grubaska20 29.10.06, 01:04 hehe ktoś tez ogląda? oczywiście cały czas wyszukuję u siebie symptomów ciąży, ale stary dobry tarantino pozwala uwolnić umysł hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: jackie brown tarantino 29.10.06, 01:52 niestety ten film jest porażką,widziałem go parę lat wstecz,ze 2 godz.nudy Odpowiedz Link
vandikia Re: jackie brown tarantino 29.10.06, 08:24 chyba żartujesz... to chyba pierwszy film tarantino, ktory widzialam, mam na plycie i po prostu trzeba kochac tego rezysera, zeby kochac jego filmy. to ze krew sie nie leje jak w kill bill czy innych, nie znaczy, ze jest nudny. film ma swietny klimat Odpowiedz Link
grubaska20 Re: jackie brown tarantino 29.10.06, 08:30 vandikia napisała: > chyba żartujesz... to chyba pierwszy film tarantino, ktory widzialam, mam na > plycie i po prostu trzeba kochac tego rezysera, zeby kochac jego filmy. to ze > krew sie nie leje jak w kill bill czy innych, nie znaczy, ze jest nudny. > film ma swietny klimat no! hehe Odpowiedz Link