Dodaj do ulubionych

Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie

17.09.06, 01:54
pyta..........dalczego pani jeszcze nie śpismile)))?
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 01:55
      dobre, hehehe, i co mu odpowiedzials? smile
      • bleman Że ja ze starosci szczyka w kosciach i nie mogla 17.09.06, 01:56
        zasnac wink))))))))))
        • mmagi gupi:P 17.09.06, 01:57

• dziewice pogielo cie? MMagi to taka laska zebys buty wycier 17.09.06, 01:58
          al
          • bleman mówisz ? mmagi...hmm daj fotke :) please :) 17.09.06, 01:58

• dziewice jakbym mial to bym nie siedzial na tymforum jak 17.09.06, 01:59
              nie powiem o 2giem am, to chyba proste nie?
            • mmagi nago:O)??? 17.09.06, 01:59

• bleman Skoro nalegasz, to moze byc i nago ;-) 17.09.06, 01:59

• morfeusz_1 Re: Skoro nalegasz, to moze byc i nago ;-) 17.09.06, 02:01
                  bleman napisał:

>
                  zboczeńcy
                  • bleman Nic na to nie poradze ;-) 17.09.06, 02:05

• mmagi eeeeeeeeeeeeeeeeeee:O???jasniej:- )? 17.09.06, 01:58

• dziewice Re: eeeeeeeeeeeeeeeeeee:O???jasniej:- )? 17.09.06, 02:02
              ze same plusy i ogolnie, choc ja tylko sie moge domyslac, eh
      • mmagi Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 01:57
        eeee ze jak to mófi moja córka siedze na komputerze.....................a on na
        to ze jak tak to oki,jestem usprawiedliwionasmile)))
      • morfeusz_1 Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 01:57
        od kiedy to się "kolega" nazywa???

1:54 wcześnie wychodzi Romeo
        jeszcze ranek nie tak blisko słowik to a nie skowronek się zrywa!
        niech poczeka do 4:55 jak pierwszy przecinak z woronicza wyjedzie
    • bleman No co, ;-) kulturalny mlody czlowiek 17.09.06, 01:56
      i co on u twojej corki tak pozno w nocy robil ? wink))
      • dziewice BLEMAN KIEDY WODKA? 17.09.06, 01:56

• bleman najwczesniej w pazdzierniku ;-) 17.09.06, 01:57

• dziewice ja pierdole ale masz roadmapa 17.09.06, 01:57

• mmagi wynocha z mojego wata:)))))))) 17.09.06, 02:00

• dziewice dobra, to zostawiam CIe z blemanem - bananem 17.09.06, 02:01

• mmagi a łon to kto:O???nie odchodz.plissssssss 17.09.06, 02:02

• dziewice no dobra to zostane, wlasnie nie wiem, ale pomysla 17.09.06, 02:04
                    lem ze skoro ma taki rowny nick to moze poratowalby mnie w potrzebie i poszedlby
                    ze mna na wodeczke smile przeciez jest jeszcze wczesnie, a ten ze w pazdzierniku
                    sama widzialas smile
                    • mmagi Re: no dobra to zostane, wlasnie nie wiem, ale po 17.09.06, 02:05
                      joł jołsmile
                      • morfeusz_1 Re: no dobra to zostane, wlasnie nie wiem, ale po 17.09.06, 02:09
                        mmagi napisała:

> joł jołsmile

tymitunie cytuj mnie..
                        joł!
                    • bleman My sie z dziewice z inszych forow znamy ;-) 17.09.06, 02:05

• dziewice Re: My sie z dziewice z inszych forow znamy ;-) 17.09.06, 02:08
                        sie znamy a absynta to zes nie chcial

to co za 30 minut w 13tce? smile
                        • bleman w 30 minut nie przejade 215km :] 17.09.06, 02:08

• dziewice Re: w 30 minut nie przejade 215km :] 17.09.06, 02:09
                            hehe, a ktora to Cie tak wywiezla?
                            • bleman PKP ;-) 17.09.06, 02:10
                              ja w wawie jestem tylko 9 miesiecy w roku, i akurat teraz jest ostatni z tych 3
                              kiedy tam nie ejstem. wink
                              • dziewice Re: PKP ;-) 17.09.06, 02:13
                                a karmia Cie tam chociaz?

bo tutaj to cienko oj cienko
                                • bleman No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:15
                                  Dzisiaj jadlem zeberka, i karkowke, z salatka i tzacikami(czy jak to sie tam pisze)

A kiedy indziej jadlem kaczke nadziewana jablkiem, albo poledwiczki wieprzowe z
                                  jablkiem icebula, no i jakis czas temu byla watrobka w winie smile
                                  • morfeusz_1 Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:17
                                    bleman napisał:

> Dzisiaj jadlem zeberka, i karkowke, z salatka i tzacikami(czy jak to sie tam
                                    pi
                                    > sze)
                                    >
                                    > A kiedy indziej jadlem kaczke nadziewana jablkiem, albo poledwiczki wieprzowe
                                    z
                                    > jablkiem icebula, no i jakis czas temu byla watrobka w winie smile

to w tobie błękitna krew płynie,nie masz nazwiska zakończonego na cki
                                    ja wierdzielam non-stop zupki knoora z torebek i zapijam chmielem i kawą
                                    stres stres rozumiesz ...
                                    • bleman Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:18
                                      > to w tobie błękitna krew płynie,nie masz nazwiska zakończonego na cki

ano nie mam wink
                                      moje konczy sie na -baum

wink)))
                                      • morfeusz_1 Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:20
                                        bleman napisał:

> > to w tobie błękitna krew płynie,nie masz nazwiska zakończonego na cki
                                        >
                                        > ano nie mam wink
                                        > moje konczy sie na -baum
                                        >
                                        > wink)))
                                        >

no to dziwię się że cię stać na tak wykwintną i niekoszerną jednak kuchnię
                                        co się kurde porobiło na tym świecie to ja nie wiem
                                        zostałem 100 lat za małpami a tu ludziska takie fury,takie skóry,takie komóry
                                        i skąd to z uczciwej myślisz czy z dilerki
                                        • chamae Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 03:55
                                          z uczciwej dilerki, oczywiście.
                                    • dziewice Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:19
                                      o tej porze to ja jestem w pozycji poziomej o tak ----------
                                      • bleman Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:21
                                        > a nie masz siostry co to te cuda potrafi robic?

nie mam, ale za to moj brat umie zrobic kurczaka ala KFC smile
                                        moze jego chcesz(brata nie kurczaka) ?wink
                                        • morfeusz_1 Re: No to dziewic, trzymaj mocno krzeslo : 17.09.06, 02:22
                                          bleman napisał:

> > a nie masz siostry co to te cuda potrafi robic?
                                          >
                                          > nie mam, ale za to moj brat umie zrobic kurczaka ala KFC smile
                                          > moze jego chcesz(brata nie kurczaka) ?wink

zboczeńcy
                                          • bleman No ja wiem ze jadanie w KFC jest passe ;-) 17.09.06, 02:23

• morfeusz_1 Re: No ja wiem ze jadanie w KFC jest passe ;-) 17.09.06, 02:24
                                              bleman napisał:

>

nie mówiąc już o murder kingu ale ta sieć już dawno na łupież padła przegrywając
                                              z tepsą
                                              • dziewice Re: No ja wiem ze jadanie w KFC jest passe ;-) 17.09.06, 02:25
                                                dobra otrzasnalem sie
                                                a czy masz jakies zdjecia tego? smile)))))))))))))))))))))))))
                                                "..."
                                                Dzisiaj jadlem zeberka, i karkowke, z salatka i tzacikami(czy jak to sie tam pisze)

A kiedy indziej jadlem kaczke nadziewana jablkiem, albo poledwiczki wieprzowe z
                                                jablkiem icebula, no i jakis czas temu byla watrobka w winie smile
                                                "...."
                                                • bleman Gdybys wczesniej powiedzial to bym zrobil foty 17.09.06, 02:27
                                                  a tak ... przepadlo smile
                                                  • dziewice Re: Gdybys wczesniej powiedzial to bym zrobil fot 17.09.06, 02:30
                                                    ja tam na takie okazje robie czasem foty, bo to nigdy nie wiadomo kiedy
                                                    sie moge powtorzyc, zdolowales mnie musze Ci sie przyznac
                                                  • mmagi kurde to jest jakis pedalski wąt:-)reszta chcem na 17.09.06, 02:33
                                                    @smile
                                            • mmagi kupczenie bratem tak:-) 17.09.06, 02:25

• bleman o rany ,zle przeczytalem ;-)) 17.09.06, 02:26

• mmagi Re: o rany ,zle przeczytalem ;-)) 17.09.06, 02:27
                                                  jak młody to joł joł biere goooooooooooooooosmile)
                                              • dziewice Re: kupczenie bratem tak:-) 17.09.06, 02:26
                                                yo yo yo
                      • mmagi Re: My sie z dziewice z inszych forow znamy ;-) 17.09.06, 02:08
                        Black Sabbath,Deep purple,Led Zeppelin,Genesis,Marillion,King
                        Crimson,Budgie,Uriah Heep,Atomic Rooster,Rainbow,The Doors,Pink
                        Floyd,Judas ..............................ech zapraszam Was i Ciebie do
                        przyjaciółsmile)
                        Juraja me marzeniesmile))
                        • bleman w jakim sensie marzenie ? ;-) 17.09.06, 02:17

• mmagi Re: w jakim sensie marzenie ? ;-) 17.09.06, 02:18
                            konzettongue_out
                            • bleman w klozecie z jednym z czlonkow uriah heep ? ;-) 17.09.06, 02:20
                              no no wink
                              istana gruppie z ciebie wink))
      • mmagi ee nie wiem,byłam powściagliwa:-)) 17.09.06, 01:58

• bleman No w kazdym badz razie, fajne ma ten kolega ;-) 17.09.06, 01:59

• mmagi bo co:)?????????:O 17.09.06, 02:00

• bleman znaczy...tez bym chetnie odwiedzil jakas kolezanke 17.09.06, 02:04
              o tej porze wink
              • mmagi Re: znaczy...tez bym chetnie odwiedzil jakas kole 17.09.06, 02:06
                a to se kurwa odwiedzsmile))))))))))
                • bleman nie nie...napisalem "kolezanke" , wiec mi nie 17.09.06, 02:06
                  imputuj(amputuj?) wink
                  • mmagi wejdz w pszyjaciól;-))))) 17.09.06, 02:10

• bleman wolal bym w przyjaciolki ;-) 17.09.06, 02:11

• mmagi Re: wolal bym w przyjaciolki ;-) 17.09.06, 02:12
                        pociagło mnie to co słuchaszsmile))
                        • bleman och... ;-) wzruszyla mnie twoja historia ;-))) 17.09.06, 02:13

• mmagi ale mundry:P 17.09.06, 02:24

• bleman A jak! ;-) 17.09.06, 02:24

• mmagi fenx za przyjaciół:P 17.09.06, 02:28

• tombeard Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:08
      bo mu cieplo było...wink a tu mama....
      • mmagi mamam.uuuu ....tanatann...............tez jest 17.09.06, 02:11
        take cośsmile))
      • morfeusz_1 Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:12
        co was się kurwa nagle tylu nazbierało i skąd...
        jak wódkę kupować to sam musiałem zapieprzać do nocnego ale jak wypić to wszyscy
        ja już nie idę teraz wy zrzutę robicie.. rockendrolowcy

bo my jesteśmy rockendrolowcami i pijemy tanie wina pijemy je litrami co?
        • mmagi oj Morf tez biłam w nocnym i pijem za moje:-))) 17.09.06, 02:13

• morfeusz_1 Re: oj Morf tez biłam w nocnym i pijem za moje:-) 17.09.06, 02:14
            mmagi napisała:

>
            to tak jak liga też pije za swoje zdrowie

Liga pije Liga kadzi Liga nigdy Cię nie zdradzi

*i niech żyje Romek,a właściwie Tytus Romek i Atomek
        • tombeard Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:13
          A najlepsze sa wina domowej roboty, co sie nim ostatnio smakije smile
          • mmagi myślałam ze bokserki domowej roboty:-)) 17.09.06, 02:16

• tombeard Re: myślałam ze bokserki domowej roboty:-)) 17.09.06, 02:23
              pewnie kolega mial "domowa robote" smile
        • dziewice Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:17
          to bez sensu, trzeba miec jakis forumowy parnik
          • morfeusz_1 Re: Pewnie mial ochote wyjsc w bokserkach 17.09.06, 02:18
            To co jaka konkluzja Lepiej chodzić w stringach czy w bokserkach?
            może któryś zreflektuje na powa
            • mmagi a tyam z wariatami nie gadam:PPPPPPPp 17.09.06, 02:19

• morfeusz_1 tylko bez takich,no :PPPPPPPp 17.09.06, 02:21

• mmagi bez Ciebie słonce:-) 17.09.06, 02:23

• morfeusz_1 Nic o mnie beze mnie i na odwrót -zrozumiano :-) 17.09.06, 02:25

• bleman nie, powtorz ;-) 17.09.06, 02:28

• mmagi kOchanie taaaaaaaaaaaaaa;-)))))))))) 17.09.06, 02:29

• morfeusz_1 Jes Jes Jes ;-)))))))))) 17.09.06, 02:32
                        PALCE!!!

Achtung Pancer!!!

Pancer??????????????

Nein,Nein...
                        • mmagi Ty balwanie:-)) 17.09.06, 02:34

• morfeusz_1 To było do mię ? :-)) 17.09.06, 02:35

• gres81 Re: Od mojej córki wyszedł hmmm kolega i sie mnie 17.09.06, 09:35
      no pewnie liczył że bedziesz spac,a oni wtedy...

o 1.54 że sie mu chciało do domu wracac.
    • kobieta_na_pasach o drugiej w nocy ?!!!! 17.09.06, 13:57
      ty jeszcze nie spisz? cnoty corki pilnujesz?tongue_outPP
      • mmagi Re: o drugiej w nocy ?!!!! 17.09.06, 17:13
        nie,siedze na analutongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka