marta.uparta najwazniejsze że tam zaczęło padać... 22.01.07, 10:37 ... patrz na padający śieżek po prawej stronie www.skiarealspindl.cz/ Odpowiedz Link
juleczka4 Re: najwazniejsze że tam zaczęło padać... 22.01.07, 10:38 marta.uparta napisała: > ... patrz na padający śieżek po prawej stronie > www.skiarealspindl.cz/ buhahahahhaha Odpowiedz Link
marta.uparta Re: najwazniejsze że tam zaczęło padać... 22.01.07, 10:41 wiem, że 20 cm + 2 nowego śmiechu to jest śmieszne, ale do soboty zrobi się z tego 1 metr i otwarte wszystkie trasy Odpowiedz Link
juleczka4 Re: najwazniejsze że tam zaczęło padać... 22.01.07, 10:47 phi mów mi więcej ja ostani raz jedziłam na nartach jak miałam 9 lat :p -Kto to jest prawdziwy narciarz?? -Człowiek , którego stać na luksus połamania nóg w najbardziej znanej miejscowości górskiej, za pomocą bajecznie dorgiego sprzętu ;p Odpowiedz Link
onlyju Re: najwazniejsze że tam zaczęło padać... 22.01.07, 10:48 )))))))) o cholera, a Polskę ma w środę zawalić na biało! Odpowiedz Link