mmagi 09.02.07, 13:27 Pani w szkole : -Dzieci ,co to jest pluralizm? Jas podnosi palec: -To jakis owad. Pani: -A dlaczego Jasiu tak myslisz? -Bo jak zapytalem ojca to powiedzial:"Nie wiem,ale kolo ch..ja mi to lata" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Piątkowy kawał:-) 09.02.07, 13:45 ależ ten dowcip śmiaszny jest... to teraz ja : Dzieci miały wypracowanie napisać co widziały w sobotę w lesie; -Zosia - ja widziałam wiewiórki... b.ładne wypracowanie mówi pani -Hania - ja widziałam zające b.ładnie j.w. A w ostatniej ławce Jasio się strasznie wyrywa,w końcu pani pozwala jemu przeczytać jego wypracowanie; Jaś - Ja będąc w lesie widziałem Lenina.................... Może jelenia Jasiu ? po chwili konsternacji pyta pani...... A może i Jelenia,Jasio odpowiada.... Odpowiedz Link
mmagi to tera znów ja:-) 09.02.07, 13:47 Kochanie, co to jest wlasciwie zdrada ?- pyta zona -No wiesz, to tak, jakbym ja spotykal sie z inna kobieta, a ty bys mnie przylapala z nia w lózku, to by byla wlasnie zdrada -Acha !! czyli jakbys mezulku wrócil wczesniej z pracy, a ja na przyklad bylabym z innym facetem w lózku , tak ???/ -Nie, nie kochana . NIE MYL KURE.TWA ZE ZDRADA !!! Odpowiedz Link
pszczolaasia to i ja sie podepne;-D 09.02.07, 14:21 video.interia.pl/obejrzyj,film,42958,sortuj,ch,st,11,pozycja,603,Ale_Bania_Warto_Zobaczyc Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: to i ja sie podepne;-D 09.02.07, 14:33 Przychodzi baba do lekarza,a lekarz w Anglii Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Piątkowy kawał:-) 09.02.07, 14:44 dlaczego samolot nie może mieć dzieci?.... Odpowiedz Link