spazmusek 22.11.06, 13:10 to znikło tak właśnie myślałem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spazmusek Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:19 wiesz bo ona taka jest robi ze mnie najwiekszego smiecia przed wszystkimi ale nie patrzy na to jaka sam jest nie pije nie pale zajmuje sie mieszkaniem robie remonty wychodze z psami jedynym miejscem do którego wychodzę na 2 godziny co drugi dzien jest siłownia pracuje i w ogóle i jestem zły niedobry itd życzę jej żeby trafiła na jakiegoś pierdolonego alkoholika który pokaże jej jak wygląda prawdziwe życie polskiej kobiety a teraz już ide ponieważ idę do pracy miłego dnia . Odpowiedz Link
raduch Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:44 Zdązyłem przeczytać, sytuacja znana mi z przeszłości. Następnym razem zanim wyjdziesz, spróbuj powiedzieć z jakiego powodu jesteś zły. Ty uważasz że masz ku temu powód, ona że ani to łaska ani uprzejmość że jej powiesz. I... dupa blada. Odpowiedz Link
lena_zet Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:52 zdążyłeś przeczytać coś co nie jest prawdą.Napisał to po to by mnie ośmieszyć, trudno.Wykasowałam ja, bo osłabłam jak to przeczytałam.Myślę, że nie muszę tutaj tłumaczyć punkt po punkcie, w sumie kogo to interesuje.Wkurzona byłam rano na chłopa, po tym co napisał byłam wkurwiona.... Teraz juz mi przeszło, ale do domu nie mam ochoty wracać. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:56 ja chce tylko wiedziec jedno. Lena czy spazmusek to twoj malz? Jezu, ja nic nie kumam Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:02 a to super. Bede wam mogla mediacje przez net robic No musze sie szkolic na zywych organizmach, nie? ) Odpowiedz Link
mmagi Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:13 popros o fote,pasuja do siebie) ładna parka) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:15 ale jutro. Dzisiaj obydwoje wkurzeni. Lepiej nie draznic, bo sie mi dostanie Odpowiedz Link
krysica Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:18 gdy emocje już opadną.....jak po wielkiej bitwie kurz.....a to ci niespodzianka) Odpowiedz Link
raduch Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:59 Obydwojeście wkurwieni, to widać. Napisałem tylko, że sytuacja znana mi z przeszłosći. Tylko tyle. Odpowiedz Link
mmagi Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:47 spazmek,prosze załatw to w domu,czy moge wykasowac ten watek? Odpowiedz Link