vandikia 04.10.06, 10:34 przeczytaj bardzo prosze maile ode mnie, bo jakies dziwne rzeczy sie dzieja, chyba ze juz mam jakies pijackie zwidy moze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: eeeee Maaamba 04.10.06, 10:40 aaa ale ja juz lenke poprosilam, bo myslalam, ze Cie nie ma P ok zaraz Ci odpisze Odpowiedz Link
mamba30 Re: eeeee Maaamba 04.10.06, 10:40 właśnie jadę, w butach i kurteczce ślę ostatnie słowa.... wrócę tu niebawem, jak se zakupki zrobię, może dostane jakiś fajny cyckonosz )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach znowu o pani Danusi? 04.10.06, 10:45 przeciez mozna to zamiescic w jednym watku, po co tworzyc kolejne Odpowiedz Link
vandikia Re: znowu o pani Danusi? 04.10.06, 10:46 wariatka ))) o innej pani tym razem a o tej p. Danusi to ja mysle, trzeba by nadac do TV i jeszcze moze Mambe przekonam Odpowiedz Link
mmagi Re: znowu o pani Danusi? 04.10.06, 10:54 jassne i co powiesz,ze nie ma kasy bo wydaje na koty? Odpowiedz Link
vandikia Re: znowu o pani Danusi? 04.10.06, 10:56 ??? nie jest wiele reportazy o ludziach, ktorzy poswiecili swoje zycie jakiejs sprawie, a teraz sami potrzebuja pomocy. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: znowu o pani Danusi? 04.10.06, 10:55 vandikia napisała: > wariatka ))) > o innej pani tym razem a o tej p. Danusi to ja mysle, trzeba by nadac do TV > i jeszcze moze Mambe przekonam to juz nas jest dwie. tez tak uwazam. najlepiej to TVN. oni nalepiej takie rzeczy robia. Odpowiedz Link
vandikia Re: znowu o pani Danusi? 04.10.06, 10:57 btw słyszałaś piosenke Osieckiej w wykonaniu Jandy "wariatka" ? ja sobie tak wlasnie myslalam, ale to tylko sugestia.. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: znowu o pani Danusi? 04.10.06, 11:26 A ja też chce wiedzieć (((((((((((((( Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: znowu o pani Danusi? 04.10.06, 11:46 vandikia napisała: > btw słyszałaś piosenke Osieckiej w wykonaniu Jandy "wariatka" ? > > ja sobie tak wlasnie myslalam, ale to tylko sugestia.. a co to ma ze mna wspolnego? jesli juz to raczej "byla wariatka" Odpowiedz Link