morfeusz_1 Re: Stringi : Bokserki 13.12.06, 23:12 baba_krk już wie,ale..... - nie uprzedzajmy faktów.... baba_krk już typuje pewniaka,ale my... - nie uprzedzajmy zdarzeń..... A Wy grajcie dalej i Nie róbcie scen Odpowiedz Link
baba_krk Re: Stringi : Bokserki 13.12.06, 23:17 jeśli zepsułam zabawę to daj znać - wytnie się moją prawidłową odpowiedź ))) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Stringi : Bokserki 13.12.06, 23:22 jest 3:3 i wszystko w temacie jak się spotkamy to się wynaturzać będziemy i roztkliwiać i przycinać i docinać i wycinać a teraz nie gadaj tylko graj Odpowiedz Link
baba_krk Re: Stringi : Bokserki 13.12.06, 23:29 no to stawiam wszystko na jedną kartę DD o raaaaaju! jak ja kocham ryzyko ))) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Stringi : Bokserki 13.12.06, 23:33 Eh te kobiety,na szczęście się zabezpieczyłem przed świętami i mam jeszcze 300 peelenów na koncie,nadal więc mogę powiedzieć że stan zawodów pomiędzy Stringami a Bokserkami = constans ( ładne słowo ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Stringi : Bokserki 13.12.06, 23:37 mój stan portfela na chwilę obecną wskazuje mniej, ale ograniczę nałogi, zintegruję się z aniołkiem i będzie git )) jednak nie zmienia to faktu, że nie typuję remisu DDD Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Stringi : Bokserki 13.12.06, 23:46 no tak rzeczywiście miał być remis a wychodzi pogięte szydło z worka czasami, może lepiej nie typować...sam nie wiem Odpowiedz Link