Dodaj do ulubionych

oswiadczenie

05.09.06, 11:46
W zwiazku z ponizszymi faktami:
1. dzis gin zabronil zazywania antykow (-->watroba)
2. dzis wybieramy sie do ksiedza spisac protokol przedslubny

oswiadczam, iz decyduje sie na wstrzemiezliwe zycie.

zalacznik:

JAK JA TO WYTRZYMAM? A MOJE MEZOWIE?????
Obserwuj wątek
    • widokzmarsa Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:47
      zawsze anal i oral was wspomoże)
    • bzz_bzz Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:48
      nie przesadzaj. Gumy są jeszcze (chyba nie jesteś uczulona na lateks?? surprised )
      • hatige Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:52
        hmmm, gumki beda ostatnia deska ratunku, jesli na serio nie wytrzymamy smile)))))
    • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:50
      Ja ci powiem, że po takiej przedślubnej wstrzemięźliwosci, noc poslubna będzie
      lepiej smakowała - sprawdziłam na własnej skórze. Już nie chcę mówić co zrobił
      mój małżonek przed pierwszym naszym seksem poślubnym, bo byście się śmiali wink
      • bzz_bzz Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:51
        No teeeeraaa, to już napisz! wink
        • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:52
          sie wstydze. I w dodatku znając wasze analne nastawienie do świata i życia to
          jestem pewna, że nikt z was czegoś takiego nigdy nie zrobił, do głowy by nikomu
          nie przeyszło - mnie zresztą też nie przyszło, tylko mój mąż taki świrnięty
          był kiedyś (bo teraz to analista straszny)
          • hatige Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:54
            Renius! plis!!! jak zaczelas, dokoncz, no, plllliiiiiiiiiiiiiissssssss!
            • bzz_bzz Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:55
              hehehe smile))))
          • bzz_bzz Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:54
            zaczołaś, to dokącz, bo się obrazim!! :p
            • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:55
              dokołczyłam.
      • hatige Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:52
        no!!! napisz!!!! smile))
        • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:55
          no to uwaga, ale sie nie smiejcie bo zgłoszę na abuse za zniewage religijnych.

Wziął i odmówił modlitwę jakąs adekwatną do okoliczności - z brewiarza
          poświecając nasze całe seksualne współżycie Bogu dawcy życia i potomstwa, które
          przyjmiemy i po katolicku wychowamy smile)))

Tak ze ja świętą c. mam . smile
          • bzz_bzz Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:57
            weeee... Myślałam, że wymyślił jakom katolicką pozycję :ppppppppp
            ;D
            • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:59
              pozycje katolickom nie wymyslil, bo juz była wymyślona, ale przez pierwsze
              miesiace małżeństwa odmawiał seksu oralnego w obie strony, bo to nie po
              katolicku. Ale sie zgiął w końcu. Bo przed ślubem zaznał tych wszystkich
              grzesznych rozkoszy i długo w tych świetych postanowieniach nie wytrzymał. smile)))
          • tictac11 Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:58
            a nie poturlałaś się ze śmiechu? wink)
            • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:00
              nie, zdusiłam w sobie i wytrzymałam smile
              • tictac11 Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:01
                podziwiam smile
          • hatige Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:03
            nie niezle smile))
            • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:06
              I pomyśleć, ze teraz cieżko mi go w niedzielę wyciągnąć na mszę świętą, ech.
              Nie wiadomo co lepsze.
    • annajustyna Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:58
      I bardzo dobrze. Przez antyki jeszcze byscie nie mogli podpisac tego protokolu i
      slubu by nie bylosad((((. Aha, anal i oral to tez bezecenstwo wg niektorych
      nawiedzonych w KKwink))).
      • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 11:59
        annajustyna napisała:

> Aha, anal i oral to tez bezecenstwo wg niektorych
        > nawiedzonych w KKwink))).

Dokładnie smile
        • alpepe Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:02
          co do anala, to nie wiem, ale z oralem nie macie racji, zakonnik na naukach
          przedśłubnych powiedział,że jeśli chodzi o oral u faceta, to chodzi wyłącznie o
          to, by finisz był tam,gdzie Bozia przykazała, czyli chodzi o klasyczny zakaz
          'marnowania nasienia' obskurancki pogląd, że plemniki to małe ludziki, które się
          zabija...
          • reniatoja Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:04
            To jest już nowa szkoła, dawniej wszystko było zakazane. I dla starszego data
            księdza nadal jest, bo nie idą z duchem czasu wink

Obecnie to nawet wypuszczenie nasienia nie do żoninej pochwy tylko np do
            nogawki - moze nie byc grzechem, jesli odbyło się niezamierzenie - np w wyniku
            okazywania sobie wzajemnej czułości małzeńskiej smile
            • alpepe Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:06
              KK się zmieni, akurat, jak twoja córka będzie wychodzić za mąż smile
          • annajustyna Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:06
            Moja ciotka przegladala niedawno w ksiegarni przykoscielnej ksiazke o godnym
            seksie w rodzinie katolickiej...Wszystko wg tego wiekopomnego dziela jest
            grzechem!!! Jka sie wlozy prezerwatywe, to czlonek prawie moze odpasc, a oral to
            grzech prostytucji malzenskiej!!!! Moim skromnym zdaniem ci, ktorzy to napisali
            chyba maja problemy z akceptacja wlasnej cielesnosci...Psychiatra by sie przydal
            czy cowink)). A wg tego zakonnika to grzeszny jest oral u mezczyzny? Fajnie,
            powiem T., ze juz nie biore mu do buzi, ale on moze mismile))).
      • hatige Re: oswiadczenie 05.09.06, 12:05
        stresuje sie nieco tym protokolem. Ale jednoczesnie ciesze sie, ze rzucilam w
        pierony te tablety smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka