onlyju 23.01.07, 15:08 jak dla mnie - najlepsza i najbardziej zaskakująca metamorfoza minionego roku. niemożliwa, gdyby nie skalpel. przed: www.film-erlebnis.com/images/winslet_kate.jpg po: www.worth1000.com/web/media/188660/kate-winslet_120122.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyju "po" jeszcze raz 23.01.07, 15:11 us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/miramax_films/finding_neverland/kate_winslet/findnypres.jpg Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: jak być piękną 23.01.07, 15:12 a niby co sobie zrobiła, bo nie widzę. moim zdaniem na drugiej fotce ma wyszczuploną twarz w photoshopie i tyle a w ogóle to ja ją bardzo lubię, bardzo mi się podoba i jest to jedna z nielicznych kobiet, które dobrze wyglądają z sadełkiem Odpowiedz Link
onlyju Re: jak być piękną 23.01.07, 15:14 zrobiła sobie operację plast. nochala i schudła niemożliwie. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: jak być piękną 23.01.07, 15:15 nie widzę różnicy w nosie. na tej pierwszej focie po prostu się uśmiecha i dlatego nochal taki rozłożysty Odpowiedz Link
szpila555 Re: jak być piękną 23.01.07, 15:16 Eeeeeeeeeee moze botoks wstrzyknela sobie, nalozyla tapety ... Gdyby zobaczyć ją cała ... ))))))))))) Odpowiedz Link
onlyju Re: jak być piękną 23.01.07, 15:17 potwierdzone. chwaliła się w amerykańskiej tv. zaczęły ją fotografować największe pisma (od Vogue'a po wszystkie wydania Elle) - to jest dopiero niesprawiedliwość... show biznes nagradza za to, że się chudnie... za wygląd li tylko. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: jak być piękną 23.01.07, 15:19 wcześniej też była na okładkach Odpowiedz Link
onlyju Re: jak być piękną 23.01.07, 15:21 nie na tylu. widziałam dyskusję w jednym z tygodników amerykańskich (w święta, które tamże spędzałam) - mówili, jak bardzo się wystarała, schudła i pokroiła nos, by zyskać tak dobrą passę. i notowali wzrost zainteresowania ze strony wszystkich kobiecych pism. podsumowali, że wcześniej była po prostu za gruba. hollywood. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: jak być piękną 23.01.07, 15:14 a! ona po prostu bardzo schudła, wygląda gorzej Odpowiedz Link
krambambulia Re: jak być piękną 23.01.07, 15:18 chyba oba są po.... ona kiedyś tak nie wyglądała... Odpowiedz Link
onlyju Re: jak być piękną 23.01.07, 15:19 no właśnie. zmieniła się nie do poznania. uważam, że na lepsze. Odpowiedz Link
krambambulia Re: jak być piękną 23.01.07, 15:23 a ja myślę, że jej najlepiej było przed operacjami w ogóle. i jak była przy kości. Odpowiedz Link
krambambulia o tutaj 23.01.07, 15:24 www.titanicnorden.com/filmen/pics/kate.jpg piękna Odpowiedz Link
onlyju Re: o tutaj 23.01.07, 15:26 a jednak nie czuła się z samą sobą zupełnie dobrze, jeśli zmieniła wizerunek tak bardzo radykalnie... smutne to wszystko jakieś... Odpowiedz Link
onlyju Re: o tutaj 23.01.07, 15:28 chciała - jak każdy w tamtym świecie - zyskać jeszcze bardziej na popularności. bez dwóch zdań jej się udało. Odpowiedz Link
onlyju Re: może oddała swoje kilogramy brodzikowej? 23.01.07, 15:27 widziała Ty wczoraj jej dupsko i udziory? pocieszna jest ta Brodzik bardzo. oj, bardzo. dobrze, że się nie przejmuje i nie wariuje. pamiętam czasy, kiedy była chuda jak wiór. ale cyce zawsze miała. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: może oddała swoje kilogramy brodzikowej? 23.01.07, 15:29 wczoraj nie widziałam, ale jakąś fotę ostatnią w gazecie którejś, szok, jaka kolubryna Odpowiedz Link
onlyju Re: może oddała swoje kilogramy brodzikowej? 23.01.07, 15:31 i dobrze. ja tam nie mam nic przeciwko. dość tych anorektycznych idolek. Odpowiedz Link
mmagi eetam,on schudła albo fote wyciagneli w 23.01.07, 15:30 photoshopie,wszystko da sie zrobic,heheee Kocisko mi takiej z jednej fotki brzucho usuneło)),takie fajne zdjatko a brzuchala wywaliłam jak bym zajszła:- )))) Odpowiedz Link
onlyju Re: eetam,on schudła albo fote wyciagneli w 23.01.07, 15:32 no o schudnięcie i nos tu się rozchodzi po prostu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jak być piękną 23.01.07, 18:15 no nie wiem...nie zebym tutaj krytykowala operacje plastyczne bo jak ktos ma sie lepiej czuc to czemu nie? ale Kayah i tak mi sie z tym swoim nochalem podobala bardziej. miala taki...charakter. no moze Kate nie podoba mi sie az tak bardzo bo ja taka chuda never nie bede bo mi sie nie chce najzwyczajniej w swiecie czasu tracic;D to nie zazdrosc to sytwierdzenie faktu;-P cycki bym chciala sobie zmniejszyc...ale to niebezpieczne jest bardziej niz powiekszenie. nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie..) Odpowiedz Link