bzz_bzz 18.09.06, 10:52 Telefonu nie zgubiliście? Może ktoś znajomy płakał nad zgubą? Bo znalazłam i nikt się nie zgłasza... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 11:19 Napisz jaki to. Jak fajniejszy niż mam to mogę Cię odciążyć. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 11:38 zadzwon pod jakis numer z listy, moze jest jakiś typu "mama" czy cosik i powiedz, że masz telefon Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 11:46 Kosiana, to była pierwsza rzecz, którą chciałam zrobić. W książce jest tylko numer do poczty głosowej i BOK-u, w spisie połączeń tylko jakiś kot. Kod znaczy. A wiadomości są tylko od orange, a "do" nie ma wcale. No bida normalnie. Na dodatek przez cały weekend nikt nie zadzwonił na ten numer Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 12:20 to zadzwon do obslugi klienta i powiedz, ze masz telefon a nie wiesz czyj. Moze zawiadoma wlaściciela na adres zameldoania albo na domowy telefon Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 12:23 "rozmowa nie może być zrealizowana" Może nie ma kasy na koncie? Myslałam o tym, żeby do salonu orange go odnieść, ale jeśli to pre-paidowy numer to mogą i tak nie wiedzieć. Teraz przecież można kartę sim w kiosku kupić... Jeszcze police station pozostaje. Zobaczę.. Liczyłam, że ktoś zadzwoni, albo chociaż na FB się zgłosi. Nie to nie Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 13:27 jeżeli to telefon na kartę to faktycznie sieć ci nie pomoże. A fajny jakis? Drogi? Jak tak to go sprzedaj hahah albo sobie zatrzymaj. Ustal sobie, z np jak nikt się nie zgłosi przez tydzień to tel jest twój. A tak wogóle to tel do obsługi powinin być darmowy Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 13:33 eee to może ktoś celowo zostawił żeby się pozbyć Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 13:44 może był imbecylem i nie wiedział jak wyjąć Odpowiedz Link
raduch Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 13:50 Bo to urządzenie podsłuchowe. Natychmiast utop go w kiblu. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 14:10 ee.. niech se posłucha . Zrobię mu w nocy przedstawienie ;DDD Odpowiedz Link
makbrajd Re: Makbrajd, Lajtonka 18.09.06, 19:26 no...ja nie zgubiłem... ale jestem na etapie poszukiwania telefonu taniego (po wypłacie moze być droższy) jeśli się nie znajdzie właściciel to w ramach znaleźnego mogę go przechwycić Odpowiedz Link
sandrunia1 Re: Makbrajd, Lajtonka 19.09.06, 14:19 ja wezme mi sie przyda bo miom chyba zaraz pierdlane z głodu papierosowego !!!! A ten tzn móm mąz zamiast zapieprzac do sklepu po marchewki albo cos to kurna mówi ze nie ja sama nie pójde za duza tam pokusa ;-( coraz bardziej dochodze do wniosku ze mój J jest podły !!! Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Makbrajd, Lajtonka 19.09.06, 14:50 Nie będę się wypowiedać. Nie paliłam nigdy, więc problemu nie miałam Odpowiedz Link