Dodaj do ulubionych

napisalam maila do kaczki

07.02.07, 20:47
przelamałam się, ale to tylko dlatego, ze oni tego potzrebują... boziu
popłakałam się
www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3893361.html?as=1&ias=5&startsz=x
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 20:58
      glupio by tak bylo gdyby po prostu wiele rzeczy dzialaly, trzeba okazac
      swoja laske, podkreslic swoje ja, nie ma co sie oszukiwac caly ten kraj
      wlasnie taki jest.

kiedys Kobieta dala link do dziecka ktoremu brat obcial palce gdy rabali
      drewno, znalazlem szpital, znalazlem goscia ktory tak pieknie sie wypowiadal
      na lamach gazety napisalem do niego i nawet nie odpisal abym pocalowal sie
      w dupe.
      • aasiula1 Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:05
        no popatrz ty to dziewic masz złote serce
        • dziewice Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:08
          skoro to przeczytalem i mysle to cos czuje, ze jutro do kolesia zadzwonie
          bo jak tego nie zrobie to bede o tym chyba myslal do konca zycia, niektore
          rzeczy sa tak proste, ale niektorzy potrafia wszystko w tak niewyobrazalny
          sposob skomplikowac - matrix.
          • aasiula1 Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:10
            ot taki już ten świat jest porabany
            • dziewice Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:11
              swiadomie ulomni ludzie, swiat jest oki smile
              • aasiula1 Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:18
                niech i tak będzie
                • hansgrubber Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:23
                  Trzeba napisac. Super post. Dzieki. smile
                  • aasiula1 Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:24
                    To ja dziękuję smile napisz, napisz i proś innych, może kaczka się zlituje
    • pink.freud Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:27
      Wyborcza to szambo i reprezentuje wszystkie interesy tylko nie polskie. Tu nie ma przypadkowych artykułów. Podobny albo jeszcze bardziej wzruszający był pisany o Simonie M.
      GW to kompletny matrixsmile Prawie wszystkie artykuły są sponsorowane lub służą do promocji lub załatwiania geszeftów.
      Jak chcesz zrobić coś dobrego to na podstawie relacji z reala a nie szmatławca.
      Nie rycz jużwink
      • aasiula1 Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:33
        no przestań, choćby mieli przy okazji załatwić tysiąc swoich prywtnych
        interesów, to i tak warto pomóc tej dziewczynie
        • pink.freud Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:44
          To nie są prywatne interesy tylko tzw. nowoczesne dziennikarstwo. I nie jest to nawet żadna tajemnica a zmiana standardów dziennikarskich ogólnie na świecie. Żeby przeżyć i zarabiać przeciętna gazeta nie może marnować miejsca. jeśli pisze jakiś "obiektywny" artykuł musi być w nim wzmianka lub cały musi się kręcić wokół jakiegoś produktu lub przedsięwzięcia konkretnego koncernu lub organizacji. Takie artykuły jak ten służą najczęściej do załatwiania brudnych interesów organizacji antyfaszystowskich, antyrasistowskich, ekolologicznych itp. Do tego dochodzi esbecka specyfika GW. Pracują w niej Michnik, Maleszka, Skalski, Chaberowa itp. ludzie i to oni decydują co się ukazuje. Wyobrażasz sobie, jak długo pracowałby w niej jakiś dziennikarz, który przypadkowo napisałby uczciwy artykuł???
          Poszukam Ci linka jak się zarabia na dobroczynności, fundacjach, "spontanicznych" akcjach poparcia i w ogóle interesach popieranych przez lewactwo.
          • pink.freud Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:47
            www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070201/kraj/kraj_a_1.html
            • pink.freud Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 21:50
              "Okazało się, że Simon Mol, zakładając przed prawie rokiem Międzynarodową Fundację Migrator Theatre, mianował się jej prezesem. Fundacja miała pomagać uchodźcom i emigrantom. Jako dokumentację dotychczasowych osiągnięć Mol załączył ksero artykułów ze stołecznego dodatku "Gazety Wyborczej". Kolekcję otwiera publikacja podtytułem "Wielkie brawa dla Simona"."

Złożył sobie fundacje, której był prezesem i z datków od frajerów kupił sobie mieszkanie w Wawiesmile
              • hansgrubber Teraz napisz o swiatowym spisku zydostwa 07.02.07, 21:54
                nie oszczedzaj sie, wywal cala "prawde", badz soba!
                • pink.freud Re: Teraz napisz o swiatowym spisku zydostwa 07.02.07, 21:56
                  Nie nudź, śmieciszsmile
                  • hansgrubber Re: Teraz napisz o swiatowym spisku zydostwa 07.02.07, 21:58
                    Nie smiem, od smieciarstwa to ty jestes specjalista.
      • aasiula1 a i jeszcze jedno 07.02.07, 21:34
        piękne foto w wizytówce wink
        • hansgrubber rozowy freudzie 07.02.07, 21:45
          Informuje Cie ze piszac na tym forum stajesz sie czastka matrixa Michnika i kto
          wie jakie interesy reprezentujesz - sadzac po nicku (pink) - pewnej mniejszosci
          o okropnych zamiarach... smile
          Wez czlowieku zrob sobie test na obenosc szarych komorek...
        • pink.freud Re: a i jeszcze jedno 07.02.07, 21:52
          Thx, zrobione przez laskę, która na mnie leci, nie wiem czemu ale tak mnie widzismile
    • pszczolaasia Re: napisalam maila do kaczki 07.02.07, 22:40
      chwalebnewink
    • monalisa.pl tez napisalam, ale czarno to widze:-( nt 08.02.07, 08:36
    • kobieta_na_pasach niestety, znowu sie naraze 08.02.07, 09:08
      po przeczytaniu artykulu w poniedzialkowym MF, a wlasciwie wywiadzie z Jana, mam
      inne odczucia. Jana nie neguje tego, co zrobila matka,a mianowicie,ze pila, ma
      dziecko z facetem, ktorego nawet Jana nie zna, wręcz wychwala matke. czego sie
      wiec po nie spodziewac, kiedy sama bedzie dojrzala kobieta? Polacy tak latwo
      ulegaja emocjom, a potem zaluja.
      • kobieta_na_pasach jeszzce jedno 08.02.07, 09:10
        Jana klamie, kiedy mowi,ze nikogo w Rosji nie zna. mieszka tam siostra matki, u
        ktorej spedzaly co roku wakacje, a ktora wyrzekla sie jej matki, po tym, kiedy
        ta urodzila drugie dziecko.na pewno przyjelaby Jane, gdyby ta zmienila zdanie o
        matce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka