mmagi 17.09.06, 01:54 pyta..........dalczego pani jeszcze nie śpi)))? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 01:55 dobre, hehehe, i co mu odpowiedzials? Odpowiedz Link
bleman Że ja ze starosci szczyka w kosciach i nie mogla 17.09.06, 01:56 zasnac )))))))))) Odpowiedz Link
dziewice jakbym mial to bym nie siedzial na tymforum jak 17.09.06, 01:59 nie powiem o 2giem am, to chyba proste nie? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Skoro nalegasz, to moze byc i nago ;-) 17.09.06, 02:01 bleman napisał: > zboczeńcy Odpowiedz Link
dziewice Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeee:O???jasniej:- )? 17.09.06, 02:02 ze same plusy i ogolnie, choc ja tylko sie moge domyslac, eh Odpowiedz Link
mmagi Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 01:57 eeee ze jak to mófi moja córka siedze na komputerze.....................a on na to ze jak tak to oki,jestem usprawiedliwiona))) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 01:57 od kiedy to się "kolega" nazywa??? 1:54 wcześnie wychodzi Romeo jeszcze ranek nie tak blisko słowik to a nie skowronek się zrywa! niech poczeka do 4:55 jak pierwszy przecinak z woronicza wyjedzie Odpowiedz Link
bleman No co, ;-) kulturalny mlody czlowiek 17.09.06, 01:56 i co on u twojej corki tak pozno w nocy robil ? )) Odpowiedz Link
dziewice no dobra to zostane, wlasnie nie wiem, ale pomysla 17.09.06, 02:04 lem ze skoro ma taki rowny nick to moze poratowalby mnie w potrzebie i poszedlby ze mna na wodeczke przeciez jest jeszcze wczesnie, a ten ze w pazdzierniku sama widzialas Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: no dobra to zostane, wlasnie nie wiem, ale po 17.09.06, 02:09 mmagi napisała: > joł joł tymitunie cytuj mnie.. joł! Odpowiedz Link
dziewice Re: My sie z dziewice z inszych forow znamy ;-) 17.09.06, 02:08 sie znamy a absynta to zes nie chcial to co za 30 minut w 13tce? Odpowiedz Link
dziewice Re: w 30 minut nie przejade 215km :] 17.09.06, 02:09 hehe, a ktora to Cie tak wywiezla? Odpowiedz Link
bleman PKP ;-) 17.09.06, 02:10 ja w wawie jestem tylko 9 miesiecy w roku, i akurat teraz jest ostatni z tych 3 kiedy tam nie ejstem. Odpowiedz Link
dziewice Re: PKP ;-) 17.09.06, 02:13 a karmia Cie tam chociaz? bo tutaj to cienko oj cienko Odpowiedz Link
bleman No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:15 Dzisiaj jadlem zeberka, i karkowke, z salatka i tzacikami(czy jak to sie tam pisze) A kiedy indziej jadlem kaczke nadziewana jablkiem, albo poledwiczki wieprzowe z jablkiem icebula, no i jakis czas temu byla watrobka w winie Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:17 bleman napisał: > Dzisiaj jadlem zeberka, i karkowke, z salatka i tzacikami(czy jak to sie tam pi > sze) > > A kiedy indziej jadlem kaczke nadziewana jablkiem, albo poledwiczki wieprzowe z > jablkiem icebula, no i jakis czas temu byla watrobka w winie to w tobie błękitna krew płynie,nie masz nazwiska zakończonego na cki ja wierdzielam non-stop zupki knoora z torebek i zapijam chmielem i kawą stres stres rozumiesz ... Odpowiedz Link
bleman Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:18 > to w tobie błękitna krew płynie,nie masz nazwiska zakończonego na cki ano nie mam moje konczy sie na -baum ))) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:20 bleman napisał: > > to w tobie błękitna krew płynie,nie masz nazwiska zakończonego na cki > > ano nie mam > moje konczy sie na -baum > > ))) > no to dziwię się że cię stać na tak wykwintną i niekoszerną jednak kuchnię co się kurde porobiło na tym świecie to ja nie wiem zostałem 100 lat za małpami a tu ludziska takie fury,takie skóry,takie komóry i skąd to z uczciwej myślisz czy z dilerki Odpowiedz Link
chamae Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 03:55 z uczciwej dilerki, oczywiście. Odpowiedz Link
dziewice Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:19 o tej porze to ja jestem w pozycji poziomej o tak ---------- Odpowiedz Link
bleman Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:21 > a nie masz siostry co to te cuda potrafi robic? nie mam, ale za to moj brat umie zrobic kurczaka ala KFC moze jego chcesz(brata nie kurczaka) ? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:22 bleman napisał: > > a nie masz siostry co to te cuda potrafi robic? > > nie mam, ale za to moj brat umie zrobic kurczaka ala KFC > moze jego chcesz(brata nie kurczaka) ? zboczeńcy Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: No ja wiem ze jadanie w KFC jest passe ;-) 17.09.06, 02:24 bleman napisał: > nie mówiąc już o murder kingu ale ta sieć już dawno na łupież padła przegrywając z tepsą Odpowiedz Link
dziewice Re: No ja wiem ze jadanie w KFC jest passe ;-) 17.09.06, 02:25 dobra otrzasnalem sie a czy masz jakies zdjecia tego? ))))))))))))))))))))))))) "..." Dzisiaj jadlem zeberka, i karkowke, z salatka i tzacikami(czy jak to sie tam pisze) A kiedy indziej jadlem kaczke nadziewana jablkiem, albo poledwiczki wieprzowe z jablkiem icebula, no i jakis czas temu byla watrobka w winie "...." Odpowiedz Link
bleman Gdybys wczesniej powiedzial to bym zrobil foty 17.09.06, 02:27 a tak ... przepadlo Odpowiedz Link
dziewice Re: Gdybys wczesniej powiedzial to bym zrobil fot 17.09.06, 02:30 ja tam na takie okazje robie czasem foty, bo to nigdy nie wiadomo kiedy sie moge powtorzyc, zdolowales mnie musze Ci sie przyznac Odpowiedz Link
mmagi Re: o rany ,zle przeczytalem ;-)) 17.09.06, 02:27 jak młody to joł joł biere goooooooooooooooo) Odpowiedz Link
mmagi Re: My sie z dziewice z inszych forow znamy ;-) 17.09.06, 02:08 Black Sabbath,Deep purple,Led Zeppelin,Genesis,Marillion,King Crimson,Budgie,Uriah Heep,Atomic Rooster,Rainbow,The Doors,Pink Floyd,Judas ..............................ech zapraszam Was i Ciebie do przyjaciół) Juraja me marzenie)) Odpowiedz Link
bleman w klozecie z jednym z czlonkow uriah heep ? ;-) 17.09.06, 02:20 no no istana gruppie z ciebie )) Odpowiedz Link
mmagi Re: znaczy...tez bym chetnie odwiedzil jakas kole 17.09.06, 02:06 a to se kurwa odwiedz)))))))))) Odpowiedz Link
bleman nie nie...napisalem "kolezanke" , wiec mi nie 17.09.06, 02:06 imputuj(amputuj?) Odpowiedz Link
tombeard Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:08 bo mu cieplo było... a tu mama.... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:12 co was się kurwa nagle tylu nazbierało i skąd... jak wódkę kupować to sam musiałem zapieprzać do nocnego ale jak wypić to wszyscy ja już nie idę teraz wy zrzutę robicie.. rockendrolowcy bo my jesteśmy rockendrolowcami i pijemy tanie wina pijemy je litrami co? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: oj Morf tez biłam w nocnym i pijem za moje:-) 17.09.06, 02:14 mmagi napisała: > to tak jak liga też pije za swoje zdrowie Liga pije Liga kadzi Liga nigdy Cię nie zdradzi *i niech żyje Romek,a właściwie Tytus Romek i Atomek Odpowiedz Link
tombeard Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:13 A najlepsze sa wina domowej roboty, co sie nim ostatnio smakije Odpowiedz Link
tombeard Re: myślałam ze bokserki domowej roboty:-)) 17.09.06, 02:23 pewnie kolega mial "domowa robote" Odpowiedz Link
dziewice Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:17 to bez sensu, trzeba miec jakis forumowy parnik Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:18 To co jaka konkluzja Lepiej chodzić w stringach czy w bokserkach? może któryś zreflektuje na powa Odpowiedz Link
morfeusz_1 Jes Jes Jes ;-)))))))))) 17.09.06, 02:32 PALCE!!! Achtung Pancer!!! Pancer?????????????? Nein,Nein... Odpowiedz Link
gres81 Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 09:35 no pewnie liczył że bedziesz spac,a oni wtedy... o 1.54 że sie mu chciało do domu wracac. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach o drugiej w nocy ?!!!! 17.09.06, 13:57 ty jeszcze nie spisz? cnoty corki pilnujesz?PP Odpowiedz Link