Dodaj do ulubionych

Mann rano w Trójce

08.09.06, 11:56
wreszcie wróciło trochę "starego" dobrego radia
nie chamowate , szybkie na siłę "wsatwaj szkoda dnia, ju huhuhu " jak zetce,
rmfie czy innych z litości nie wymienię
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 11:59
      a ja odkąd przestałam pracować w Kolorze i siłą rzeczy juz nie muszę tamtego
      ścierwa słuchać, to szapodaję sobie 94..... muza leci w moim stylu, a i pośmiać
      sie można z debili, do których dzwonią Wojewódzki z Figurskim.... a pomysleć,
      że i Oni zaczynali w Kolorze, he he
      • c.eastwood czasem też słucham 08.09.06, 12:26
        figur to wiem ale kuba był w kolorze?
        • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 12:35
          bardzo dużo prezenterów radiowych i TV zaczynało w kolorze, to była kiedyś
          jedna z najlepszych stacji... Oczywiście za czasów Manna i Materny, szkoda, że
          sprzedali to radio, potem zaczęło schodzić na psy...
          • c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 12:38
            pamietam k.k. piotrowską, cejrowskiego, wasowskiego, piekuta ...
            fajne radio
            ale dlaczego finansowo było takie niewydolne?
            • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 12:44
              w oststnich czasch pewnie dlatego, że zmieniło propil i grało taka a nie inna
              muzę, badania spadały na łeb i szyję, co m-c SMG KRC robi badania i na tej
              podstawie są wyniki słuchalności poszczególnych stacji, a co za tym idzie
              określany target. Im gorsze badania, tym tańszy czas antenowy i mniej chętnych
              na zamieszczanie reklam. Radio utrzymuje sie tylko z reklam.
              • c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 13:02
                tia
                • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 13:50
                  ale żeś Clincior rozmowny się zrobił, normalnie Cię nie poznaje smile))
                  • c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:34
                    pracy dużo mam smile
                    • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:36
                      bez pracy nie ma kołaczy smile) wygospodaruj trochę więcej czasu smile)
                      • c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:38
                        przewiduję jakiś styczeń, luty 2007 smile
                        • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:44
                          Ciebie to już na maxa pogieło smile))) brak anala Ci na mózg się rzucił smile)
                          • c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:50
                            takie mam obecnie perpektywy
                            planuję na parę lat naprzód smile
                            • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:51
                              np proszę, conajmniej jak prezydent, albo papiez smile))
                              • c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:53
                                skromny ambasador smile
                                • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:54
                                  he he.... od kiedy skromny?smile
                                  • c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:55
                                    wcale , tak se powiedziałem smile
                                    • mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:57
                                      juz ja Cię znam smile) zmykam teraz, wreszcie te zakupy zrobię.... mam nadzieje,
                                      że do zobaczdenia na forumie smile
    • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:27
      widzisz kurwa coś narobił, boją się nawet wchodzić do twojego wątku)))
      • krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:33
        Nie boje sie
        • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:40
          bój się smile może uchlam w tętnicę tzn. powiem cos co myslę smile
          • krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:16
            Harry....źle o mnie mysliszsmile)?
            • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:22
              a skądsmile
              • krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:26
                wink
                Szacunek masz u mniesmile
      • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:38
        ale mi chodzi o tych niebojących smile
        • krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:40
          nie sledze już o co Ci chodzismile)
          Miło Cie widzieć - choć chwile
          • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:03
            miło smile
    • edka-schizofredka jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... 08.09.06, 12:38

• c.eastwood Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 12:39
        hehe, cześć edzia
        juz nikt tak do mnie nie mówi
        mówia np. ch..je.. smile
        co porabiasz?
        • edka-schizofredka Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 12:40
          nico - zwolnienie mam na zeba smile))))))))))... hyhy...
          • c.eastwood Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 13:03
            szanuj go , bo to jeden z ostatnich smile
            • edka-schizofredka Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 13:05
              no wlasnie wyrywanego mam miec big_grinDDDDDDDDDD...
              • c.eastwood Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 13:14
                i ząb mądrości idzie się....smile)))))))
        • mmagi ja to nie,Bałwanie ja tak do ciebie mówie!!!!!!!!! 09.09.06, 23:43

• c.eastwood Re: ja to nie,Bałwanie ja tak do ciebie mówie!!!! 10.09.06, 15:28
            a gdzie Ty się podziewasz stara babo smile?
            • mmagi Re: ja to nie,Bałwanie ja tak do ciebie mówie!!!! 11.09.06, 09:47
              byłam Ci ja na wyjezdnem,i raczej smiem zauwazać ze to Ciebie od dawna nie matongue_out,
              jak praca???
    • reniatoja zazdroszczę 08.09.06, 12:45
      możliwosci słuchania polskiego radia. Takiego dziadostwa jakie leci w stacjach
      greckiech nie ma w żadnej stacji polskiej. Albo jakieś umpapa diskopolo, albo
      greckie ludowe kawałki których się nie da słuchac. A jak juz ktoś coś powie to
      albo są to jakieś polityczne nudziarstwa starych pierdzieli, albo wykłądy
      religijne w wykonaniu jakiegoś popa. Kosciół jest instytucją państwową w
      grecji, jakbyście nie wiedzieli, a pop urzednikiem państwowym opłacanym z
      budzetu.

Wprawdzie mam w tv kanał Cyfra Radio, ale nie lubie słuchać radia z telewizora.
      • widokzmarsa Re: zazdroszczę 08.09.06, 12:46
        możesz słuchać trójki i innych w necie
    • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:45
      cieszę się że jesteś z powrotem i wróciłeś z hondurasu wreszcie(ja tam jeżdze na
      zakupy wspaniałe mają spodnie i wracam obładowany). Niektórzy się może za tobą
      też stęsknili ale to ja, ja najbardziej tęskniłem, a jeśli ktoś bardziej tęsknił
      to ja jeszcze bardziej, najbardziej z bardziej.
      nie byłes whodnurasie? A w amsterdami byłeś, to ja jeszcze bardziej się cieszę
      bo do amsterdamu to ja zawsze muszę pojechać przynajmniej na trzy dni, w grudniu
      by zakupy zrobić. I pamiętaj że to ja, najbardziejsze tęsknoty miałem. I wyślij
      mi koniecznie zdjęcia z wyjazdu a ja ci już natychmiast, zaraz, najpierwszy
      wyślę swoje
      • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:05
        hehehe
        tak sobie robiły laski cały czas?smile
        • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:06
          robiły jak robiły, ja ćwiczę styl, bo chcę tu dłużej posiedzieć)
          • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:14
            to ja odpadam smile))))))))))))))))0
            • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:32
              ach, piękne są twoje zdjęcia, najpiękniejsze, ja takich bym nie potrafił zrobić,
              jak je oglądam to czuję się taki mały, taki amator a twoje zdjęcia są
              najbardziejsze i jeśli ktoś ci mówił że są najpiękniejsze to ja mówię że one są
              jeszcze bardziej najpiękniejsze niz tamte najpięknieszcze i wyślij mi ich więcej
              bo one są tak piękne jakże cudowne i najcudowniejsze i pamiętaj że to ja
              pierwszy zauważyłem że one są takie najpiękniejsze i najcudowniejsze, bo ty
              jesteś wspaniałym fotografikiem i dziwię się że jakiś national geografic cię nie
              zatrudnił, bo przecież już by tylko twoje zdjęcia oglądali. Ja ci się wstydzę
              wysłać moje zdjęcia bo tam nic nie ma ot, ja z George Bushem na pustyni i te
              nudne piramidy czy takie badziewie inne z paryża czy z marsa,
              • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:56
                wieśniak tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:01
                  może i wieśniak ale wzoruję się na najlepszych, może dojdę w końcu do włąsnego
                  stylu)
                  • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:02
                    nie rezygnuj z tego co masz, cuuuudoooownie piszesz, normalnie cuuuuudnie ja
                    bym tak w życiu nie potrafiła pliiiz wink)))))
                    • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:24
                      proszę mnie nie bić tą samą bronią)
                      • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:26
                        why not? tak jest jest najskuteczniejtongue_outP
                        • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:34
                          uważaj, ja mam jeszcze miecz a kto mieczem wojuje ten często zwycięża)
                          • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:39
                            znam inną wersję wink)
                            Lepiej schowaj ten miecz do pochwy ;PPP
                            • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:42
                              nie wolno przegapiać dobrych rad, ale zrobię to dopiero jutro))
                              • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:45
                                no prosze, sexik bez zobowiazań sie zdarzy? ;PP
                                • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:50
                                  chyba sam ze soba
                                • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:53
                                  aż przykro pisać, ale takie właśnie są kobiety, człowiek się stara, podchodzi
                                  poważnie a one jaja sobie robią i chcą tylko przyjemności. A ja, dobrze
                                  wychowany, daję się często wykorzystywać bo zgadzam się by nie wyjść na chama
                                  albo co))
                                  • c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:54
                                    frajersmile
                                    • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:08
                                      też tak czasem myślę, ale później człowiek siebie samego przekona że trzeba
                                      puknąć nawet jeśli tylko w imię dobroci międzyludzkiej i dania upustu swojej
                                      empatii))
                                  • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:59
                                    frajer wink)))
                                    uważaj na hiva ;PPP
                                    • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:10
                                      no itak to jest, gdy tylko mężczyzna zaczyna mówić o uczuciach, to w oczach
                                      kobiety zostaje frajerem))
                                      • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:24
                                        Jakich uczuciach???
                                        Przecież napisałeś, ze robisz to z litosci ;PP
                                        • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:29
                                          nic takiego nie napisałem!!! Z litości nie daję)))
                                          • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:39
                                            ale później człowiek siebie samego przekona że trzeba
                                            puknąć nawet jeśli tylko w imię dobroci międzyludzkiej i dania upustu swojej
                                            empatii))
                                            Mylisz sie w zeznaniach ....
                                            • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:53
                                              dobroć i empatia to nie litość...
                                              przez to gadanie na forum zapomniałem wyjąć pranie, teraz całe pogniecione)
                                              • tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 16:08
                                                jak zwał tak zwał, dla mnie to litość, jakby mnie miał ktoś z dobroci i empatii
                                                pukać tobym go znienawidziła uncertain
                                                czym sie widok, szczęścia zyczę
                                                • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 16:31
                                                  za poważnie podchodzisz do tego co pisze)) pa
          • mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:21
            no weź, bądź oryginalny i bądź soba smile)
            • krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:23
              Szkoda by było....smile
            • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:25
              tu mężczyźni rozmawiają o życiu i świecie))))
              • krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:28
                a jak sam zostaniesz to z kim bedziesz mężczyzno gadał o zyciu i o świeciesmile?
                • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:35
                  jestem sam. Z wyboru ale nie będę się upierał że to dobry wybór))
                  • krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:40
                    Nigdy nie kwestionuje osobistych wyborów - sama tego samego chce..smile
              • mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:28
                ale o seksie tez wolno smile)
                • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:39
                  o seksie trzeba!!!!
                  • mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:46
                    a Ty lepiej opowiedz cos więcej o tych cyganach, smaka mi na imprezę
                    narobiłes smile)
                    • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:52
                      wśród znajomych jest 7 beat, więc robią wspólnie i tematycznie. W tym roku
                      cygańska. Ponieważ towarzystwo się raczej zna, to nie ma zadęcia i wychodzą
                      fajne imprezy. Nie wiem co będzie ale zawsze jest przygotowane wszystko
                      świetnie, tylko pogoda może to zepsuć)
                      • mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:54
                        nie zepsuje, najważniejsze jest towarzystwo miłe, a reszta to pikuś smile))
                        Zazdroszczę Ci, tez bym sie odstresowała na takiej zabawie.... mała larwa
                        będzie w łikend sad
                        • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:05
                          przyzwyczaj się, larwa jest tymczasowo częścią twojego życia, traktuj to jak ból
                          zęba. Minie)
                          • mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:07
                            jak pomysle o tych latach przede mna, to mnie skręca..... zwłaszcza, że duża
                            larwa zaczyna odwalać co raz wiekszą maniane....
                            • widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:22
                              pomyśl odwrotnie: ile wspaniałego czasu masz przed sobą z pytonem i młodym))

Kurwa ta gazeta dziś nie daje pisać, albo jestem wylogowany albo nie łączy(
    • widokzmarsa Clint strasznie cię przepraszam 08.09.06, 18:42
      ale zapomniałem dodać, wybacz mi to takie straszne zapomnienie ale byłem bardzo
      zajęty, zapomniałem dodać że masz wspaniałą tę nową fryzurę na krótko i biało,
      to teraz takie modne i na pewno się dobrze w tym czujesz a wyglądasz
      rewelacyjnie, no zupełnie najrewelacyjniej i zobacz ja to pierwszy zauważyłem,
      zupełnie pierwszy, nikt ci tego nie powiedział wcześniej a to modna fryzura
      lansowana przez kanał 3 tv warszawa
      co? nie lubisz tej fryzury, o, tak masz rację i nie lubiesz iść z modą, masz
      rację, to jasne, ooo, ja też nie lubię być taki modny, wolę być niemodny ale
      tobie jest i tak świetnie, najświetniej cudownie wręcz, najcudowniej wogóle,
      lecę szybko odebrać twoje zdjęcia te takie najładniejsze i najpiękniejsze
    • grogreg Jakos dretwo bylo. 08.09.06, 18:46
      Wojtus jest fajny, ale wieczorkiem.
      • marta.uparta no właśnie... 08.09.06, 20:46
        ... to samo napisałam w swoim pościesmile
    • marta.uparta Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 20:44
      ... zawsze rano prowadzi NIEZASTĄPIONY Piotr Baron, który, będąc człowiekiem
      wielkiej inteligencji oraz wybitnego dowcipu, potrafił rano rozruszać moja
      rodzinę bez nachalnych okrzyków i zawoływań w stylu zetki.
      Mann to wielka klasa, uwielbiam go, ale on raczej nadaje się na audycje
      wieczorne lub weekendowe, kiedy człowiek potrzebuje spokoju i wyciszenia oraz
      refleksji. Jakoś tak smętnie brzmi jego głos o siódmej rano, chyba nie jest
      przyzwyczajony do wczesnego wstawania, w przeciwieństwie do Barona.
      • raduch Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 20:49
        W zasadzie tak, jak mawiali w Radiu Erewań. Ale jak słuchacz sam z siebie
        przyzwyczajony do rannego wstawania, to był dziś mile zaskoczony. Szkoda, że
        połapał się dopiero w samochodzie. smile
        • marta.uparta Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 20:52
          nie mowię że Mann był kiepski, bo on nawet jakby się nie przykładał byłby
          dobry. Ale Baron to zawsze Baronsmile
          Ale to zmiana na stałe, czy tylko Mann przyszedł na zastępstwo?
          • raduch Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 21:01
            Chyba tylko w piątki. Nie wiem? smile
            • grogreg Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 10.09.06, 14:42
              A mnie nurtuje jedna rzecz.
              Czy Wojtus ma sznurowane buty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka