dziewice Kult - Krolowa Zycia 12.09.06, 08:25 jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma, to tak baj de lej tego co udalo mi sie w sieci zlowic, a moze przy pomocy sieci? niewazne Kult - Krolowa Zycia www.youtube.com/watch?v=SZmXSDRSZEY Odpowiedz Link
dziewice Kult - Piosenka mlodych wioslarzy 13.09.06, 21:27 www.youtube.com/watch?vM1DmPdAzqA Odpowiedz Link
vandikia Re: Kazik - Kazimierz - Kult - Oltarzyk 13.09.06, 21:28 zalinkowalam se Twojego hipa Odpowiedz Link
dziewice Re: Kazik - Kazimierz - Kult - Oltarzyk 13.09.06, 22:59 wpadlem na to szukajac "waaaazaaaaa" Odpowiedz Link
dziewice KULT - Polska 03.10.06, 18:08 KULT - Polska www.youtube.com/watch?v=umxZIDaCeu8 Odpowiedz Link
dziewice KULT Arachia (jarocin '91) 03.10.06, 18:14 KULT Arachia (jarocin '91) www.youtube.com/watch?v=hc0mXjTtbQk Odpowiedz Link
dziewice Komu Bije Dzwon - Kult 03.10.06, 18:20 Komu Bije Dzwon - Kult www.youtube.com/watch?v=4cOrMmLFCBA Odpowiedz Link
dziewice Gdybym wiedział to co wiem - Kazik 03.10.06, 18:22 Gdybym wiedział to co wiem - Kazik www.youtube.com/watch?v=Cqy8xyGQA7s Odpowiedz Link
dziewice Kazik na Żywo- Legenda ludowa 03.10.06, 18:26 Kazik na Żywo- Legenda ludowa www.youtube.com/watch?v=90381f8VTEg Odpowiedz Link
dziewice KULT Baranek 03.10.06, 18:26 KULT Baranek www.youtube.com/watch?v=XswLOHbEKx0 Odpowiedz Link
dziewice KULT dziewczyna o perlowych wlosach (jarocin '93) 03.10.06, 18:33 KULT dziewczyna o perlowych wlosach (jarocin '93) www.youtube.com/watch?v=pb643AQBtG8 Odpowiedz Link
dziewice Re: Kazik - Kazimierz - Kult - Alkoholik nt 04.10.06, 17:29 dlaczego tak uwazasz? Odpowiedz Link
kocia_noga Re: Kazik - Kazimierz - Kult - Alkoholik nt 10.01.07, 21:31 Niestety.Kiedyś sięzastanowiłam nad tym zwrotem że "tzreba życie znów przechytrzyć (czy cuś w podobie w piosence "wyjechali na waklacje..") no chodziło mu o picie rzyganie siuranie w gacie itp atrakcje jakie niesie zalanie pały.Że będzie inaczej, nie da się, wyłamie z torów he he.Podobnie Nosowska mówiła że strasznie się bała pracy np na poczcie czy w biurze. Praca pracą,a wyłamanie Kazika jest zapitą iluzją,w końcu jedzie utartym torem wyjeżdżonym pzrez miliony alkoholików,nie ma nic bardziej powtarzalnego jak chodzenie na smyczy nałogu. kwiecień-plecień Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Kazik - Kazimierz - Kult - Oltarzyk 04.10.06, 17:48 a ja najbardziej lubię jak Kazik spiewa melodie Kurta Weill'a Odpowiedz Link
dziewice Re: Kazik - Kazimierz - Kult - Oltarzyk 04.10.06, 17:58 hmmm ja chyba nie znam Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Kazik - Kazimierz - Kult - Oltarzyk 04.10.06, 18:35 Na tubie nie mogłam znaleźć Odpowiedz Link
dziewice KAZIK artysci 08.10.06, 23:23 KAZIK artysci www.youtube.com/watch?v=rU483lRH3OY www.staszewski.art.pl/teksty/index.php?id=artysci "..." Artyści słowa: Kazik Staszewski muzyka: KNŻ album: Na żywo, ale w studio Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki To wszystko się tak cyklicznie powtarza Czas nadziei, człowiek z żelaza Wodzowi rewolucji do pasa się kłaniam Mecenas daje złoto, mecenas wymaga Ten system musi upaść, teraz i zaraz Śpiewane na koncercie w koszarach Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki Trzecia Rzeczpospolita, Polska Ludowa To samo od nowa, to samo od nowa Przepraszam, czy mogę sobie zrobić zdjęcie z Panem Ja i koleżanka, niedźwiedź, Zakopane Swoją pracą na scenie chcę osiągnąć swój cel Order Orła Białego, budowniczy PRL Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki A jedne są lepsze, a drugie są gorsze A gorsze są tańsze, a lepsze są droższe Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki A jedni są lepsi, a drudzy są gorsi A gorsi są tańsi, a lepsi są drożsi Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą "..." Odpowiedz Link
dziewice Kazik "Dziewczyny" Sopot '91 czyli popularna "Susz 09.10.06, 22:31 Kazik "Dziewczyny" Sopot '91 czyli popularna "Suszarka" www.youtube.com/watch?v=47XW0Z1_4hE Odpowiedz Link
dziewice KULT pasazer jarocin '93 09.10.06, 22:35 KULT pasazer jarocin '93 www.youtube.com/watch?v=45CYxKpeGf8 Odpowiedz Link
dziewice KULT marianna 09.10.06, 22:37 KULT marianna www.youtube.com/watch?v=4oT7njAyQwY Odpowiedz Link
dziewice KULT - 'Jeśli zechcesz odejść - odejdź' 09.10.06, 22:39 KULT - 'Jeśli zechcesz odejść - odejdź' www.youtube.com/watch?v=uC0llaWI6zM Odpowiedz Link
dziewice KULT dziewczyna bez zeba na przedzie 09.10.06, 22:40 KULT dziewczyna bez zeba na przedzie www.youtube.com/watch?v=T6dIE5SNXk4 Odpowiedz Link
dziewice Kult - Dziewczyna Bez Zęba Na Przedzie 28.04.07, 22:30 Kult - Dziewczyna Bez Zęba Na Przedzie magducha22.wrzuta.pl/audio/pdr4yg4TvN/kult_-_dziewczyna_bez_zeba_na_przedzie Odpowiedz Link
dziewice El Dupa - Prohibicja 09.10.06, 23:10 El Dupa - Prohibicja www.youtube.com/watch?v=l3JaZjYrqR0 Odpowiedz Link
dziewice Celina - Kazik 27.11.06, 18:24 Celina - Kazik www.youtube.com/watch?v=gyZrWMZsnb8 Odpowiedz Link