roman_tyczka Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:00 mmagi napisała: > to ja poproszę(((((((((((( ty i depresja? to niemozliwe! Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:02 może ktoś inny ma i chce go tą strzelbą wyleczyć???? Odpowiedz Link
ania.downar Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:12 Po co antydepresanty na zwyklego kaca? Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:22 ee tam kaca to ja nie mam,bo i nie ma po czym za bardzo,próbowałam czema mocnymi wyleczyc deperche ale jednak sie nie udało Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:28 mmagi napisała: > ee tam kaca to ja nie mam,bo i nie ma po czym za bardzo,próbowałam czema > mocnymi wyleczyc deperche ale jednak sie nie udało a po alkoholu mam jeszcze wieksza. Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:47 zmieniłam prochy anty i chyba po nich warjuje z letka Odpowiedz Link
krysica Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:12 szczelby nie mam ale bejzbola były zostawił.....w piwnicy gnije Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:23 ee tam,mam sie walić nim po głowie czy co? Odpowiedz Link
krysica Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:24 A na co Ci stzrelba))Hę??? Odpowiedz Link
krysica Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:31 aaa A ja myślała, ze ta stzrelba to na kogoś)) Faktycznie z bejzbola trudno wy było samemu se tak w czerep... Odpowiedz Link
six_a Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:23 mam taki pistolecik na małe, pomarańczowe, wkurwiające kulki, które pętają się po całym domu i można się na nich wyj... w razie kontaktu z butem. Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:28 a na wodę nie masz????? Odpowiedz Link
six_a Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:37 nie mam, ale jak się wyrąbiesz na tej kulce raz a dobrze, to o depresji na pewno zapomnisz Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:49 to ja je poprosze Odpowiedz Link
lajton Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:36 O zesz kuswa, piatek a Ty masz depreche? To nie jest za dobrze, oj nie. Szczelby ni mam, bejzbola tyz. Mam za to takiego bydlaka w biurze. Moge Ci go pozyczyc, przy nim zapomnisz o smutku swym i bolu. Reflektujesz?? Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:51 własnie,tez sie martwię a co ten bydlak mi zrobi? Odpowiedz Link
lajton Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:54 tak Cie fkurfi, ze zapomnisz o troskach swych i problemach moge Ci go wypozyczyc i mozesz bydlaka nie zwracac wykorzystaj i porzuc niech zdechnie (boszsz, to sie kiedys na mnie zemsci, hehe) Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:59 siedzisz z nim w pokoju? Odpowiedz Link
lajton Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:01 no ale w tej chwili nie pluje na mnie, bo galy ma w swoim monitorze Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:02 świetnie,nie pluje))) ja siedze sama i czasem mi szmutno Odpowiedz Link
lajton Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:05 mozemy sie zamienic ja nie jestem zwierze stadne i nie tylko z tego powodu, o nie!, moge go odstapic nawet bez drobnej oplaty nawet bez slowa podziekowania za friko bierz bydle, ja zadam mu z checia takiego kopa, ze doleci z predkoscia swiatla Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:08 no to Ci współczuje,nia ma to jak praca w chujowym zespole Odpowiedz Link
lajton Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:16 nooo, taka chujówka 5 razy w tygodniu to naprawde niezly pałerek na likend, szlag Odpowiedz Link
lajton Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:03 on nie pluje galami ofkors ale jak juz patrzy na Ciebie to niechybnie opluta bedziesz, bo bez przerwy pieprzy jakies bzdury i geba mu sie nie zamyka Odpowiedz Link
dziewice Re: Ma ktos strzelbe albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 10:59 moze nie na temat ale dzisiaj rano jadac tramwajem jechal bezdomny, nie ze cos bredzil jak choroba alkoholowa, tylk mowil calkiem z sensem, dosc glosno opowiadal jakiejs Kobiecie rozne swoje przemyslenia. A moze po prostu czul sie samotny, nie wiem. Jedna z rzeczy ktora powiedzial byla taka, ze Kobieta najlepsza - moze tu uzylem zlego slowa jest po 44, nie powiem dokladnie co mowil slowo w slowo bo mimo iz staralem sie to zapamietac to i tak nie powtorze go slowo w slowo. Jak zawsze w takich sytuacjach tramwaj wyglada jak kurnik z kurami i lisem w srodku, na koniec Pan powiedzial ze serdecznie pozdrawia i zyczy milego dnia i te slowa choc wydawalyby sie banalne same w sobie to wypowiedziane przez niego z taka szczeroscia mysle ze dobily kazdego. Najbardziej zdlolowal mnie dzis rnao fakt, ze czlowiek ten byl bez butow, a raczej w butach w kotrych nie miscily sie jego stopy, przez to aby mu nie spadly musial wysiadac dosc niezrecznie tylem z tramwaju. Wysiadajac powiedzial cos jeszcze milego do ludzi z produ, a maszyniscie zyczliwym gestem podziekowal za podroz. tak sobie myslalem, ile ludzi oddaloby mu wlasne buty i poszlo dalej boso. a o innych to nawet wole nie pisac na forum. Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktos strzelbe albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:02 ech Ty dziewico)))))))) Odpowiedz Link
dziewice kulki dopochwowe 15.09.06, 11:06 ten wspanialy wynalazek choc nigdy sie z nim nie spotkalem, ale kiedys z ta jedyna jedna jedyna go przetestuje. sam sie musze jakos oddolowac i spadac dlubac jakos senior ms word programmer, czyli niekonczonca sie opowiesc ktora otacza nicosc pustych umyslow. sorka, mmagi, ze tak w Twoim Odpowiedz Link
mmagi Re: kulki dopochwowe 15.09.06, 11:10 nic nieszkodzi,pomarudz se ile wlezie)) a tak wogóle to o co chodzi z tymi kulkami? aaaa takie kulki z sexshopa???aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ech ty sfinko) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:08 ja antyperspirant moze byc?? Odpowiedz Link
mmagi Re: Ma ktoś strzelbę albo jakies inne antydepresa 15.09.06, 11:11 jak sie zapocę to dam znać Odpowiedz Link
listek_a ja dzisiaj jestem tak 15.09.06, 11:28 wqr... ze moge za Ciebie lać po mordach kogo tylko chcesz! Tylko wyslij faxem zamowienie Odpowiedz Link
mmagi Re: ja dzisiaj jestem tak 15.09.06, 11:46 ale ja chcem szczelac do siebie,bo mi zle Odpowiedz Link