Dodaj do ulubionych

Co za seria, k..

31.10.06, 16:04
Najpierw ten tarot z kartami które były tak złe że zatkały panią wróżbiarkę a
dotyczące uczuć moich i nie moich oraz mojego pomysłu na projekt dla dobra
ludzkości. Później w firmie burdel nie z mojej winy, który został
niesprzątnięty bo wszyscy już przestali dziś pracować. Do tego, dziś przyszła
książka którą zamówiłem na prezent dla kolegi i okazało się że on ją ma. Kurwa
wydrukowali kilkaset sztuk kilkadziesiąt lat temu i on czywiście ją musiał
mieć. I jeszcze jutro zaczadzą świeczkami całe miasto a ja będę spacerował
wieczorem po cmentarzu w jebaną rocznicę pierwszej randki z kobietą którą
kiedyś kochałem. To może dlatego te wróżby źle wyszły, kto normalny idzie na
pierwszą randkę w święto zmarłych?smile Nie do śmiechu mi...
Obserwuj wątek
    • lajton Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:06
      udawaj, ze nie pamietasz o tej rocznicy wink)
      • widokzmarsa Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:12
        ogólnie to nie pamiętam ale jak przychodzi 1 listopada i wylezę na cmentarz to
        przyłazi. Miłe wspomnienie ale może jeszcze za wcześnie by wsominać stare miłoścismile
    • sjena1 to Efekt Motyla :) cz.II 31.10.06, 16:08
      pamiętam że 10 lat temu po raz pierwszy chwyciłam sie za rękę i poszlismy na
      cmentarz ja i mój obecny mąż, bardzo ciepło to wspominam
    • krambambulia Bo to zła wróżka była 31.10.06, 16:10
      chcesz to ci Tarota postawię smile
      • widokzmarsa Re: Bo to zła wróżka była 31.10.06, 16:12
        pod warunkiem że dobregosmile
        • krambambulia Re: Bo to zła wróżka była 31.10.06, 16:16
          Czekaj, lezę poszukać kart w torebce smile)) ech damskie torebki wink
        • krambambulia Przeszłość 31.10.06, 16:23
          odwr. 9 pucharów, rycerz pucharów, wieża, odwr. gwiazda, 6 monet, 8 pucharów,
          odwr. as kijów

Sukcesy zawodowe, ale samotność i umierająca miłość. Inwestycje w siebie (z
          dobrym skutkiem), ale początkowo dobry związek zniszczony. Zmęczenie, brak
          nadziei, apatia.
        • krambambulia Teraźniejszość 31.10.06, 16:29
          6 kijów, odwr. sąd, odwr. 2 mieczy, słońce, król pucharów, odwr. 5 kijów, cesarz

Dobry organizator (szef?), dojrzały mężczyzna, silny chcarakter, który ułatwia
          sykcesy zawodowe. Masz dobrą passę smile
          Niestety coś się psuje z osobami Ci bliskimi, co gorsza nie do końca
          satysfakcjonuje Cię praca, mimo, że masz zadatki na dobrego biznesmena smile
          • widokzmarsa Re: Teraźniejszość 31.10.06, 16:33
            miały być same dobre!!!!! Złe znam i przerabiam od kilku latsmile
            • krambambulia Re: Teraźniejszość 31.10.06, 16:38
              Czekaj, zobaczymy co ci w przyszłości wyskoczy
        • krambambulia Wpływy zewnętrzne 31.10.06, 16:33
          7 mieczy, odwr. 3 puchary, papież, odwr. mag, odwr. 2 kijów, umiarkowanie,
          królowa mieczy

Jest obok ciebie mądra kobieta, dojrzała psychicznie, która może Ci pomóc
          odbudowywać wiarę w siebie, a przede wszystkim łagodzi niepokój. Jest też
          przyjaciel, który Cię wesprze.
          • widokzmarsa Re: Wpływy zewnętrzne 31.10.06, 16:35
            w moim wieku ma się same dojrzałe kobiety wokół siebie. a jeszcze dołożę forum
            to dojdzie tyle mądrychsmile
            • krambambulia Re: Wpływy zewnętrzne 31.10.06, 16:37
              tongue_out nie smiej się, ja sie staram skupić!!!!
        • krambambulia Wpływy wewnętrzne 31.10.06, 16:37
          odwr. kapłanka, odwr. 5 pucharów, odwr. rycerz mieczy, odwr. cesarzowa, odwr. 2
          pucharów, 7 pucharów, odwr. 4 monet

Uuuuuuuuu... litania pod adresem wrednych kobiet uncertain
          Kobiety Cie krzywdziły i dlatego masz kłopot ze znalezieniem odpowiedniej
          partnerki. Sam być może jesteś nieco zbyt dominujący. Generalnie uciekasz od
          związków.
          A najgorsze, że wierzysz że ci sie nie uda.
          • widokzmarsa Re: Wpływy wewnętrzne 31.10.06, 16:46
            zdarzyło się parę niedobrych ale to ja raczej byłem powodemsmile
            • krambambulia Re: Wpływy wewnętrzne 31.10.06, 16:58
              No bo były niedobre i sam się nakręciłeś sad
        • krambambulia Przeszkody 31.10.06, 16:42
          10 mieczy, as monet, odwr. królowa kijów, 10 kijów, odwr. 3 kije, odwr.
          wisielec, królowa pucharów

Jeśli masz kłopoty, z dwóch powodów: ludzie Ci zazdroszczą, a sam masz skłonność
          do depresji.
          Jesteś inteligentny i możesz to wykorzystać, ale ostatnio się zablokowałeś. Może
          Ci w tym pomóc dojrzała kobieta, prawdopodobnie matka z dzieckiem.
          • widokzmarsa Re: Przeszkody 31.10.06, 16:48
            na siłowni mnie podrywa laska z dzieckiem, wygląda na mądrą, hmmsmile
            • krambambulia Re: Przeszkody 31.10.06, 17:00
              Tylko mi się znowu nie wpakuj w głupią historię tongue_out
        • krambambulia Bliższa przyszłość 31.10.06, 16:45
          odwr. świat, 6 pucharów, odwr. śmierć, 7 kijów, 8 kijów, as pucharów, odwr.
          rycerz mieczy

Twój psychiczny dołek niestety jeszcze trochę potrwa. Pomogą Ci bliscy, rodzina,
          ale także kobieta - i to do niej coś poczujesz. Z wzajemnością.
          • alpepe Re: Bliższa przyszłość 31.10.06, 16:47
            Krambambulia, powróżyłabyś i mnie, ale na priva?
            • widokzmarsa alpepe uważaj! 31.10.06, 16:49
              bo jak na razie to rosa wali jakby mnie znała od lat i wiedziała co się wokół
              mnie dzieje
              • krambambulia Re: alpepe uważaj! 31.10.06, 16:50
                jestem wiedźma smile kłaniam sie nisko smile))
              • alpepe Re: alpepe uważaj! 31.10.06, 16:53
                tarot to jedyne karty, którym ufam. Chyba najstarsze karty świata,
                odzwierciedlają porządek feudalny i takie tam.
                • krambambulia Re: alpepe uważaj! 31.10.06, 16:55
                  Mnie nigdy nie okłamał. Raz nie zaufałam i do tej pory żałuję sad Tarot pokazuje
                  mozliwości, niczego nie przesądza. nie wolno tylko się z niego śmiać i go
                  lekceważyć, bo może straszne rzeczy pokazać... albo przeciwnie, zemścić się sad
              • ajkro Wystarczy poznać to, co piszesz na forum. 31.10.06, 17:22
                widokzmarsa napisał:

> bo jak na razie to rosa wali jakby mnie znała od lat i wiedziała co się wokół
                > mnie dzieje

----------

Może ona teraz nawet nieświadomie interpretować karty po tym, co piszesz na forum.
                A, dużo piszesz o sobie. Jesteś bardzo emocjonalny i wrażliwy jak typowy Rak i
                bardzo przeżywasz wszystko. A, też pewnie ostatnie niepowodzenia w życiu
                wpłynęły bardzo na to, że jesteś teraz słabszy i piszesz tutaj tak o sobie.
                Najbardziej łamią ludzi niepowodzenia finansowe i z pracą, która gwarantuje
                ważną stabilizację w życiu. I też szczególnie u mężczyzn buduje ich poczucie
                wartości, tak ważne w związkach z kobietami.
                Może powinieneś zmienić swoje myślenie?Masz wiele cennych wartości, które ktoś
                doceni. Oczywiście ktoś, kto może docenić(nie ślepysmile
                • krambambulia Re: Wystarczy poznać to, co piszesz na forum. 31.10.06, 17:25
                  Ostatnio mało go czytałam, zresztą częściej bywam na innych forach iż tu tongue_out
                • alpepe Re: Wystarczy poznać to, co piszesz na forum. 31.10.06, 18:28
                  ciekawe, bo głowę bym dała, że widok jest skorpionem.
                  • ajkro Re: Wystarczy poznać to, co piszesz na forum. 01.11.06, 14:56
                    alpepe napisała:

> ciekawe, bo głowę bym dała, że widok jest skorpionem.

--------
                    Skorpion tak otwarcie o sobie nie pisałby. Nie on jest Skorpionem.

Ja nie wróżę tego Widokowi. Tylko wiem, co kiedyś o sobie napisał.
                    A wiedząc jakie są Raki, potwierdza się to. Ale, to tylko jego znak w Słońcu,
                    którego cechy jednak są wiodące.
                    Dzięki tej wiedzy wiadomo, kto jakie ma potrzeby i co jest dobre dla niego.

• krambambulia Re: Bliższa przyszłość 31.10.06, 16:51
              Aaaaa mogę w tygodniu? Z zasady nie wróżę parę razy pod rząd, to jednak
              wyczerpuje sad
              • alpepe Re: Bliższa przyszłość 31.10.06, 16:53
                ok. choć dziś mnie byś niczym nie zdołowała, a w tygodniu nie wiem, jak będzie.
            • krambambulia Alpepe 31.10.06, 16:57
              wyslę ci jutro albo pojutrze maila z wróżbą, w tej chwili nie mam juz siły.
              • alpepe Re: Alpepe 31.10.06, 16:59
                ok. no problem, nawet później może być.
        • krambambulia Dalsza przyszłość 31.10.06, 16:49
          odwr. król mieczy, as mieczy, odwr. 10 pucharów, 8 mieczy, odwr. 44 kijów, walet
          kijów, 5 mieczy

Na Twoją amplitudę nastrojów najlepiej podziałają młodzi ludzie i dzieci (patrz
          kobieta z dzieckiem).
          Uwaga na pokusę zdrady.
          Odniesiesz poważny sukces zawodowy smile)

Gratuluję smile)) dobrze jest, uszka w górę smile))
          • widokzmarsa Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 16:55
            Rosa, jesteś czarownicą a ja jestem pełen podziwu. Dziękismile
            Dziś idę na imprezę, wszyscy tam są młodzi. Popatrzę czy nie ma jakiejś z
            dzieckiemsmile
            • krambambulia Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 16:56
              Na imprezę się dzieci nie ciąga smile))

Możesz mi się zrewanżować... smile
              • widokzmarsa Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 16:58
                mam ci powróżyć????smile
                • krambambulia Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 16:59
                  Nie smile masz wreszcie przyjechać do Stolicy i wypić ze mną kawę smile

BTW nie mam dziecka wink
                  • widokzmarsa Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 17:06
                    byłem w weekend ale zaległem w kacu moralnym i alkoholowym w sobotę po piątkowej
                    imprezie i już się nie ruszałem.
                    Teraz jak będę jechał to zadzwonię...
                    • krambambulia Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 17:07
                      masz stary nr, zaraz ci wyslę nowy smile
                      • widokzmarsa Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 17:08
                        ok
                        • krambambulia pajszło nt :) 31.10.06, 17:10

• widokzmarsa Re: Dalsza przyszłość 31.10.06, 17:16
            ...ta kobieta z dzieckiem!!? Przyjeżdza właśnie ta laska co z nią byłem 10 lat
            temu na randce na cmentarzu. Ma dziecko i jej związek się rozpadł. Wprawdzie ją
            kochałem ale nie chciałbym się jeszcze raz pakować. Jedno dziecko czy dwa? Bo
            mam znajomą fajną rozwódkę co ma dwasmile
            • ajkro Re: Dalsza przyszłość 01.11.06, 15:02
              widokzmarsa napisał:

> ...ta kobieta z dzieckiem!!? Przyjeżdza właśnie ta laska co z nią byłem 10 lat
              > temu na randce na cmentarzu. Ma dziecko i jej związek się rozpadł. Wprawdzie ją
              > kochałem ale nie chciałbym się jeszcze raz pakować. Jedno dziecko czy dwa? Bo
              > mam znajomą fajną rozwódkę co ma dwasmile
              ------------

Jeśli coś ma być, to masz drugą szansę w życiu.

Czasami dobrze rozejść się, aby z nowymi doświadczeniami zbudować coś lepiej.
              Jeśli nadal kochacie się wzajemnie, to miłość jest już w WAs i warto spróbować.
              Raki są rodzinne i możesz być dobrym ojcem dla tego dziecka.
              Czytałam kiedyś wypowiedzi kobiet, które uważały, że najlepszym partnerem jest
              właśnie Rak. Po nim żaden nie równał się jemu. Tylko Raki mają to do siebie, że
              często w pewnym momencie dają w tył zwrot. Jak to RAkismile

Nie wycofuj się teraz.
    • pinup Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:24
      dawno cie nik nie przytulal nie?
      • widokzmarsa Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:37
        blisko ale źle sformuowane. Niestety nie wszystkie przytulanki mają senssmile
        • pinup Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:41
          bo do seNsu trzeba dwojgaaaa la la la... smile
          a ta ksiazka to jaka? bom sie zainteresowala.
          • widokzmarsa Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:51
            o polskim drukarzu co drukowałw hiszpanii w 15 wieku. Napisał ją niemiec ale w
            polsce wydali poszerzone wydanie. Jedna z piękniej wydanych książek w polsce.
            Zachowam dla siebie, nic się nie stało, tyle że muszę zrobić nowy zakup.
    • ajkro Sama chcialam Ci napisać,że nie idzie sie na randk 31.10.06, 16:25
      e w taki dzień.

Ale, tak naprawdę to przez ten glupi tarot musiales nastawic sie pesemistycznie.
      Zapadlo to w Tobie. A, czarne mysli nie pozwalaja pozytywnie dzialac.

Wierze w profesjonalny inwidualny horoskop astrologiczny, ktory jedynie mowi o
      odpowiednim czasie do zrobienia czegos(wszystko zalezy od nas samych), ale
      takich wrozb nie sluchalabym.
      To jest bzdura. A, jeszcze profesjonalny tarocista, czy wrożka nie powie złych
      rzeczy, które niby zobaczyla. Wlasnie tak pozniej dzieje sie, ze pod ich wplywem
      nawet najbardziej silny i optymistyczny czlowiek moze stracic wiare. A,
      najwazniejsze jest w zyciu pozytywne myslenie i wiara w powodzenie.

Zapomnij o tym.
      • widokzmarsa Re: Sama chcialam Ci napisać,że nie idzie sie na 31.10.06, 16:40
        czy to ty jesteś kobietą ktorą mi wywróżyła rosa?smile

jest obok ciebie mądra kobieta, dojrzała psychicznie, która może Ci pomóc
        odbudowywać wiarę w siebie, a przede wszystkim łagodzi niepokój.
        • ajkro Re: Sama chcialam Ci napisać,że nie idzie sie na 31.10.06, 17:00
          Ciagle staram sie pomóc komuś odbudowac wiare w siebie i łagodzić niepokój.
          Ale, czy mądra jestem i czy dojrzała psychicznie, to nie wiem.
          Fajnie byłobysmile

Czerp z życia, co dobre i mądre. Ja tak staram się robić i na swój sposób jestem
          szczęśliwa.

Miłego wieczoru.
        • ajkro Nie mam dziecka:) 31.10.06, 17:26
          Tylko nie łap się wszystkiego, jak ostatniej deski ratunku.
          Możesz znowu zawieść się.
    • marta.uparta Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:39
      no bo sobie wmawiasz i tyle. Brakuje Ci słońca i witaminy D. Przejmujesz się
      bzdurami typu wróżby Cyganki. A cmentarz jest super miejscem na randki. Zawsze
      ciągnęłam chłopaków na spacer po cmentarzu, zwłaszcza jesienną porą (a mamy w
      Szczecinie największy cmentarz w Polsce i jeden z większych w Europie), z moim
      obecnym mężem robiłam na cmentarzu juz nie powiem co, a jesteśmy szczęśliwą
      parą od 16 lat.

PS. Z książką faktycznie pech, ale jeżeli ktoś pasjonuje się jakas dziedziną,
      to mozliwe, że będzie miał nawet jakieś białe kruki. Dlatego zawsze lepiej
      sprawdzić.
      Ja swego czasu kompletowałam dzieła Emila Zoli z jego wielkiego cyklu "Historia
      naturalna i społeczna...." i kilka razy obdarowana zostałam cześciami które już
      miałam. Dziękowałam sedecznie, a potem sprzedawałam na allegrosmile
      • widokzmarsa Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:43
        słońca to mi brak ale wit D biorę w pastylkachsmile
        Szkoda że nie da się wszystkiego wziąć w pastylkach?
        Zgadzam się że cmentarz to super miejsce na randki, tylko jak nie będzie wiatru
        i cały ten czad od świeczek osiądzie to nie a czym oddychać. Kiedyś było mniej
        świeczeksmile
        • marta.uparta Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:47
          Pożyczyłam sobie tego Rollandasmile ale jeszcze nie zaczęłam czytać, bo mam kupę
          klasówek do sprawdzenia.

A na nartach jeździsz?
          • widokzmarsa Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 16:56
            kiedyś jeździłem trochę ale już nie, przestało mnie to pasjonować, szczególnie
            że wielu moich znajomych miało różne ciekawe operacje kolan, rąk i nóg po
            wypadkach na nartachsmile
            • marta.uparta ja o tych nartach wcale nie od rzeczy.... 31.10.06, 20:09
              ... bo chciałam tylko powiedzieć, że zawsze wyznaczam sobie jasny cel i wtedy
              mam w dupie pogodę i teraźniejszość. Nie straszny mi listopad i jego ciemne
              strony, bo to oznacza, że juz niedługo będe robic to co kocham najbardziej
              (obok gotowania i bzykania się oczywiście). Aktualnie jestem na etapie
              montowania ekipy na wyjazd (mamy już 12 osób), zarezerwowałam już miejsca, ale
              co drugi dzień dzwonię do Zdenka Krasy i domawiam kolejne pokoje i tak miło mi
              upływa czas.
              Proponuję wyznaczyć miły, przyjemny cel, realizowac go i wtedy głupie myśli do
              głowy nie przychodzą.
              Ew. mogę podrzucić Tobie klasówki do sprawdzaniawink
          • baba_krk ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 16:57
            Pieśń o Rolandzie???
            • widokzmarsa Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 16:58
              niesmile
              • alpepe Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 16:59
                to pewnie Topora coś?
              • baba_krk Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 17:03
                tak mi się niewinnie skojarzyło tongue_outP
                • widokzmarsa Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 17:08
                  Romain Rolland napisał taką książkę: Colas Breugnon
                  Kiedyś kanon teraz nie. Pochwała radości życia...
                  • baba_krk Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 17:12
                    oj to widzisz moje skojarzenia poszły w zupełnie inną stronę tongue_outP
                    teraz czytam książkę o zamachu stanu w Chile smile))
                    • widokzmarsa Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 17:18
                      ale pro allende czy za pinochetem?
                      • baba_krk Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 18:19
                        zaimponowałeś mi, na serio smile))
                        od objęcia przez Allende władzy
                        książkę napisał dziennikarz Eduardo Labarca
                        • widokzmarsa Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 19:27
                          nie wyśmiewać się proszę. O przewrocie można pisać źle albo dobrze. Właściwie
                          albo uznać że był w miarę bezkrwawy(parę tysięcy zabitych, w przeciwienstwie do
                          czerwonych którzy zazwyczaj mordowali kilka procent obywateli) i doporwadził po
                          latach do dobrobytu, lub z pozycji komunistów, żałować że nie powstała następna
                          kuba z jej dobrobytem i wolnościa. Coż, tu zło i tu zło. Ale twoja jest zapewne
                          czerwona bo wydana w polsce za prl-u.
                          • baba_krk Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 23:20
                            nie wyśmiewałam się smile)) na serio mi zaimponowałeś, że wiedziałeś kim jest
                            Allende smile większość o ile kojarzy kogoś to jest to Pinochet

u mnie sprawa wygląda tak, że właśnie chcę przeczytać tę książkę i jeszcze
                            kilka innych, żeby móc w 100% określić się i jednoznacznie (chociaż pewnie to
                            będzie trudne) stwierdzić czy to było dobre czy złe... książka czerwona, ale
                            postaram się zachować obiektywizm i ewentualnie pogrzebać w innych źródłach

powoli dojrzewam też do przeanalizowania sytuacji na kubie. bo prawda jest
                            taka, że nawet jeśli ktoś mówi, że Castro jest be czy cacy to i tak najczęściej
                            nie potrafi podać konkretnych argumentów - i coć takiego mnie nie
                            interesuje...
                  • alpepe Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 17:14
                    jak tak nudnie poetycką jak o Kleopatrze i Beethovenie, to wymiękam.
            • alpepe Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 16:58
              Usiadł Roland pod drzewem, mózg mu się uszami wylewa...
              Tyle pamiętam z utworu.
              • baba_krk Re: ja tak na sekundkę się wetnę tylko... 31.10.06, 17:04
                najciekawszy fragment wink))
    • kasitza Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 17:09
      dzisiaj naprawd3e jest halloween.
      idziemy ogladac mieszkanie z mezem, moze nie powinnismy...
      • krambambulia Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 17:10
        All Hallows Eve, na Boga!

Odziedziczone po celtyckim Samhain tongue_out

A u nasz som dziś DZIADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • widokzmarsa Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 17:20
          a nie drugiego listopada?
          • krambambulia Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 17:26
            Mogą być i 2 smile bo mnie się rozchodzi o to, że nie lubię Halołina. Jestem za
            dziadami, dyń nie lubię tongue_out
            • ania.downar Re: Co za seria, k.. 31.10.06, 19:14
              Tez zdecydowanie wole nasza Noc Swietojanska, niz jakies kartonowe Walentynki.
              uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka