morfeusz_1 Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:02 nie krzycz ja jeszcze się spać nie położyłem i tylko nie mów mi że,nie mów mi że,nie mów mi że jedyne wyjście to obudzić się / cholerna piosenka tomka lipińskiego mą skołowaciałą łepetynę dręczy jeszcze / Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:12 Tak od rana? Takiego rana? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:15 W sensie w pociagu czy w sensie tak szybko? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:17 hhihi no tak myślałam ze tak pomyślisz ) szybko szybko Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:19 No, to o tyle dobrze ze z domu nie musisz wychodzic, nie? Trudno, wielka czesc mego zycia spedzilem w PKP, bedzie mi sie juz zawzse koajrzyc. Wiesz np. zeb jest/byla stacja Lodz Niciarnia? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:27 Oo tak, siedze sobie w piżamce w prezenty i ciepłych skarpetach Podczas studiów ciagle byłam w rozjazdach... dlatego nie przepadam za PKP jakieś smutne to były czasy. Dzisiaj czasami mi się śni podróż, przesiadki na dworcach... Nie wiedziałam, ale ŁÓdź jako krawieckie centrum Polski musiała mieć coś takiego Koluszki są fajne - koszulki Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:33 O, to fajnie masz. Ja tez, na okolicznosc tej wizji Cala dobe beton lejemy pod kafelki, wlasnie sobie kakao z maszyny przynioslem. Ja sie zastanawiam ile ja zycia spedzilem w pociagach. Ostatnio znowu, ale to juz nie to, co PKP. Kolsuzki, tak. Byla jeszce kiedys taka stacja na Pomorzu, gdzie najwiekszym napisem na dworcu bylo "USTEPY". Wiekszym niz nazwa stacji. Zawsze odbieralem to ze tak sie nazywa to cos. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:43 Wizji piżamki w prezenty? ) to jeszcze sobie wyobrax wałki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na głowie beton pod kafelki????????? jesteś na budowie? ooo fajny pomysł kakao, może zaraz sobie zafunduję ... niemieckie koleje to inna kultura jazdy teraz to moze UST-ka? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 05:50 dzikoozka napisała: > Wizji piżamki w prezenty? ) Calosci wizja to jeszcze sobie wyobrax wałki > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na głowie Walkow w wizji nie bylo. Wyedytowuje je. > beton pod kafelki????????? > jesteś na budowie? No, wiesz, zgodnie z poetyka W hali siedze, tak naprawde. > ooo fajny pomysł kakao, może zaraz sobie zafunduję ... > niemieckie koleje to inna kultura jazdy To nawet trudno mowic innej kulturze. Jakby porownywac kulture np . antyczna z kultura bakteryjna w mleczarni > teraz to moze UST-ka? Nie, ale po drodze to bylo. Jakos tak od Pily na polnoc Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 06:01 No dobra daruje Ci wałki, wygladam w nich jak UFO ) Współczuję Ci hali, przypominają mi sie nocne roboty w drukarni, podczas studiów, potężne hale z zawijającymi pod sufitem setkami metrów specjalnych taśmociagów? z gazetami, i biedne studenciaki na nocki (ale z Nachtzuschlagiem ) wrzucajacy reklamy Media Markt do Berliner Kurier )) wsuwam w koncu Muesli, dobre jest ... Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 06:06 dzikoozka napisała: > No dobra daruje Ci wałki, wygladam w nich jak UFO ) UFO w walkach? ) Mialem napic sie kawy, zadzialas lepiej))) > Współczuję Ci hali, przypominają mi sie nocne roboty w drukarni, podczas > studiów, potężne hale z zawijającymi pod sufitem setkami metrów specjalnych > taśmociagów? z gazetami, i biedne studenciaki na nocki (ale z Nachtzuschlagiem > ) wrzucajacy reklamy Media Markt do Berliner Kurier )) No, tyle ze tasmociagu nijakiego ni ma. Ale oglonia ta sama indutrialna atmosfera) > wsuwam w koncu Muesli, dobre jest ... Jakos mi sie nie chce jesc Tlumaczysz teraz z "polskiego na nasze" czy w druga strone? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 06:10 No kosmicznie ) na polski ale skonczyłam, wydrukowałam, opieczętowałam i git, klyent bedzie o 7. spadam doprowadzić sie do stanu oglądałości, za pol godz. muszę nakłonić mojego szkraba do wstania i to będzie długa walka Miłego dnia, nara ) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 06:16 Fajnie, dzieki za wspomozenie czlowieka pracy w pracy cieplym dialogiem pizamowym Tez fajnego, czesc Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 07:03 bry...patrze na licznik i jedyne co moge wykrztusiuc to szacuneczek!!! a Morf to calą noc szalał? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 08:21 Morfi hyba biedny spać nie moze... a ja to czasami musze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 10:01 no wlasnie, ale czemu? uuuw spolczuje...ja tam do 6-stej musze spac. inaczej jestem denat. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 10:02 eee mam ostatnio taki czas, ze spac też mi sie za bardzo nie udaje Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 10:21 no to rozumiem. mam nadzieje, ze szybko minie Odpowiedz Link
raduch Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 07:51 Bry Ten mały zwykł robić mi pobudki bladym świtem, a dzisiaj nic, śpi sobie. Nieodpowiedzialny facet. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 08:17 ) tos ie nazywa dzień dobroci dla taty Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 10:12 musisz z nim porozmawiac, tak nie moze byc. sa priorytety tak? i pamietaj!! naajwazniejsze!!! nie zmieknij przypadkiem jak Ci pusci bezzebny usmiech bo przepadles z kretesem..) Odpowiedz Link
raduch Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 10:39 Dzięki, spróbuję. Gwoli ścisłości - nie bezzębny, tzw. kasownik już ma ) Odpowiedz Link
raduch Re: Pobudka dzieciaki 06.02.07, 10:52 2 takie konkretne na dole i kilka zalążków z góry. Odpowiedz Link
vandikia lecz sie 06.02.07, 09:46 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kiedys bylam uzalezniona od takiego wstawania, wiesz? na I r studiow, wstawalam o 4.30 i szlam z psem na dwor, po zakupy spozywcze.. przez jakies pol roku. ojciec sie wkoncu zaczal martwic, ze mi na mozg padlo i gonił mnie spac, wiec sie oduczylam Odpowiedz Link
dzikoozka Re: lecz sie 06.02.07, 09:55 eee latem na wsi to cudnie sie tak budzić, nie? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: dzieen-do-bry! :) 06.02.07, 10:03 no kochana o tej porze to już powinnaś mieć obiad nastawiony? ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a co to obiad?:)) 06.02.07, 10:09 hyhyhy Moj Młody regularnie myli nazwy posiłków, śniadanie je po dobranocce ) Odpowiedz Link