reniatoja 14.03.07, 11:38 ale możecie sie pobaWIC, CO MI TO PRZESZKADZA ) pOLEGA NA POWTARZANIU WIELOKROTNIE TEGO SAMEGO WYRAZU: a) belki a) padu c) lana d) temgłu pijes )) wiem wiem, ja tez was kocham ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: zabawa dla idiotów 14.03.07, 11:45 d) kabutel e) ortelewiz d) puterkom e) czkopudełe f) warkanagry jezus, jaka jestem głupia.... )) Odpowiedz Link
aguszak Re: zabawa dla idiotów 14.03.07, 11:53 A tak poza tym, to u Was wszystko w porządku?? - nie musicie tego powtarzać, chyba, że inaczej nie rozumiecie sensu tego zdania ;PPP Odpowiedz Link
aguszak Re: zabawa dla idiotów 14.03.07, 14:17 to sobie trochę poprzeszkadzam, bo właśnie rabotać skończyłam Odpowiedz Link
vandikia Re: zabawa dla idiotów 14.03.07, 12:06 mam nadzieje, ze swieże te jajka )) dobre Odpowiedz Link
six_a Re: zabawa dla idiotów 14.03.07, 23:09 wpiszę się w środku może nikt nie zauważy, ale tak długo nad tym myślałam, że szkoda tfurczości PiS daje bana! i w ogóle nie wiem, dlaczego same wulgaryzmy mi przychodzą na myśl w związku z tą zabawą, winna jest wiosna. Odpowiedz Link
mamba30 Re: to se jo chwal, wieśniaro ;PPP n/txt 14.03.07, 14:29 no no no.... może ja i z plebsu, ale wieśniara nie jestem. Co najwyżej wiochmenką Odpowiedz Link
aguszak Re: to se jo chwal, wieśniaro ;PPP n/txt 14.03.07, 14:34 ja nie z racji pochodzenia, czy manier, ale z racji zastąpienia "ą" przez "o" ;PPP Odpowiedz Link
mamba30 Re: to se jo chwal, wieśniaro ;PPP n/txt 14.03.07, 15:06 sssssssssssssssssspadaj, nie mam długiej tylko długo )))))))))))))) 33 roczek leci panoczku Odpowiedz Link
aguszak Re: to se jo chwal, wieśniaro ;PPP n/txt 14.03.07, 20:52 To Ty stara dupa jesteś, Mambita! Ja AŻ o rok młodsza dupa! )) Odpowiedz Link
kocia_noga Re: padupadupadupadupadupa.... 14.03.07, 18:59 kaka dupa puszka czarodziejski ptak-była taka piosenka kakadu papużka czarodziejski ptak Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zabawa dla idiotów 14.03.07, 19:26 reniatoja napisała: > ale możecie sie pobaWIC, CO MI TO PRZESZKADZA ) > > > pOLEGA NA POWTARZANIU WIELOKROTNIE TEGO SAMEGO WYRAZU: > > > a) belki > a) padu > c) lana > d) temgłu pijes > > )) wiem wiem, ja tez was kocham ))) dlaczego "tez"? Odpowiedz Link