exotique 14.12.09, 12:23 wiecie moze gdzie taka mozna zakupic? musi byc z rowkami, niekoniecznie na 7 litrow, moze byc mniejsza. Jakbym znalazla to bym chlopu po cichu w walizke wsadzila bo u mnie takich cudow nie ma a sernik najlepszy jak sie czlowiek galka nakreci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_tee Re: makutra 14.12.09, 15:07 potwierdzam Są w Realu. Tam gdzie "gary" z kamionki: na ogórki, masło, "kubki" kamionkowe..i makutry Osobiście kupowałam w Tesco - za całe 15 zł. Ciężka jak szlag - kiedy ją tachałam do domu, pukałam się w głowę "co mnie naszło". Widziałam również makutry w sklepach typu " Pss Społem". Szklanki, cedzaki, słoiki, nakrętki, suszarki na talerze, gąsiory na wino i makutry Koszt do 30 zł. Ostatnio dowiedziałam się, że moja koleżanka kupiła "dziwne dwie miski z rowkami"...Nie wiedząc co to, posadziła w nich kwiaty na balkonie. Dziś, młodsze pokolenie nie wie co to makutra.. Odpowiedz Link
doral2 Re: makutra 14.12.09, 15:30 będziesz ręcznie trzeć? zamiast w maszynce zemleć?? albo kupić gotowy w puszce? kobieto, czy ty sama dla siebie litości nie masz?? Odpowiedz Link
exotique Re: makutra 14.12.09, 15:50 BO ja lubie czasami sama wlasnymi rencyma a nie robotem zrobic no i dziecku trza pokazac co to makutra D: Odpowiedz Link
doral2 Re: makutra 14.12.09, 17:33 exotique napisała: > BO ja lubie czasami sama wlasnymi rencyma a nie robotem zrobic > no i dziecku trza pokazac co to makutra D:.." ale nie próbuj pokazywać dziecku sierpa Odpowiedz Link
bernimy Re: makutra 14.12.09, 15:37 A co to makutra? Oczywiście mogę wygooglać, ale ja pierwsze słyszę nazwę. A ja nie młodsze pokolenie Odpowiedz Link
bei Re: makutra 14.12.09, 15:53 ja z jednej u koelzanki zrobiłam jej modną umywalkę wystarczyło przewiercic wiertarka otwór-coraz grubszym wiertłem , poźniej takim do wycinani na rurki w glazurze wycinakiem, wkręciłyśmy syfon i umywalka NABLATOWA do WC w stylu ZEN... Odpowiedz Link
fajka7 off topic 14.12.09, 17:34 Exo, potwierdzam, ze Kenwood powinien Ci za reklame placic - jestes owszem, skuteczna Odpowiedz Link