mmagi 25.10.06, 22:27 albo arabka)) kolezanka/no wiecie ta z Hiszpanii)/ dala mi przepis na natkę z czosnkiem,robia to arabki)) z buła ...................pycha) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiula1 Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 25.10.06, 22:30 ja lubię zapach czosnku Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 25.10.06, 22:33 jakis specjalny przepis? Bo ja to robie sobie takie miksy z różnych ziół, czosnku i oliwy. Odpowiedz Link
mmagi Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 25.10.06, 22:38 nic skarbie szczególnego)))/dasz fotę/? ona /no ta z Hiszpanii/ ma kolezanki Arabki i one ponoć całymi stosami cienko, cieniutko siekaja neakę z pietruszki,zalewaja oliwa,sola i dodaja czosnek,potem to ugniataja w czemsik tam ja to na 1 pęczek natki daję 1 duzy zab czosnku,a sól do smaku a oliwa noo zeby sie połączyło ale ni lało tłuszczem,jak zrobisz kilka razy to wyczujesz,oliwa ma to połaczyc,po prostu)) Odpowiedz Link
mmagi Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 25.10.06, 22:38 no,ja to zre z bułka na masełku) Odpowiedz Link
annajustyna Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 25.10.06, 22:58 Ja ostatnio nawet olej z czosnkiem kupilam. Salatka pieknie pachniala... Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 25.10.06, 22:59 o musi być dobre, czuję to :p;p Odpowiedz Link
juleczka4 Re: jutro Ci chuchnę:-))) zrób to zobaczysz:-) 25.10.06, 23:12 bida w domu nie ma czosnku (((((((((((((( Odpowiedz Link
mmagi Re: jutro Ci chuchnę:-))) zrób to zobaczysz:-) 25.10.06, 23:22 uuuu ,kochana cza miec na wypadek wojny,i cebuli tez Odpowiedz Link
veeto1 Re: jutro Ci chuchnę:-))) zrób to zobaczysz:-) 26.10.06, 20:05 Natka trochę zabija zapach czosnku, może nie będzie od ćiebie jechało. Odpowiedz Link
lajton Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 26.10.06, 20:09 ja jutro bym miala sie dobrze, ale Najmilszego pewnikiem bym usmiercila poprzez uduszenie ma alergie na czosnek czasami przemycam taki suszony, ale i to nawet ta cholera wyczuje Odpowiedz Link
hatige Re: Za kilka dni bede smierdziała jak stara zydów 26.10.06, 20:18 kombinatorka ;-P Uwielbiam czosnek!!!!!!!!! dzis zakupilam oliwki z czosnkiem - wrabalismy do obiadu ))) Odpowiedz Link