Dodaj do ulubionych

Jak szybko

22.11.06, 13:10
to znikło tak właśnie myślałem.
Obserwuj wątek
    • mmagi daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:13

• spazmusek Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:19
        wiesz bo ona taka jest robi ze mnie najwiekszego smiecia przed wszystkimi ale
        nie patrzy na to jaka sam jest nie pije nie pale zajmuje sie mieszkaniem robie
        remonty wychodze z psami jedynym miejscem do którego wychodzę na 2 godziny co
        drugi dzien jest siłownia pracuje i w ogóle i jestem zły niedobry itd życzę jej
        żeby trafiła na jakiegoś pierdolonego alkoholika który pokaże jej jak wygląda
        prawdziwe życie polskiej kobiety a teraz już ide ponieważ idę do pracy miłego
        dnia .
        • raduch Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:44
          Zdązyłem przeczytać, sytuacja znana mi z przeszłości. Następnym razem zanim
          wyjdziesz, spróbuj powiedzieć z jakiego powodu jesteś zły. Ty uważasz że masz
          ku temu powód, ona że ani to łaska ani uprzejmość że jej powiesz. I... dupa
          blada.
          • lena_zet Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:52
            zdążyłeś przeczytać coś co nie jest prawdą.Napisał to po to by mnie ośmieszyć,
            trudno.Wykasowałam ja, bo osłabłam jak to przeczytałam.Myślę, że nie muszę
            tutaj tłumaczyć punkt po punkcie, w sumie kogo to interesuje.Wkurzona byłam
            rano na chłopa, po tym co napisał byłam wkurwiona.... Teraz juz mi przeszło,
            ale do domu nie mam ochoty wracać.
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:56
              ja chce tylko wiedziec jedno. Lena czy spazmusek to twoj malz? Jezu, ja nic nie
              kumam
              • lena_zet Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:58
                tak.
                • kryzysowa_narzeczona75 Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:02
                  a to super. Bede wam mogla mediacje przez net robic smile No musze sie szkolic na
                  zywych organizmach, nie? smile)
                  • mmagi Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:13
                    popros o fote,pasuja do siebiesmile)
                    ładna parkasmile)
                    • niedzwiedzica_sousie Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:14
                      nieźle, nieźle
                    • kryzysowa_narzeczona75 Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:15
                      ale jutro. Dzisiaj obydwoje wkurzeni. Lepiej nie draznic, bo sie mi dostanie
                      • krysica Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 14:18
                        gdy emocje już opadną.....jak po wielkiej bitwie kurz.....a to ci
                        niespodziankasmile)
            • raduch Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:59
              Obydwojeście wkurwieni, to widać. Napisałem tylko, że sytuacja znana mi z
              przeszłosći. Tylko tyle. smile
        • mmagi Re: daj spokój,prosze. 22.11.06, 13:47
          spazmek,prosze załatw to w domu,czy moge wykasowac ten watek?
    • niedzwiedzica_sousie ?? 22.11.06, 13:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka