisa.pl Re: NIE RÓB SCEN!!! 10.08.06, 12:46
              hehe ok
              jesli dorzucisz do tego troche cycka ciązowego to biere komplet! ale bez
              rzygania!!!
              • mamba30 Re: NIE RÓB SCEN!!! 10.08.06, 13:03
                cycków u mnie w porządnej objętości brak smile) a rzyganie to akurat miałam do 5 m-
                ca sad(
    • aguszak Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:30
      Mi pomaga tylko zwinięcie się w pozycji embrionalnej, albo silny lek
      przeciwbólowy.
      Swoją drogą po ciąży nie mam już aż tak bolesnych.
      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 10.08.06, 12:32
        ja właśnie w takowej pozycji siedzę z nogami prawie pod brodą
        • aguszak Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 10.08.06, 12:33
          to się w takiej pozycji połóż na boku.
          ach! i kubek ciepłego napoju - najlepiej herbatki.
          • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa 10.08.06, 13:03
            już tabletka zaczęła działać smile)
            • aguszak Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa 10.08.06, 13:25
              no to świetnie!
    • ladyx Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 10.08.06, 12:38
      współczuję. zdychałam wczoraj, ale po dwóch apapach jakoś się zwlokłam z
      łóżeczka smile
      • mamba30 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 10.08.06, 13:04
        widzę, że my hurtowo smile))
    • edka-schizofredka be :D 10.08.06, 13:58

• mamba30 Re: be :D 10.08.06, 14:06
        już było, wysil się bardziej ciotka smile)))
    • mmagi na co:-)?????? 10.08.06, 14:08

• mamba30 Re: na co:-)?????? 10.08.06, 14:11
        ech, no na @
        • mmagi nie ma nic:P 10.08.06, 14:35

• mamba30 Re: nie ma nic:P 10.08.06, 14:36
            Kochaniutka nieprzytomna dzisiaj jakaś, ciekawe gdzie wczoraj balowałaś?smile)))
            napisałam, że cięrpiem, bom miesiączkę dostała, czyli @ smile))))
            • mmagi Re: nie ma nic:P 10.08.06, 14:39
              tez musiałaś zdrowo zabalowactongue_out ........... nie widziała ze @ to jest tosmile)
              teraz mnie spanie muli ze ledwo oczy mam otwartesmile)
              • mamba30 Re: nie ma nic:P 10.08.06, 14:42
                a ja włąśnie zamierzam się do sklepu ewakuować smile)))) he he......
    • marta.uparta a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce... 10.08.06, 14:22
      ... postów wszystkich czytaćsmile
      • mamba30 Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:23
        o doopie maryni smile) generalnie zasygnalizowałam, że nie jestem w ciąży smile))))
        • marta.uparta Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:26
          tez uważam, że co miesiąc każda powinna zdawać raportsmile przynajmniej na forumie
          jasnośc będziesmile
          • mamba30 Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:28
            he he smile))) szkoda tylko, że ta zaiste dobra dla mnie wiadomość jest okupiona
            bólem memłona smile))
            • marta.uparta Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:31
              taka nasza dola kobieca, choć mnie bóle takowe sie nie imają. W tych dniach
              mogę zdobywać szczyty i nie czuję żadnego dyskomfortu.
              Ale solidaryzuję się z Tobą w bólu jako takim, bo od wczoraj mam zapalenie
              pęcherza i to jest taki ból, ze chyba tylko poród gorszy.
              • mamba30 Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:35
                biedactwo, współczuję. Byłaś u lekarza???? Samo niestety nie przejdzie
                • marta.uparta Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:40
                  byłam, bo niestety ta przypadłość spotyka mnie dosyć często. Dostałam
                  antybiotyk i skierowanie na usg, bo pani lekarz powiedziała, że musze się z tym
                  rozprawić raz na zawsze, bo na stare lata pampers mnie czekasad
                  • mamba30 Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:43
                    o matko, z papmersem to ja bym Cie w szkole nie chciała uwidzieć smile) Idź na to
                    USG, może da radę się tego ścierwa [pozbyć, antybiotyki nie są zdrowe
                    • marta.uparta Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 14:54
                      kobitka zwątpiła, że może to jakaś wada fizjologiczna w budowie pęcherza, albo
                      co innego a nie bakterie. No trzeba sprawdzić w kazdym razie.
                      • mmagi a nie masz colli:/? 10.08.06, 14:57

• marta.uparta Re: a nie masz colli:/? 10.08.06, 15:10
                          jak kiedys robiłam badania przy któryms tam zapaleniu to colli nie było. Ale
                          teraz to chooj wie. Musze je powtórzyc, bo dostałam też skierowanie na badanie
                          moczu + to usg, to powinno wykazać. Moja koleżanka z pracy też cierpiała na
                          czeste zapalenia pęcherza i po usg okazało się że ma za mała pojemnośc
                          pęcherza. No zobaczymy, jak się wykuruje to w przyszłym tygodniu pójdę na
                          badanie i się okaże co i jak.
                          • mmagi Re: a nie masz colli:/? 10.08.06, 15:25
                            moja córka tez ma takie czeste pęcherzowe sprawki,pytałam internistke co trzeba
                            by było brac,wiec przez pół roku 2 x dziennie Furaginum i wit.C ,wie to od
                            urologówsmile)
                            • marta.uparta Re: a nie masz colli:/? 10.08.06, 15:26
                              Furagin to mój przyjaciel na co dzień, a i tak co kilka miesięcy mnie z
                              cichacza dopadasad
                              • mmagi usg pewnie cos wyjasni a moze masz to wszystko 10.08.06, 15:29
                                opószczone?
                                • marta.uparta Re: usg pewnie cos wyjasni a moze masz to wszystk 10.08.06, 15:31
                                  no tak, jak się baba starzeje to wszystko jej opadasad(((
                                  • mmagi Re: usg pewnie cos wyjasni a moze masz to wszystk 10.08.06, 15:42
                                    gupiatongue_out
                      • mamba30 Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 15:27
                        to napisz, co ustaliła po USG
                        • marta.uparta Re: a o czym jest ten watek??? bo mi się nie chce 10.08.06, 15:32
                          oksmile
    • kobieta_na_pasach ty mamba sie nie mecz tylko zajdź 10.08.06, 15:48
      od razu ci wszystko minie (a przynajmniej na 9 mcy, hi hi).
      • mamba30 Re: ty mamba sie nie mecz tylko zajdź 10.08.06, 16:15
        kobieta_na_pasach napisał:

> od razu ci wszystko minie (a przynajmniej na 9 mcy, hi hi).

a dziękuję bardzo, postoję smile))
        • kobieta_na_pasach Re: ty mamba sie nie mecz tylko zajdź 10.08.06, 16:16
          mamba30 napisała:

> kobieta_na_pasach napisał:
          >
          > > od razu ci wszystko minie (a przynajmniej na 9 mcy, hi hi).
          >
          > a dziękuję bardzo, postoję smile))

a do tego,zeby zajsc nie trzeba sie klasc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka