niedzwiedzica_sousie 29.01.07, 14:16 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3876528.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl Re: o kurde! 29.01.07, 14:27 kurcze a ja zawsze marzylam o takim rejsie... ale raczej juz sie nie wybiore po tym artykule Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: o kurde! 29.01.07, 14:30 ja nie miałam takiego marzenia, ale też już teraz bym się nie wybrała, bo całą drogę trzęsłabym porami he he Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: o kurde! 29.01.07, 14:35 pamietasz taki serial Arona Spellinga: Statek milosci? od razu mi sie przypomnial po Twoim poscie Odpowiedz Link
six_a Re: o kurde! 29.01.07, 14:49 ja kiedyś po jednym serialu to stwierdziłam, że do australii na pewno nie jadę, bo tam te krokodyle to jak u nas bezpańskie psy, a operacje plastyczne są drogie. no ale teraz w sumie mam taką perspektywę wyjazdu do australii jak i wzięcia udziału w ekskluzywnym rejsie, więc czytam takie niusy ze stoickim spokojem. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: o kurde! 29.01.07, 15:04 ja kiedyś po jednym serialu to stwierdziłam, że do australii na pewno nie jadę, > > bo tam te krokodyle to jak u nas bezpańskie psy, a operacje plastyczne są > drogie. pewnie masz na mysli "powrót do edenu" jak to Krystal z Dynastii została wrzucona do wody z łodki przez cioteczkę Dżili pozniej piekny lekarz z broda operował zmasakrowana twarz Krystal i sie zakochali w sobie itp??? no ale teraz w sumie mam taką perspektywę wyjazdu do australii jak i wzięcia > udziału w ekskluzywnym rejsie, więc czytam takie niusy ze stoickim spokojem. jak sie czegos bardzo pragnie to to moze sie kiedys spełnic Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: o kurde! 29.01.07, 15:06 oj, coś ci się popiurkowało, krystal z dynastii nie grała w powrocie do edenu! Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: o kurde! 29.01.07, 15:10 kurde, bylam pewna ze to ona oki zaraz spr w wikipedia Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: o kurde! 29.01.07, 15:14 faktycznie, Rebecca Gilling a nie Linda Evans Odpowiedz Link