malpa_w_czerwonym 15.12.06, 20:03 chciałam się przywitać, nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: no część!!! 15.12.06, 20:04 heheheheh spieprzaj dziadu, nie nabijaj sie z prezydenta Odpowiedz Link
malpa_w_czerwonym Re: no część!!! 15.12.06, 20:05 maretina napisała: > heheheheh > spieprzaj dziadu, nie nabijaj sie z prezydenta ja nawiazuje tylko do moich przekonan ideologicznych. nie mam w szafie zadnej czerwonej rzeczy. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: no część!!! 15.12.06, 20:10 ktos ty i dlaczego zmienilas nicka stala forumko? Odpowiedz Link
vandikia Re: eee tam udało Ci sie:-) 15.12.06, 23:16 co Ty...tekst...nie pije, bo adwent jest znajomo zabrzmial )) Odpowiedz Link
mmagi Re: eee tam udało Ci sie:-) 15.12.06, 23:17 no nie wiem,bo ona nie pisze na koncu nie Odpowiedz Link
vandikia Re: eee tam udało Ci sie:-) 15.12.06, 23:18 no to niech bedzie, ze trafilam w kazdym razie losowania D totka dzis niestety nie ma, bo tak kto wie.. )) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: no część!!! 15.12.06, 20:13 jezuuuu, przeczytalam "kapus" i juz chcialam sie pytac, co mnie ominelo ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:18 to ja żem jest malaa w czerwonym!))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:20 dziewice napisał: > ja wiedzialem > a po czym jesli laska? Odpowiedz Link
dziewice Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:21 skojarzylem po kobietonach kurskiego Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:25 dziewice napisał: > skojarzylem po kobietonach kurskiego > aaaaaa, gratuluje logiki, ktora nie jest moja najmocniejsza strona.za to mam swietna intuicje Odpowiedz Link
dziewice Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:28 ja natomiast ciesze sie, ze jestes Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:32 dziewice napisał: > ja natomiast ciesze sie, ze jestes > ja tez, ale nie na dlugo, bo czuje bąki mojego psa i zdaje sie, ze bede musiala za chwile z nim wyjsc. cholera! Odpowiedz Link
dziewice Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:34 moze go boli brzuszek? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:37 dziewice napisał: > moze go boli brzuszek? > kogo kurde? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach aaaaa, psa? 15.12.06, 20:39 kobieta_na_pasach napisał: > dziewice napisał: > > > moze go boli brzuszek? > > nie, po prostu yn tak z nim wychodzi na spacery,ze pies nogi nie zdazy podniesc do sikania, a co dopiero cos powazniejszego. u mojego psa robienie kupy to caly rytual, ba, taniec z gwiazdami prawie! widze nieraz takie wielkie kupy, a ten nie potrafi inaczej tylko po kawaleczku. Odpowiedz Link
dziewice Re: aaaaa, psa? 15.12.06, 20:52 hmmmmmmmmmmmm moze trzeba mu jakos diete zmienic, albo cos? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: aaaaa, psa? 15.12.06, 20:53 dziewice napisał: > hmmmmmmmmmmmm moze trzeba mu jakos diete zmienic, albo cos? > suche zre, czasami surowe mieso , zolty ser to co jeszzce mam mu dawac? podejrzewam,ze ma to po mnie)))) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:20 a to sorki Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:20 wierz lub nie, ale stawialam na ciebie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:21 kryzysowa_narzeczona75 napisała: > wierz lub nie, ale stawialam na ciebie coz, celowo nie zmienialam niczego w czcionkach Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:24 po czym innym sie domyslilam ) Odpowiedz Link
vandikia Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:27 kobieta_na_pasach napisał: > to ja żem jest malaa w czerwonym!))) Re: no część!!! Autor: vandikia ☺ Data: 15.12.06, 20:13 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- ale moze tez na k...tak mysle ;P to straszne, ze znam tak wasz styl pisania, ze rozpoznaje was nawet po zmianie nicka. normalnie chyba czas zmienic forum Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:33 vandikia napisała: > to straszne, ze znam tak wasz styl pisania, ze rozpoznaje was nawet po zmianie > nicka. normalnie chyba czas zmienic forum > ja nie mam takich zdolnosci > > Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zaden kapus czy kopus czy inny kopulant 15.12.06, 20:28 w sumie to wiesz...nawet nie to, ze nie mialam "wondpliwosci", ale tak mi sie zdawalo Somsiadeczko) Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym Re: no część!!! 15.12.06, 20:30 tez mam;] teraz bede gnoic pisiorkow na forum pod tym nickiem;] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach no tak, ale ktora malpa byla pierwsza zalogowana? 15.12.06, 20:36 browanx napisał: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 > Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach zajelam nicka,zeby uchronic prezydenta 15.12.06, 20:37 od drwin,a tu sie okazalo,ze byli cwansi ode mnie Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym Re: zajelam nicka,zeby uchronic prezydenta 15.12.06, 20:40 uchronic? przed czym? przeciez on sam powiezial,ze mu sie Inga Rosinska podoba bardzo fizycznie...to teraz w domu chyba palka do ciasta dostanie;] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zajelam nicka,zeby uchronic prezydenta 15.12.06, 20:43 malpa-w-czerwonym napisała: > uchronic? > przed czym? > przeciez on sam powiezial,ze mu sie Inga Rosinska podoba bardzo fizycznie...to > teraz w domu chyba palka do ciasta dostanie;] przed drwinami na forumach. no to co, ze dostanie? moj tez jest regularnie bity. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no część!!! 15.12.06, 20:34 tygrysio_misio napisała: > ale dupa! > ja chce takiego nicka!! moge ci oddac, ale jak?))) Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym Re: no część!!! 15.12.06, 20:39 a sama sobie zalozylam juz nie bede o polityce na forach gadac jako Tygrysio tylko jako malpa;] lubie jak prezydent prawi kolplemanty....ostatnio nazwal mnie lumpenliberalem..a moze to byl Xero Kurduplo Direktore;] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no część!!! 15.12.06, 20:43 malpa-w-czerwonym napisała: > a sama sobie zalozylam > > juz nie bede o polityce na forach gadac jako Tygrysio tylko jako malpa;] > lubie jak prezydent prawi kolplemanty....ostatnio nazwal mnie > lumpenliberalem..a moze to byl Xero Kurduplo Direktore;] a skad wiesz,ze to o tobie bylo? Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym Re: no część!!! 15.12.06, 20:51 bo dla socjalisty kazdy liberal jest lumpem..;] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no część!!! 15.12.06, 20:53 malpa-w-czerwonym napisała: > bo dla socjalisty kazdy liberal jest lumpem..;] wez juz pisz pod swoim nickiem , bo mylisz mi sie z moim))) ps. dla mnie tez) Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym Re: no część!!! 15.12.06, 21:05 ale kiedy ja lubie jak prezydent supie komplemantaki...naprawde robi to tak uroczo... "Ponadto podkreślił, że jego wypowiedź w stosunku do dziennikarki TVN 24 nie była absolutnie związana z określeniem jej urody, bo w tej kwestii - jak powiedział dziennikarzom - jest dokładnie odwrotnie." toz on powiedzial,ze Inga Rosinska mu sie podoba fizycznie;] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no część!!! 15.12.06, 21:08 malpa-w-czerwonym wcale nie musi wygladem przypominac malpy. po prostu stwierdzil,ze jest ladna.ale i tak dla niego bedzie najladniejsza jego wlasna zona i tego sie trzymajmy! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: no część!!! 15.12.06, 21:11 no ja dzis o jego zonie nic nie przeczytalam;] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no część!!! 15.12.06, 21:16 tygrysio_misio napisała: > no ja dzis o jego zonie nic nie przeczytalam;] > bo dopiero teraz obejrzala wiadmosci. poczytasz jutro Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: no część!!! 15.12.06, 21:31 oj to bedzie sie tlumaczyl przed kamerami ze ona naj naj naj jest i bedzie;] a ja lubie jak on komplementami sypie i nie moge sie doczkeac az na dzien kobiec cos powie wszystkim kobietom;] Odpowiedz Link
hansgrubber Lech Kononowicz Kaczynski 15.12.06, 21:43 przemowil: klekajcie Netherlandczycy! Odpowiedz Link