2szariki204 Re: Lem 15.01.07, 21:27 hansgrubber napisał: > A kto to? Wróć do Bielska, to się dowiesz. Taki osioł marketingowy - podobno ludzie dzielą się na tych, którzy już go przeczytali i tych, którzy dopiero mają taki zamiar. Nie warto - naszym zdaniem. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Lem 15.01.07, 21:47 Warto ale moim zdaniem tylko raz przedzierac sie przez ziemie Mordoru. Czekam na takiego madrale co to Lemowi wyciagal jakie socteksty i wymyslal od najgorszych Humorysta. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Lem 16.01.07, 08:17 no to ja ci nie pomogę, bo lema lubię i szanuję Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Lem 16.01.07, 10:48 jakich autorów jeszcze lubisz? właśnie skończylam czytanie 2 ksiażek i czekam na nowe inspiracje - polecisz coś ciekawego? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Lem 16.01.07, 11:14 Penie oczekujesz nowo-sci a ja ostatnio nadrabiem zalegl-osci. Przeczytalem w dwa dni "Pasje Blędomierskie" Iwaszkiewicza - ale to nie jest wielka ksiazka. No ale ja kocham Iwaszkiewicza. A z nowosci? Jestem w trakcie "Za grosze pracowac i (nie) przezyc" Barbary Ehrenreich. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Lem 16.01.07, 11:20 no właśnie - nowości - zawsze się ich boję, że będą to gnioty typu paulo cohelo, czy inny wysławiany grafoman. dla bezpieczeństwa sięgam po klasykę, ale może coś mi w związku z tym umyka? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Lem 17.01.07, 10:21 Na pewno umyka. Ale co do Cohelo zgadzam sie, przynajmniej na podstawie tego co przeczytalem. Odpowiedz Link