Dodaj do ulubionych

gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów?

19.09.06, 20:26

Obserwuj wątek
    • pinup Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:28
      musialbys sam zobaczyc i uslyszec...
    • alpepe Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:29
      feromonami smile
    • kasitza Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:30
      zadem i cycami, powiewajacym wlosem, trzepotaniem rzes, a poza tym jestem mala,
      wiec jak spogladam spod rzes na duzego chlopa, to mu serce mieknie. ale to
      jedyny organ mieknacy.
      • mateuszwierzbicki Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:31
        wierzyta w te, jak im tam, feromony? A widziała chociaż która feromona na
        własne oczy? smile
        • to-wlasnie-ja Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:33
          ja tam widziala co on potrafi wink wystarczy????????
          • mateuszwierzbicki Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:35
            duże to bydle taki pojedyńczy feromon? I co on niby takiego potrafi? smile
        • istna Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:44
          mateuszwierzbicki napisał:

> wierzyta w te, jak im tam, feromony? A widziała chociaż która feromona na
          > własne oczy? smile

W to się nie wierzy, to się masuspicious
          Albo niesuspicious
        • kasitza Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:02
          ja wierze w te wyzej wymienione przeze mnie gadzety
          • mateuszwierzbicki Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:06
            no ale przeca ślepych chłopów też potrafita przywabić i taki chłop nie widzi
            Waszych zadów smile
            • kasitza Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:10
              bo to u nas zad, a u chlopa fantazja - a fantazja i u slepego
              • pietrek666 Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:11
                Ułańska fantazja big_grinDD
                • mateuszwierzbicki Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:14
                  a jakby tak na chwilę uwierzyć w te niby feromony, to pytam się ja, ile takich
                  feromonów baba musi nasłać na jednego chłopa, żeby przywabić? smile
                • kasitza Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:14
                  i przemowil, panie, sarmata
                  • mateuszwierzbicki Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:16
                    tylko bez wyrazów proszę smile
                  • pietrek666 Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:16
                    Khie khie smile Herbu Trąby big_grinDDDDD
                    • kasitza Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:20
                      nie, jako moj pradziad gadal na pytanie diatek swych spod jakiego herbu sa:
                      herbu siedem palek na goly tylek
                      (babka ze szlachty, ino pradziad przed na poczatku 20stego wieku sprzedal
                      majatek i wladowal wszystko w akcje - od kiedy klepali biede, pradziad prosil
                      by sie nie wyglupiali z herbami)
                      • pietrek666 Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:22
                        Ja się nie wygłupiam, ale jestem dumny z historii herbu smile
                        • kasitza Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:29
                          smile
                          idzta ludzie spac!

Ja ide spac bo jutro po raz pierwszy od tygodnia do pracy sad((((
                          • mateuszwierzbicki Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 21:32
                            feromony latajom po mieszkaniu, jak tu spać? wink
    • ania.downar Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 19.09.06, 20:34
      Ja nie wabie, bo mi sie nie chce. I tak sie zawsze jakis "ambitny"
      znajdzie... tongue_out
    • gres81 wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualnie 19.09.06, 20:44
      dekolty takie nosza że człowiekowi cieżko sie skoncentrowacsmile
      • mateuszwierzbicki Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 20:48
        może za pazuchami trzymają te feromony? smile
        • gres81 Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 20:48
          cycki nie feromonysmile
          • mateuszwierzbicki Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 20:58
            no to też, ale przecie jaby na ten przykład same cycki łaziły po ulicach, to
            chyba by nas nie zwabiły? wink
            • istna Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:01
              Kurze cycki leżą całkiem gołe w chlodniach supermarketowych i jakoś przy nich
              chłopy nie majdrujo. Musi te kurze tych fetormonów nie majo.
              • mateuszwierzbicki Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:04
                no toć właśnie godom tak, tylko jakem raz polaz do tego supermarketa, to se
                troche pomajdrowałem i cosik tam z tych cycków sie dymiło, ale cy to byli te
                feromony, to ja nie wiem
            • gres81 Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:07
              nie no same cycki nie,wabia jeszcze buzia i włosami(jak dla mnie),ale czy to ma cos w spólnego z chemia to nie wiem.
              • mateuszwierzbicki Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:12
                no mnie na ten przykład wabiom rozumem.

allons enfants de la Liste
                le jour de gloire est arrivé!!!
                • gres81 Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:16
                  nom idac ulica to trudno pozanc czy rozumna czy tylko udaje.
                  • mateuszwierzbicki Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:18
                    niektóre to siem maskujom smile
                    • rena31 Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:32
                      oj nie, rozum akutat wyraznie sie na ryju maluje
                      • mateuszwierzbicki Re: wabią to mało powiedziane,molestuja sekslualn 19.09.06, 21:35
                        chyba, że zamalowany maskarami smile
    • mmagi tera to juz chyba cycem:P 19.09.06, 21:53

• mateuszwierzbicki Re: tera to juz chyba cycem:P 19.09.06, 21:55
        a co z analem? wink
      • gres81 Re: tera to juz chyba cycem:P 19.09.06, 21:55
        no::smile
        • kobieta_na_pasach a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 11:45
          • niedzwiedzica_sousie Re: a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 11:50
            piękne, pasiasta
            • kobieta_na_pasach Re: a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 11:53
              niedzwiedzica_sousie napisała:

> piękne, pasiasta

no wiesz, nie chcialam napisac intelektem, co by nie rozdraznic paru osobsmile
              • niedzwiedzica_sousie Re: a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 11:56
                każda potwora ma swego amatora, nawet ta bystra he he
                • kobieta_na_pasach Re: a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 11:57
                  niedzwiedzica_sousie napisała:

> każda potwora ma swego amatora, nawet ta bystra he he

to dlaczego jest tyle starych panien? he he
                  • mateuszwierzbicki Re: a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 15:00
                    bo sie chopy niektóre tych bystrych bojom i dlatego smile
                    • kobieta_na_pasach Re: a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 16:41
                      mateuszwierzbicki napisał:

> bo sie chopy niektóre tych bystrych bojom i dlatego smile

he he. zaczynam cie lubic
                      • mateuszwierzbicki Re: a ja tera to juz chyba nicem:P 20.09.06, 17:07
                        big_grin
    • miauka Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 20.09.06, 15:40
      ja to seksapilem swojem wrodzonem smile
      • mateuszwierzbicki Re: gadajta mi tu zaraz baby, czym wabita chłopów 20.09.06, 15:50
        i to rozumię wink
    • reniatoja wabikami 20.09.06, 16:19

• mateuszwierzbicki Re: wabikami 20.09.06, 16:28
        wabikami imitującymi odłosy zwierzaków to myśliwi ich wabią smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka