aasiula1 09.11.06, 13:03 Zdecydowanie urodziłam się w złej strefie klimatycznej. Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować o tej porze roku. Mam ochotę zapaść w sen i obudzić się na wiosnę. Zieeeeeeew Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Jak mi się chce spać 09.11.06, 13:05 Jakoś tak po tej wypowiedzi taka mi bliska jesteś )) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jak mi się chce spać 09.11.06, 13:11 Całą zimę mam poczucie, że każdy kolejny dzień to tylko chwila bliżej wiosny, że trzeba to tylko przetrwać... przespać. A na wiosnę, jak wyjdę i czuję zapach rozmarzającej ziemi, jakieś ptaszki intensywniej świergolą, to mi się coś w sercu robi, jakbym się pierwszy raz w życie zakochała. Poważnie Odpowiedz Link
hatige a ja mam dzis powera 09.11.06, 13:55 Dzis mam w planie: -umycie okna w kuchni -wyprasowanie sterty ciuchow -rozwieszenie prania (pralka juz konczy) -odrobienie zadania domowego z niemieckiego -zrobienie porzadku w mojej szafie... Obiadu dzis nie robie, bo zostalo z wczoraj, a jesli malzowi nie bedzie smakowalo - trudno- musi sie zda na swoja inwencje tworcza. Ciekawe ile uda mi sie wykonac??? ;-P Odpowiedz Link
aasiula1 Re: a ja mam dzis powera 09.11.06, 14:52 skąd ta energia???? Ja w zimie to tylko jak poleze na solar to potem na dwa dni mi starcza. Jedyne co dzisiaj zrobiłam to galareta z kurczaka Odpowiedz Link