04.10.06, 18:31
jestem co prawda jedna z ostatnich na tym forum i rzadko piszacych, ale wg. mnie wyluzuj. Za duzo trudnych spraw Ci sie ostatnio zwalilo na glowe, ktore chcesz zalatwic najlepiej jak umiesz i stad to napiecie, ktore powoduje, ze inaczej patrzysz na wlasne forum. A zauwaz, ze jest to jedno z najfajniejszych forow. Luz,niezle zarty, specyficzna atmosfera, nawrzucanie sobie, ale tak, ze potem sie mozna fajnie godzic, ludzie tacy super, ze i pomoga- popatrz wystarczy, ze ktos wola pomocy- a juz masz full chetnych.I kuchnia i anal i oral, i zwierzatka i pobudki. Jest dobrze kochana, raz sie bardziej wszyscy kloca, raz kochaja, ale - i to jest naprawde istotne- nie jest nudno i mdlo. Wiec wyluzuj , zostaw swoja dorosla druzyne , jest niezle a bedzie jeszcze lepiej. Tu sie ZAWSZE wraca smile))
Obserwuj wątek
    • juleczka4 Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 18:32

• to-wlasnie-ja Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 18:41
        Jakos nie przyszlo mi to do glowy- to chyba nie az tak prywatne(? ) a dopiero teraz odczytalam tak na szybko jej watek. Nie bylo mnie wczesniej. Lepiej na @ ?
        • to-wlasnie-ja Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 18:42
          Zreszta pisze tez o forum, ktore po prostu lubie smile Bez wazeliny.
          • juleczka4 Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 18:55
            Nie no co Ty , możesz pisac co chcesz smile

Tak se pomyślam, że mogłaś na prv, ale tu se też przeczyta i będzie jej miło smile
          • annajustyna Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 18:56
            Jak Mambunia wygra w sadzie, to wroci jej radosc zycia, zobaczyciesmile))). Tak
            samo jak mnie, gdy dostane pracesad(((.
            • widokzmarsa Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 19:11
              mambie minie jak jej były zginie w wypadku motocyklowymsmile
              • alpepe Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 19:20
                przestań widok, to było poniżej twojego poziomu.
                • widokzmarsa Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 19:24
                  nie znasz się i nie wiesz co mówisz. Byłoby to dobre dla świata i ludzi.
                  Oczywiście gdyby go ktoś ukatrupił to też byłoby dobrze, szczególnie że za tego
                  gościa jest odpust zupełny. Tak prawda, nie da się zaprzeczyć...
                  • alpepe Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 19:27
                    nieważne, ale nie ty mu dałeś życie. Moja kuzynka miała takie męża, który chciał
                    ją podpalić i robił różne klimatyczne rzeczy. Ale ona tylko żyła z nim w
                    separacji, choć była b. nieszczęśliwa. Oliwa sprawiedliwa. Facet zginął w
                    wypadku samochodowym...
                    Więc były mamby też dostanie odpłatę od życia, ale my nie mamy prawa go przeklinać.
                    • widokzmarsa Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 19:52
                      pozwolisz, że będę jednak decydował o tym co ja myślęsmile Ja, biorąc pod uwagę to
                      co gościu robił mambie, uważam żart w stylu jaki zrobiłem za ok.
                      Co do tego czy wszyscy dostają zapłatę za swoje "grzechy" to muszę przyznać że
                      nie jestem tego taki pewien. Poza tym, jeśli juz, to najczęściej pierwsza
                      ofiara o tym nie wie. A powinna)
                      • vandikia wtrace sie 04.10.06, 19:55
                        jesli chodzi o te 'grzechy' - mieszasz tu jakies wyznanie. a mnie zawsze
                        uczono, ze grzechem jest myślenie, że kogoś spotkało coś złego i jest to kara
                        za grzechy.
                        Nie mozna tak myslec, wypadki chodzą po ludziach i złych i dobrych, wiec dla
                        złego to kara a dla dobrego co, nagroda?
                        System kar i nagród zadziala dla tych co wierza po śmierci, a życiem kieruje
                        przypadek i tyle, czy przeznaczenie jak ktos woli
                        • alpepe Re: wtrace sie 04.10.06, 20:00
                          vandikia, a ta sygnaturka, to autorstwa Asika?
                          • vandikia Re: wtrace sie 04.10.06, 20:01
                            masz jakies watpliwosci? a moze masz chrapke na pól konia albo krolestwo? wink)
                            • alpepe Re: wtrace sie 04.10.06, 20:03
                              to zależy jakie pół smile i co za koń, czy ten, co nie mieści mi się w dłoń? smile
                              • vandikia Re: wtrace sie 04.10.06, 20:05
                                o matko, ale seksem powiało smile)))
                                koń z rodowodem, arab niech bedzie smile) moge z masy solnej ulepic i poczta
                                wyslac, bylebym w niewiedzy dalej nie byla zmuszona zyc smile))
                      • alpepe Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 20:02
                        oczywiście, że możesz sobie myśleć co chcesz, zwróciłam ci jedynie uwagę, że
                        przez swoje kłapanie dziobem w taki sposób możesz i ty oberwać od losu.
                        Cóż, nie powiem, bym nie wiadomo co do ciebie czuła, ale wolałabym, by ci się
                        nie przytrafiło nic złego rykoszetem.
                        • widokzmarsa Re: Czemu nie napiszesz jej tego na @??? 04.10.06, 22:01
                          to jest takie pieprzenie że nie mogę. Tzn hitlerowi nie wolno byłoby mi życzyć
                          śmierci? Czy stalinowi? Czy polpotowi? Były mąż mamby(jeżeli prawdą jest to co
                          mówiła a zakładam że tak) był i jest popierdoloną kanalią i chuj mu a dupę. Jak
                          zdechnie to mogę mu naszczać na grób. I nic tu nie będzie wracać do mnie ani się
                          rykoszetem stawać. Wystarczy mi całe gówno które wróciło za moje grzechysmile
                          • mmagi i kawałek szkła:-))) 04.10.06, 22:02

• kobieta_na_pasach tak sie robi z czlowiekiem, kiedy nie ma 04.10.06, 20:39
      pracysad ja ja rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka