niedzwiedzica_sousie 22.01.07, 21:02 widziałam reklamę nowej kanapki w mcdonald's: bułka z plackiem ziemniaczanym ... wymiękam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: bleeee 22.01.07, 21:12 no ja po tej aferce ze spermą, nawet tego nie ruszam.. Odpowiedz Link
lubart Re: bleeee 22.01.07, 21:21 dziś kupiłem dwa ciastka w macdrivie. jabłkowe i brzoskwiniowe. zjadłem. lubię. Odpowiedz Link
baba_krk Re: i Bigmaków ;)))) nt. 22.01.07, 21:37 wyznam Ci w sekrecie, że nie wiem o co chodzi PP ja jestem wierna powiększonemu zestawowi bigmaka ))))) Odpowiedz Link
lubart Pulp Fiction 22.01.07, 21:42 mi się przypomniał i rozmowa Travolty z S.L. Jacksonem boska!! na temat menu w macDonald's. Między innymi o francuzach, którzy profanują frytki jedząc je z majonezem, zamiast jak należy z ketchupem:0. No i przepiękne zdanie Travolty: " W Burger Kingu NIE JADAM". Odpowiedz Link
vandikia przepięknie 22.01.07, 21:44 to mia przedstawiła vincenta tuz przed ich twistem na scence zanim sie totalnie skonczyla ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: przepięknie 22.01.07, 21:50 nei musisz mi mowic, puściłam go sobie w piatek minimum 6 razy )) to moja ulubiona scena, lubie tez scene wbicia strzykawki z adrenaliną? w serce laski Odpowiedz Link
lubart tam wszystkie sceny...ech...no i.. 22.01.07, 21:58 pamiętam jaki szok był pośród krytyków jak w Cannes przyznali Pulp Fiction Złota Palmę... aleszefem jury ( pamiętam) był wtedy Clint Eastwood. Zawsze go strasznie lubiłem ( za dystans do siebie między innymi). I po jego werdykcie jeszcze bardziej się do niego przekonałem. A teraz...to juz ekstraklasa...im starszy tym lepszy. Odpowiedz Link
vandikia Re: tam wszystkie sceny...ech...no i.. 22.01.07, 21:59 no no ja poprosze wiecej takich newsow ciekawe co piszesz, nie wiedzialam o tym ) Odpowiedz Link
vandikia Re: tak było!:) 22.01.07, 22:05 to bede czekac, chetnie łykam takie nowinki do tego wartosciowe ) Odpowiedz Link
vandikia Re: a póki co, czas zaparzyć herbatę. 22.01.07, 22:20 ja mam dzbanek mięty. jestem miętoholiczką ) a zaraz ide spac, bo jutro z rana jade do Łodzi i musze jakos wygladac Odpowiedz Link
lubart aha..no i... 22.01.07, 21:45 zaśmiewali się z głupich francuzów, że ćwierćfunciaka z serem nazywają Roooyal.... takie tam.....impresje na temat....i nie na temat..moje Odpowiedz Link
baba_krk jako że film widziałam to znak, że powoli atakuje 22.01.07, 22:22 mnie sklerozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PPP Odpowiedz Link
lubart zaraz skleroza! :), a tak w ogóle, to żeby 22.01.07, 22:31 POSTARAĆ się wyłapać wszystkie smaczki scen i dialogów, to chyba nascie razy trzeba go obejrzeć. Odpowiedz Link
baba_krk dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 22:42 widziałam 2, może 3 razy i to dobrych kilka lat temu... niby mam na dvd, ale jakoś czasu na obejrzenie brak Odpowiedz Link
lubart Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 22:52 nie pocieszenie, a stwierdzenie faktu. ja też dawno i kilka razy. tez mam. i nie tylko to. wszystko czeka. podobnie-problem z czasem Odpowiedz Link
baba_krk Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 23:08 ale na mnie czeka ok. 300 i to jest dopiero problem (( Odpowiedz Link
lubart Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 23:15 aż tyle na mnie nie czeka. ale domyślam się, że masz duzo więcej czasu przed sobą niz ja zdążysz! a ja...niekoniecznie czas na mnie. Odpowiedz Link
baba_krk Re: dzięki za pocieszenie :D 22.01.07, 23:23 i Ty kiedyś przejdziesz na emerytuę i ja i wtedy nadrobimy zaległości spokojnej nocy, ja też już spadam bo mam sporo do zrobienia dzisiaj Odpowiedz Link
grubaska20 Re: bleeee 22.01.07, 21:31 e tam, jestem staroświecka i nie uznaję takich wynalazków heh Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: sweter robi? 23.01.07, 08:39 nie dostałam jeszcze włóczki kurde bele (zamówiłam przez internet), druty już są, samotne, a ja sfrustrowana gapię się na nie i czekam na motki Odpowiedz Link
lajton Re: bleeee 22.01.07, 21:24 bardzo oryginalne szkoda, że pewnie nie tak samo smaczne Odpowiedz Link
onlyju Re: bleeee 22.01.07, 21:43 no Ty to mnie zawsze rozśmieszysz! prawda, straszny pomysł, ale Twoja recenzja po prostu mię rozwaliła. Odpowiedz Link