aasiula1 13.12.06, 13:15 Już wydałam na prezenty więcej niż planowałam, a jeszcze nie wszsytko mam. Jak ja podziwiam ludzi co mają zawsze wszystko zaplanowane, wyliczone i im to wszystko jakoś wychodzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: shit 13.12.06, 13:20 ja mam tylko jeden dla siostrzenca, a zostalo mi do dokupienia jeszcze dziesiec wyliczylam se ile mam wydac, ale ja chyba mam bielmo na oczach jesli wierze, ze w sklepach takie niskie ceny sa ) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: shit 13.12.06, 13:25 no własnie te ceny. teśc zobaczył, że mam fartuch kuchenny Tchibo. Strasznie zapragnął taki mieć, bo jest wiązany na szyji (czy jak to się pisze) i taki by go nie piłował w gardło. No to pomyślałm idealny prezent... prawie 40zl za sam faruch. A przeca nie dam mu tylko faruszka... Odpowiedz Link
lajton Re: shit 13.12.06, 13:32 hm, a dlaczego nie sam fartuszek? jak licza sobie za niego 4 dychy to nie jest na pewno jakim badziewiem ja juz dawno ustalilam z rodzina, ze na prezenty dajemy sobie drobiazgi krecili nosem itd., ale uznalam, ze jest to nie tylko dobre dla mnie, ale i dla nich "wieksze" prezenty robie sobie tylko z Najmilszym inaczej poszlabym z torbami, mam za duza rodzine Odpowiedz Link
aasiula1 Re: shit 13.12.06, 13:34 kurcze chyba masz rację, fartuszek i kwita bo będe z dziećmi glebę gryźć Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: shit 13.12.06, 13:40 no wlasnie ja tyz chce i sie zastanawiam kto by mi tu mogl dobrych rad udzielic..)) Odpowiedz Link
lajton Re: shit 13.12.06, 13:44 no wiesz, ja z mila checia, ale dobrze to Ty na tym nie wyjdziesz, ostrzegam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: shit 13.12.06, 13:48 na wszytko sie zgadzam tylko mi tego razowego makaronu nie kaz jesc;-D Odpowiedz Link
hatige Re: shit 13.12.06, 13:54 a ja jadlam dzis na sniadanie, z jogurtem truskawkowym i cynamonem. Czego sie czepiasz, przeca pyszny! ) Odpowiedz Link
hatige Re: shit 13.12.06, 14:01 aaaa! to w takim razie razowy z tunczykiem i ogorasem kiszonym )) Uwielbiam- to wersja kolacyjna )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: shit 13.12.06, 15:06 rybki tak!!! i wolowinke i boczuc i karkoweczke nadziewna czosnkiem..nie mgolabym byc wegetarianinka;-D Odpowiedz Link