aasiula1 12.02.07, 18:54 ... to nie wiem co o niej pomyślę wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3913557.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 19:08 nie mój typ, ale chyba może się podobać. Odpowiedz Link
natalka85 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 19:13 A mnie się podoba Odpowiedz Link
aasiula1 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 19:31 bo młodaś jeszcze i ci się zdaje Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 19:33 zapewne solarium, makijaz i silownia i jakos sie bedzie prezentowal. Pol kilo tapety , wlosy na zel i juz Odpowiedz Link
aasiula1 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 19:35 eee on tam mówi ze lata na solar, siłke i do SPA nawet, jemu juz nic nie pomoze. Odpowiedz Link
vandikia Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 20:20 zbyt lastikowy jak dla mnie lubie przystojnych, prawdziwych facetów. ale nie lubie metroseksualnych lalusiow Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie a ja po prostu... 12.02.07, 20:41 ... nie wierzę, jak boga kocham chyba im się foty popierdoliły!!! a w ogóle jakby mi koleś zapodał tekst, że brał udział w wyborach mistera świata to bym zdechła ze śmiechu!! ))))) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: a ja po prostu... 12.02.07, 21:06 mam dokładnie takie same odczucia co do tego typka Odpowiedz Link
maretina Re: a ja po prostu... 12.02.07, 22:52 latem z kolezankami zdychlam ze smiechu jak takie cos ala ten ze zdjeci mowil, ze bedzie prezesem pewnej firmy...szczeki nam opadly ze zdziwienia kilka miessiecy pozniej Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 21:14 tera ja oceniam na trzeciej fotce prezentuje sie z oczu dobrze przystojny nie jest ale taki męski sie wydaje a nie jakiś goguś z manikiurem na lapach poza tym w tym misterze z tego co pamietam wazna jest komunikatywność znajomosc jezyka, osobowosc itd a nie facjata adonisa niech mu sie wiedzie, w koncu Polak Odpowiedz Link
vandikia Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 21:32 on męski???? proszę Cię...nie opowiadaj glupot DD Odpowiedz Link
aasiula1 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 21:41 no właśnie, zwykła brzydka cipa z niego Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 00:11 no mi sie wydaje meski ale na podstawie zdjecia trudno do konca oszacowac Odpowiedz Link
pszczolaasia coż..to tytul najpiekniejszego mezczyzny 12.02.07, 21:38 swiata na rok 2007 zdecydowanie nie bedzie nalezal do Polski. szkoda. duzo fajnego towaru lata po ulicach... Odpowiedz Link
dr.verte Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 21:50 kompletnie mi się nie podoba taki "Chłopak rzeźnika" Odpowiedz Link
aasiula1 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 21:53 jakby się tobie spodobał to byłabym już całkowicie zaskoczona Odpowiedz Link
bad_habit Jared Leto jest przystojny,!!!! 12.02.07, 21:59 pomimo iż ma już prawie 40, wciąż niezła z niego dupa! BTW, to zależy co kto rozumie przez słowo "przystojny", być może ktoś zagłosuje na tego kolesia z linku...????Kto wie??? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jared Leto jest przystojny,!!!! 12.02.07, 22:05 oj słuchaj ja nie gustuje w facetach typu Miser (przyznaj, że to dość określony typ faceta), ale potrafię obiektywnie stwierdzić, ze ten, czy tamten jest przystojny. Natomiast ten to się po prostu nie nadaje Odpowiedz Link
bad_habit Re: Jared Leto jest przystojny,!!!! 12.02.07, 22:11 w kategorii:Mister zmywaka albo Mister Mc Donaldsa byłby prawie że idealny Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jared Leto jest przystojny,!!!! 12.02.07, 22:16 a to chyba, ze na tym szczeblu. Tu masz rację Odpowiedz Link
bad_habit Re: Jared Leto jest przystojny,!!!! 12.02.07, 23:17 Albo Mister Mokrego...mopa a tak serio serio, faktycznie, chłopak może i jest urodziwy, ale do tych najbardziej fotogenicznych raczej nie należy... Odpowiedz Link
mroofka2 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:14 kurwa jebana w dupę pieprzona fotka z kurwa wyjebanie brzydkim kolesiem Odpowiedz Link
bad_habit Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:15 www.filmweb.pl/Jared+Leto+filmografia,Person,id=2803 już się uspokój, plisssssssss Odpowiedz Link
mroofka2 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:15 tak myślałam gazeta już w ogóle nie cenzuruje wypowiedzi nic a nic-co widać w mojej wypowiedzi powyżej))) Odpowiedz Link
bad_habit Re: ten jest oki;) 12.02.07, 22:17 ehhhhhh, właśnie...kurczę, jakiś czas temu podobał mi się Jeff Goldblum, też niezłe ciacho Odpowiedz Link
bad_habit Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:16 a po co??? Dlatego ja gustuję w facetach, którzy nie wyglądają jak amerykańskie brojlery vel kupy mięśni tylko w takich, którzy mają w sobie to coś!;P Odpowiedz Link
mroofka2 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:17 nie no dla mnie ok, ja lubię wyrażać swoje emocje a ten Jared ma to CUŚ))) Odpowiedz Link
bad_habit Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:22 jessssssssssssssssss, bosz, on jest cudowny bez względu na to co robi i czego nie robi...świetnie śpiewa, super wygląda, cudownie gra!!!To jest chyba jakaś mania prześladowcza, ale to mój idol!!! I ten jego zarost i niebieskie oczy, aż go sobie do wizytówki wrzuciłam, ehhhhhhhhh Odpowiedz Link
mroofka2 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:50 a on nie grał w lostach? chyba go szybko uśmiercili..? Odpowiedz Link
bad_habit Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 22:52 Jared???Nieeeeeeee, on grał w Requiem dla snu, w Aleksandrze, Podziemnym kręgu...;-P Z takim facetem można razem umierać, nie ma co Odpowiedz Link
mroofka2 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 23:00 a no tak a mnie z tym www.filmweb.pl/Ian+Somerhalder,filmografia,Person,id=50991 popierdzieliło Odpowiedz Link
bad_habit Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 23:04 eeee, Jared trochę inaczej wygląda Odpowiedz Link
six_a Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 12.02.07, 23:06 na Kena roku to by mógł startować a ptak Doda na barbie Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity tu dla zobiektywizowania:)) 13.02.07, 01:08 www.grabowskamodels.pl/daniel.html więcej materiału do analizy estetycznej Odpowiedz Link
aasiula1 Re: tu dla zobiektywizowania:)) 13.02.07, 07:38 no oki tu faktycznie ciut lepiej na niektórych wyglada, ale to są zdjęcia studyjne (światło, make-up, stylidta i photoshop!) Odpowiedz Link
mamba30 Re: tu dla zobiektywizowania:)) 13.02.07, 09:29 na tych zdjęciach wygląda lepiej, niz na tych z artykułu, ale te są podpicowane. Jakby mi ktoś strzelił profesjonalną sesję, zrobił odpowiednią tapetę, fryzurę, a potem foty obrobił w photoshopie, to też bym była laska nebeska )) Odpowiedz Link
mamba30 jak dla mnie to pasztet nieziemski 13.02.07, 09:27 ale są gusta i guściki...... Odpowiedz Link
aasiula1 Re: jak dla mnie to pasztet nieziemski 13.02.07, 11:20 słusznie w was wierzyłam kobitki Odpowiedz Link
lubart Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 09:30 nie znam się na męskiej urodzie, ale zaryzykuję: przystojny to jest młody Opania. Latoszek znaczy. Witek. no! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 11:37 nawet zgodzę się, ale do ojca to on nijak nie jest podobny he he he Odpowiedz Link
lubart Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 11:44 niedzwiedzica_sousie napisała: > nawet zgodzę się, ale do ojca to on nijak nie jest podobny he he he no...nie da sie ukryć. ciekawe czy Maniek kocha jak swoje? tak bywa podobno. czytałem w prasie. cholera...mój tez nie bardzo do mnie.... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 13:06 chyba żartujesz, że Maciek nie jest do ciebie podobny!! Odpowiedz Link
lubart Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 15:39 niedzwiedzica_sousie napisała: > chyba żartujesz, że Maciek nie jest do ciebie podobny!! myślisz, że choć trochę jest...??? Odpowiedz Link
krysica Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 09:31 eeeeeee może jaka małolata powie, ze przystojny Odpowiedz Link
lubart Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 09:33 no to kto??? no kto?? no??? który??? Odpowiedz Link
krysica Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 09:40 mój facet na ten przykład...O! Odpowiedz Link
lubart Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 09:44 no nie, to oczywiste! wszyscy wasi faceci są przystojni. Odpowiedz Link
dzikoozka Przeginacie, nie jest taki zły materiał z nie 13.02.07, 09:49 zepsuli go tym wszystkim z wierzchu tak jak z beckhama zrobili gamonia Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 12:35 co za smęcenie sie odbywa w tym wątku wezta sie w garsc tu jest stronka tego konkursu, na razie jakby in statu nascendi ale jest paru kontrkandydatów z innych krajów, z pewnościa ładniejszych i bardziej dorobionych www.mrworld.tv/contestants.asp?item=98&page=4 Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 12:49 tragedy..... nie lubię takiej bubkowatej urody.... wolę takiego porządnego faceta, męskiego, z zarostem.... np. taki, jak ze starych reklam cameli Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 13:05 mamba30 napisała: > tragedy..... nie lubię takiej bubkowatej urody.... wolę takiego porządnego > faceta, męskiego, z zarostem.... np. taki, jak ze starych reklam cameli tamten ponoc na raka pluc zszedł Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 13:10 ja już 3 m-ce nie pale, może uda mi się zejść na cokolwiwk innego Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 13:50 mamba30 napisała: > ja już 3 m-ce nie pale, może uda mi się zejść na cokolwiwk innego ja to nie pale od 2 klasy podstawówki wiec moze tez mi nie grozi choc przypominam sobie ze Andrzej Grubba, nasz arcymistrz pingponga nie palił w ogóle i prowadził sportowy tryb zycia a zszedł własnie na raka płuc Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 14:13 tak samo bytło chyba z Jackiem Kaczmarskim, też nie palił i zdaje się zszedł na raka.... Nic to, nie palę ale piję, trzeba robaka zalewać, nie mogę być taka święta Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 14:23 mamba30 napisała: > tak samo bytło chyba z Jackiem Kaczmarskim, też nie palił i zdaje się zszedł na > > raka.... > on z kolei na raka krtani z tego co pamiętam ale on chyba kopcił, choc pewien nie jestem > Nic to, nie palę ale piję, trzeba robaka zalewać, nie mogę być taka święta Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 14:26 kto pije i pali ten nie ma robali )) widzę, że rzuciło mi się na dekiel, ale co się dziwić, jak taka ścierwiasta pogoda za oknam... Odpowiedz Link
aasiula1 Re: o ja pierdole :-OOO... To ja ide na miss chyb 13.02.07, 13:38 hehehhhh no jak on się nadaje na mistera to i ja na miss idę (tylko muszę się małża pozbyć) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: jak ktoraś powie, ze on jest przystojny... 13.02.07, 13:53 narobiłem sobie smaka na ten konkurs przez to wszystko nigdy nie ogladałem tego typu rzeczy w wydaniu meskim ciekawi mnie czy tak samo bez sensu pitolą jak panienki no i jak ten nasz sie prezentuje w calosci i nie na fotkach za cos te tytuły musiał zdobywac, chyba ze koperty wreczal przed albo cos ciekawe czy jakas tv sie szarpnie na transmisje? Odpowiedz Link