22.01.07, 21:02
widziałam reklamę nowej kanapki w mcdonald's: bułka z plackiem ziemniaczanym
... wymiękam
Obserwuj wątek
    • grubaska20 Re: bleeee 22.01.07, 21:05
      blee to wogóle całe to żarcie brr!
      • niedzwiedzica_sousie Re: bleeee 22.01.07, 21:08
        a to swoją drogą

no, oprócz shakeów
        • grubaska20 Re: bleeee 22.01.07, 21:12
          no ja po tej aferce ze spermą, nawet tego nie ruszam..uncertain
          • lubart Re: bleeee 22.01.07, 21:21
            dziś kupiłem dwa ciastka w macdrivie. jabłkowe i brzoskwiniowe. zjadłem. lubię.
        • aguszak Re: bleeee 22.01.07, 21:27
          no, oprócz McChicken'ów ;P
          • baba_krk i Bigmaków ;)))) nt. 22.01.07, 21:30
            • lubart Re: i Bigmaków ;)))) nt. 22.01.07, 21:35
              i ćwierćfunciaków z seremsmile)))
              • baba_krk Re: i Bigmaków ;)))) nt. 22.01.07, 21:37
                wyznam Ci w sekrecie, że nie wiem o co chodzi tongue_outPP
                ja jestem wierna powiększonemu zestawowi bigmaka wink)))))
                • lubart Pulp Fiction 22.01.07, 21:42
                  mi się przypomniał i rozmowa Travolty z S.L. Jacksonem smile boska!! na temat menu
                  w macDonald's. Między innymi o francuzach, którzy profanują frytki jedząc je z
                  majonezem, zamiast jak należy z ketchupem:0. No i przepiękne zdanie Travolty: "
                  W Burger Kingu NIE JADAM"smile.
                  • vandikia przepięknie 22.01.07, 21:44
                    to mia przedstawiła vincenta tuz przed ich twistem na scence zanim sie totalnie
                    skonczyla smile)))
                    • lubart Re: przepięknie 22.01.07, 21:46
                      twist był niesamowitysmile))))))
                      • vandikia Re: przepięknie 22.01.07, 21:50
                        nei musisz mi mowic, puściłam go sobie w piatek minimum 6 razy smile))
                        to moja ulubiona scena, lubie tez scene wbicia strzykawki z adrenaliną? w serce
                        laski smile
                        • lubart tam wszystkie sceny...ech...no i.. 22.01.07, 21:58
                          pamiętam jaki szok był pośród krytyków jak w Cannes przyznali Pulp Fiction
                          Złota Palmę... aleszefem jury ( pamiętam) był wtedy Clint Eastwood. Zawsze go
                          strasznie lubiłem ( za dystans do siebie między innymi). I po jego werdykcie
                          jeszcze bardziej się do niego przekonałem. A teraz...to juz ekstraklasa...im
                          starszy tym lepszy.
                          • vandikia Re: tam wszystkie sceny...ech...no i.. 22.01.07, 21:59
                            no no ja poprosze wiecej takich newsow smile ciekawe co piszesz, nie wiedzialam o
                            tym smile)
                            • lubart tak było!:) 22.01.07, 22:00

• lubart Re: tak było!:) 22.01.07, 22:04
                                jeśli sobie cos jeszcze przypomnę - napiszęsmile
                                • vandikia Re: tak było!:) 22.01.07, 22:05
                                  to bede czekac, chetnie łykam takie nowinki
                                  do tego wartosciowe smile)
                                  • lubart ok, vandikio:) 22.01.07, 22:08

• lubart a póki co, czas zaparzyć herbatę. 22.01.07, 22:17

• vandikia Re: a póki co, czas zaparzyć herbatę. 22.01.07, 22:20
                                        ja mam dzbanek mięty. jestem miętoholiczką smile)
                                        a zaraz ide spac, bo jutro z rana jade do Łodzi i musze jakos wygladac smile
                  • lubart aha..no i... 22.01.07, 21:45
                    zaśmiewali się z głupich francuzów, że ćwierćfunciaka z serem nazywają
                    Roooyal....smile takie tam.....impresje na temat....i nie na temat..mojesmile
                    • baba_krk jako że film widziałam to znak, że powoli atakuje 22.01.07, 22:22
                      mnie sklerozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tongue_outPPP
                      • lubart zaraz skleroza! :), a tak w ogóle, to żeby 22.01.07, 22:31
                        POSTARAĆ się wyłapać wszystkie smaczki scen i dialogów, to chyba nascie razy
                        trzeba go obejrzeć.
                        • baba_krk dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 22:42
                          widziałam 2, może 3 razy i to dobrych kilka lat temu... niby mam na dvd, ale
                          jakoś czasu na obejrzenie brak wink
                          • lubart Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 22:52
                            nie pocieszenie, a stwierdzenie faktusmile. ja też dawno i kilka razy. tez mam. i
                            nie tylko to. wszystko czeka. podobnie-problem z czasemsad
                            • baba_krk Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 23:08
                              ale na mnie czeka ok. 300 i to jest dopiero problem sad((
                              • lubart Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 23:15
                                aż tyle na mnie nie czekasmile. ale domyślam się, że masz duzo więcej czasu przed
                                sobą niz jasmile zdążysz! a ja...niekonieczniesad
                                czas na mnie.
                                • baba_krk Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 23:23
                                  i Ty kiedyś przejdziesz na emerytuę i ja smile i wtedy nadrobimy zaległości wink
                                  spokojnej nocy, ja też już spadam bo mam sporo do zrobienia dzisiaj
                  • niedzwiedzica_sousie holendrach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 23.01.07, 08:37
          • grubaska20 Re: bleeee 22.01.07, 21:31
            e tam, jestem staroświeckatongue_out i nie uznaję takich wynalazków hehtongue_out
    • aasiula1 sweter robi? 22.01.07, 21:22
      • niedzwiedzica_sousie Re: sweter robi? 23.01.07, 08:39
        nie dostałam jeszcze włóczki kurde bele (zamówiłam przez internet), druty już
        są, samotne, a ja sfrustrowana gapię się na nie i czekam na motki
    • lajton Re: bleeee 22.01.07, 21:24
      bardzo oryginalne
      szkoda, że pewnie nie tak samo smaczne
    • onlyju Re: bleeee 22.01.07, 21:43
      no Ty to mnie zawsze rozśmieszysz! smile
      prawda, straszny pomysł, ale Twoja recenzja po prostu mię rozwaliła.
    • maretina i zasmazka!:D/nt 22.01.07, 21:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka