kobieta_na_pasach 09.12.06, 09:11 pisalas kiedys o podkladzie, jaki sobie kupilas. czy mozesz podac nazwe i firme, bo zapomnialam, a jetsem zainteresowana? czy to byl moze Clinique? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: prosba do Maretiny 09.12.06, 09:40 biotherm.super. za jakis tydzien najprawdopodobniej znowu kupie ( na zapas),bo duzo taniej niz w sklepie. kilka razy w roku sprzedaje je kobieta, z ktora pracuje. przywozi z niemiec czy jakos tak. o stowe tansze niz w sklepach. jak chcesz moglabym Ci wyslac. ostatnio kupowalam za 45 zl a cena rynkowa to ok 150. acha, sa tez lancoma, moim zdaniem jakosc taka jak biothermu. niesamowite jest to, ze kolor podkladu mozesz wziaasc rozny a on i tak dopasowuje sie do Twojej skory. wczoraj w pracy wysmarowalam sie podkladem kolezanki, ktora ma sniada karnacje ( podklad byl ciemny), ja jestem blada jak cholera, na mojej cerze podklad byl jasny. szok! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: prosba do Maretiny 09.12.06, 15:32 maretina napisała: > wysmarowalam sie podkladem kolezanki, ktora ma > sniada karnacje ( podklad byl ciemny), ja jestem blada jak cholera, na mojej > cerze podklad byl jasny. szok! moze sie "rozlazl"? tak bywa z podkladami, i to wcale nie tymi najtanszymi. nie wiedzialam,ze ma dojscie do tanszego. nie chce cie absorbowac. moze poprosze brata,zeby mi kupil, a jak nie to rozejrze sie po sklepach. czy ten podklad nadaje sie do cery tlustej? Odpowiedz Link
annajustyna Re: prosba do Maretiny 09.12.06, 15:54 Ja mam tlusta cere i rzadko, ale rzadko uzywam max factora. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: prosba do Maretiny 09.12.06, 16:04 annajustyna napisała: > Ja mam tlusta cere i rzadko, ale rzadko uzywam max factora. kiedys uzywalam,ale nie byl z adobry. ostatnio wzielam probke tego najnowszego, niby dla kobiwt dojrzalych, a w ogole nie kryje. najlepszy jest dla mnie teraz Bourjois do cery tlustej. niby dla nastolatek, ale swietnie kryje. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: prosba do Maretiny 09.12.06, 17:13 polecam ci serdecznie double wear estee lauder. próbowałam wielu, ale ten jest naprawdę doskonały - pięknie kryje, naturalnie wygląda, daje takie aksamitne wykończenie i jest bardzo bardzo trwały. Odpowiedz Link
mmagi Re: prosba do Maretiny 10.12.06, 13:00 wypróbuj Rimmla..........Recover,z witaminami,ja uzywam 402,ale podoba mi sie tez naturalny,ale nie pamietam mumerka)) jak do tej pory dla mnie najlepszy Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: prosba do Maretiny 11.12.06, 08:37 konkretne cechy podaj, bo dla ciebie najlepszy może oznaczać np. bardzo delikatnie kryjący i nadający efekt połysku.... Odpowiedz Link
mmagi Re: prosba do Maretiny 11.12.06, 09:43 taa,połysku,chyba na dupie cos około 30 zł,średnio kryjacy tzn nie słabo ale tez nie tak jak Revlon,który wg mnie jest jak tynk)),po prostu tuszuje to co cza i nadaje ładny koloryt,wiem co mówie bo mam małe co nie co do zatuszowania)))) ja polecam 402) nie daje efektu matu ale tez sie nie błyszczy ałwanie sie obejrzałam w lustrze............jest git Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: prosba do Maretiny 11.12.06, 12:18 a jak z trwałością? jak wracasz wieczorem do chaty to wyglądasz jak po pomalowaniu czy jak po maglowaniu? Odpowiedz Link
mmagi Re: prosba do Maretiny 11.12.06, 15:44 na moim pysku sie czyma) no na pewno nie jak Revlon ale tamte sa dla mnie za tynkowate Odpowiedz Link
kobieton_na_pasach Re: prosba do Maretiny 11.12.06, 15:45 mmagi napisała: > taa,połysku,chyba na dupie > > cos około 30 zł,średnio kryjacy tzn nie słabo ale tez nie tak jak Revlon,który > wg mnie jest jak tynk)),po prostu tuszuje to co cza i nadaje ładny > koloryt,wiem co mówie bo mam małe co nie co do zatuszowania)))) > ja polecam 402) > nie daje efektu matu ale tez sie nie błyszczy > > ałwanie sie obejrzałam w lustrze............jest git to ja juz wole jednak Revlona. Odpowiedz Link