c.eastwood 08.09.06, 11:56 wreszcie wróciło trochę "starego" dobrego radia nie chamowate , szybkie na siłę "wsatwaj szkoda dnia, ju huhuhu " jak zetce, rmfie czy innych z litości nie wymienię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 11:59 a ja odkąd przestałam pracować w Kolorze i siłą rzeczy juz nie muszę tamtego ścierwa słuchać, to szapodaję sobie 94..... muza leci w moim stylu, a i pośmiać sie można z debili, do których dzwonią Wojewódzki z Figurskim.... a pomysleć, że i Oni zaczynali w Kolorze, he he Odpowiedz Link
mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 12:35 bardzo dużo prezenterów radiowych i TV zaczynało w kolorze, to była kiedyś jedna z najlepszych stacji... Oczywiście za czasów Manna i Materny, szkoda, że sprzedali to radio, potem zaczęło schodzić na psy... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 12:38 pamietam k.k. piotrowską, cejrowskiego, wasowskiego, piekuta ... fajne radio ale dlaczego finansowo było takie niewydolne? Odpowiedz Link
mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 12:44 w oststnich czasch pewnie dlatego, że zmieniło propil i grało taka a nie inna muzę, badania spadały na łeb i szyję, co m-c SMG KRC robi badania i na tej podstawie są wyniki słuchalności poszczególnych stacji, a co za tym idzie określany target. Im gorsze badania, tym tańszy czas antenowy i mniej chętnych na zamieszczanie reklam. Radio utrzymuje sie tylko z reklam. Odpowiedz Link
mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 13:50 ale żeś Clincior rozmowny się zrobił, normalnie Cię nie poznaje )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:36 bez pracy nie ma kołaczy ) wygospodaruj trochę więcej czasu ) Odpowiedz Link
mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:44 Ciebie to już na maxa pogieło ))) brak anala Ci na mózg się rzucił ) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:50 takie mam obecnie perpektywy planuję na parę lat naprzód Odpowiedz Link
mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:51 np proszę, conajmniej jak prezydent, albo papiez )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: czasem też słucham 08.09.06, 14:57 juz ja Cię znam ) zmykam teraz, wreszcie te zakupy zrobię.... mam nadzieje, że do zobaczdenia na forumie Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:27 widzisz kurwa coś narobił, boją się nawet wchodzić do twojego wątku))) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:40 bój się może uchlam w tętnicę tzn. powiem cos co myslę Odpowiedz Link
krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:40 nie sledze już o co Ci chodzi) Miło Cie widzieć - choć chwile Odpowiedz Link
c.eastwood Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 12:39 hehe, cześć edzia juz nikt tak do mnie nie mówi mówia np. ch..je.. co porabiasz? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 12:40 nico - zwolnienie mam na zeba ))))))))))... hyhy... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 13:03 szanuj go , bo to jeden z ostatnich Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 13:05 no wlasnie wyrywanego mam miec DDDDDDDDDD... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: jesusie slodki klincioch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.06, 13:14 i ząb mądrości idzie się....))))))) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: ja to nie,Bałwanie ja tak do ciebie mówie!!!! 10.09.06, 15:28 a gdzie Ty się podziewasz stara babo ? Odpowiedz Link
mmagi Re: ja to nie,Bałwanie ja tak do ciebie mówie!!!! 11.09.06, 09:47 byłam Ci ja na wyjezdnem,i raczej smiem zauwazać ze to Ciebie od dawna nie ma, jak praca??? Odpowiedz Link
reniatoja zazdroszczę 08.09.06, 12:45 możliwosci słuchania polskiego radia. Takiego dziadostwa jakie leci w stacjach greckiech nie ma w żadnej stacji polskiej. Albo jakieś umpapa diskopolo, albo greckie ludowe kawałki których się nie da słuchac. A jak juz ktoś coś powie to albo są to jakieś polityczne nudziarstwa starych pierdzieli, albo wykłądy religijne w wykonaniu jakiegoś popa. Kosciół jest instytucją państwową w grecji, jakbyście nie wiedzieli, a pop urzednikiem państwowym opłacanym z budzetu. Wprawdzie mam w tv kanał Cyfra Radio, ale nie lubie słuchać radia z telewizora. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 12:45 cieszę się że jesteś z powrotem i wróciłeś z hondurasu wreszcie(ja tam jeżdze na zakupy wspaniałe mają spodnie i wracam obładowany). Niektórzy się może za tobą też stęsknili ale to ja, ja najbardziej tęskniłem, a jeśli ktoś bardziej tęsknił to ja jeszcze bardziej, najbardziej z bardziej. nie byłes whodnurasie? A w amsterdami byłeś, to ja jeszcze bardziej się cieszę bo do amsterdamu to ja zawsze muszę pojechać przynajmniej na trzy dni, w grudniu by zakupy zrobić. I pamiętaj że to ja, najbardziejsze tęsknoty miałem. I wyślij mi koniecznie zdjęcia z wyjazdu a ja ci już natychmiast, zaraz, najpierwszy wyślę swoje Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:05 hehehe tak sobie robiły laski cały czas? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:06 robiły jak robiły, ja ćwiczę styl, bo chcę tu dłużej posiedzieć) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:32 ach, piękne są twoje zdjęcia, najpiękniejsze, ja takich bym nie potrafił zrobić, jak je oglądam to czuję się taki mały, taki amator a twoje zdjęcia są najbardziejsze i jeśli ktoś ci mówił że są najpiękniejsze to ja mówię że one są jeszcze bardziej najpiękniejsze niz tamte najpięknieszcze i wyślij mi ich więcej bo one są tak piękne jakże cudowne i najcudowniejsze i pamiętaj że to ja pierwszy zauważyłem że one są takie najpiękniejsze i najcudowniejsze, bo ty jesteś wspaniałym fotografikiem i dziwię się że jakiś national geografic cię nie zatrudnił, bo przecież już by tylko twoje zdjęcia oglądali. Ja ci się wstydzę wysłać moje zdjęcia bo tam nic nie ma ot, ja z George Bushem na pustyni i te nudne piramidy czy takie badziewie inne z paryża czy z marsa, Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:01 może i wieśniak ale wzoruję się na najlepszych, może dojdę w końcu do włąsnego stylu) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:02 nie rezygnuj z tego co masz, cuuuudoooownie piszesz, normalnie cuuuuudnie ja bym tak w życiu nie potrafiła pliiiz ))))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:24 proszę mnie nie bić tą samą bronią) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:26 why not? tak jest jest najskuteczniejP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:34 uważaj, ja mam jeszcze miecz a kto mieczem wojuje ten często zwycięża) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:39 znam inną wersję ) Lepiej schowaj ten miecz do pochwy ;PPP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:42 nie wolno przegapiać dobrych rad, ale zrobię to dopiero jutro)) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:45 no prosze, sexik bez zobowiazań sie zdarzy? ;PP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:53 aż przykro pisać, ale takie właśnie są kobiety, człowiek się stara, podchodzi poważnie a one jaja sobie robią i chcą tylko przyjemności. A ja, dobrze wychowany, daję się często wykorzystywać bo zgadzam się by nie wyjść na chama albo co)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:08 też tak czasem myślę, ale później człowiek siebie samego przekona że trzeba puknąć nawet jeśli tylko w imię dobroci międzyludzkiej i dania upustu swojej empatii)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:10 no itak to jest, gdy tylko mężczyzna zaczyna mówić o uczuciach, to w oczach kobiety zostaje frajerem)) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:24 Jakich uczuciach??? Przecież napisałeś, ze robisz to z litosci ;PP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:29 nic takiego nie napisałem!!! Z litości nie daję))) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:39 ale później człowiek siebie samego przekona że trzeba puknąć nawet jeśli tylko w imię dobroci międzyludzkiej i dania upustu swojej empatii)) Mylisz sie w zeznaniach .... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 15:53 dobroć i empatia to nie litość... przez to gadanie na forum zapomniałem wyjąć pranie, teraz całe pogniecione) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 16:08 jak zwał tak zwał, dla mnie to litość, jakby mnie miał ktoś z dobroci i empatii pukać tobym go znienawidziła czym sie widok, szczęścia zyczę Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 16:31 za poważnie podchodzisz do tego co pisze)) pa Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:25 tu mężczyźni rozmawiają o życiu i świecie)))) Odpowiedz Link
krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:28 a jak sam zostaniesz to z kim bedziesz mężczyzno gadał o zyciu i o świecie? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:35 jestem sam. Z wyboru ale nie będę się upierał że to dobry wybór)) Odpowiedz Link
krysica Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:40 Nigdy nie kwestionuje osobistych wyborów - sama tego samego chce.. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:46 a Ty lepiej opowiedz cos więcej o tych cyganach, smaka mi na imprezę narobiłes ) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:52 wśród znajomych jest 7 beat, więc robią wspólnie i tematycznie. W tym roku cygańska. Ponieważ towarzystwo się raczej zna, to nie ma zadęcia i wychodzą fajne imprezy. Nie wiem co będzie ale zawsze jest przygotowane wszystko świetnie, tylko pogoda może to zepsuć) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 13:54 nie zepsuje, najważniejsze jest towarzystwo miłe, a reszta to pikuś )) Zazdroszczę Ci, tez bym sie odstresowała na takiej zabawie.... mała larwa będzie w łikend Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:05 przyzwyczaj się, larwa jest tymczasowo częścią twojego życia, traktuj to jak ból zęba. Minie) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:07 jak pomysle o tych latach przede mna, to mnie skręca..... zwłaszcza, że duża larwa zaczyna odwalać co raz wiekszą maniane.... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Mann rano w Trójce 08.09.06, 14:22 pomyśl odwrotnie: ile wspaniałego czasu masz przed sobą z pytonem i młodym)) Kurwa ta gazeta dziś nie daje pisać, albo jestem wylogowany albo nie łączy( Odpowiedz Link
widokzmarsa Clint strasznie cię przepraszam 08.09.06, 18:42 ale zapomniałem dodać, wybacz mi to takie straszne zapomnienie ale byłem bardzo zajęty, zapomniałem dodać że masz wspaniałą tę nową fryzurę na krótko i biało, to teraz takie modne i na pewno się dobrze w tym czujesz a wyglądasz rewelacyjnie, no zupełnie najrewelacyjniej i zobacz ja to pierwszy zauważyłem, zupełnie pierwszy, nikt ci tego nie powiedział wcześniej a to modna fryzura lansowana przez kanał 3 tv warszawa co? nie lubisz tej fryzury, o, tak masz rację i nie lubiesz iść z modą, masz rację, to jasne, ooo, ja też nie lubię być taki modny, wolę być niemodny ale tobie jest i tak świetnie, najświetniej cudownie wręcz, najcudowniej wogóle, lecę szybko odebrać twoje zdjęcia te takie najładniejsze i najpiękniejsze Odpowiedz Link
marta.uparta Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 20:44 ... zawsze rano prowadzi NIEZASTĄPIONY Piotr Baron, który, będąc człowiekiem wielkiej inteligencji oraz wybitnego dowcipu, potrafił rano rozruszać moja rodzinę bez nachalnych okrzyków i zawoływań w stylu zetki. Mann to wielka klasa, uwielbiam go, ale on raczej nadaje się na audycje wieczorne lub weekendowe, kiedy człowiek potrzebuje spokoju i wyciszenia oraz refleksji. Jakoś tak smętnie brzmi jego głos o siódmej rano, chyba nie jest przyzwyczajony do wczesnego wstawania, w przeciwieństwie do Barona. Odpowiedz Link
raduch Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 20:49 W zasadzie tak, jak mawiali w Radiu Erewań. Ale jak słuchacz sam z siebie przyzwyczajony do rannego wstawania, to był dziś mile zaskoczony. Szkoda, że połapał się dopiero w samochodzie. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 20:52 nie mowię że Mann był kiepski, bo on nawet jakby się nie przykładał byłby dobry. Ale Baron to zawsze Baron Ale to zmiana na stałe, czy tylko Mann przyszedł na zastępstwo? Odpowiedz Link
raduch Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 08.09.06, 21:01 Chyba tylko w piątki. Nie wiem? Odpowiedz Link
grogreg Re: Ty chyba nigdy rano nie słuchałes trójki... 10.09.06, 14:42 A mnie nurtuje jedna rzecz. Czy Wojtus ma sznurowane buty? Odpowiedz Link