kryzysowy 19.03.07, 22:00 ......... ...... ........ ............ ............. ............. ............... ................ ...................... ................. mamy dwie krechy ))) Trafiony zatopiony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: no baaaa. Dziekujemy. Flaszka sie juz chlodzi 19.03.07, 22:12 a dzięki,juz przysiadam sie z piwkiem Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 19.03.07, 22:02 NO BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JES JES JES!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kiniamum Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 19.03.07, 22:02 z postu wynika 10 kresek wiec winszuje piecioraczkow!!!! ;D Odpowiedz Link
kiniamum Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 19.03.07, 22:03 i czyim jestes ekchm.. no wiadomo nooooo Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 to trzeba bylo w ciaze zajsc, zeby sie doczekac 19.03.07, 22:05 przyszpilenia watku??? Co za babki )))) Aaaaaaaa, dziolchy..... Jestem w szoku i nawet wypic nie moge ) Odpowiedz Link
moretta1 Re: to trzeba bylo w ciaze zajsc, zeby sie doczek 19.03.07, 22:08 gratulacje Traz Ty stawiasz a my pijemy Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 19.03.07, 22:07 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to forum jest wyraźnie ciążolubne, zawsze ktoś jest zaciążnięty Gratulejszyn z całego serca Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 dzieki wielkie dziolchy. 19.03.07, 22:09 Musze sie isc przespac, bo jestem jednak lekko w szoku, ze tak szybko poszlo. W srode ide potwierdzic wynik testu do lekarza, wiec beda niusy, jaki "olbrzymi" jest bejbik ) Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: dzieki wielkie dziolchy. 19.03.07, 22:29 Gratulacje !!!! dla przyszlej mamy i taty . Wlasnie pije Wasze zdrowko Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 19.03.07, 22:36 a mówią że niż demograficzny)) gratuluję z całego serca i przytulam - może się zarażę Odpowiedz Link
reniatoja o blada twarz!!!!! 19.03.07, 22:47 pieknie. Niech będzie dziewczynka, żeby nasze chłopaki miały w czym wybierać, bo jak na razie to tylko Asia ma Zuzkę, no i Julkę, ale Julka to za duża, na takich szpaczków jak nasze (Maretiny, Grubej, Sousie, Buby, no i mój) nie będzie chciała nawet skinąć główką. Więc jest zapotrzebowanie na dziewczynki. Kurcze, no gratulejszon, gratulejszon!! Normalnie sie Anal rozmnaża, ostatnio Piter machnął bliźniaki, teraz Wy, pięknie )) Odpowiedz Link
aguszak Re: o blada twarz!!!!! 20.03.07, 11:00 reniatoja napisała: > pieknie. Niech będzie dziewczynka, żeby nasze chłopaki miały w czym wybierać, > bo jak na razie to tylko Asia ma Zuzkę, no i Julkę, ale Julka to za duża, na > takich szpaczków jak nasze (Maretiny, Grubej, Sousie, Buby, no i mój) Ja dla Matika też oczekuję kandydatki )) Odpowiedz Link
reniatoja Re: o blada twarz!!!!! 20.03.07, 12:42 O włąśnie, jeszcze Matik Aguszaka (choc myślałam, ze masz juz umówione z Lastką )) no dziewczynka potrzebna jak nic, bo gatunek nie przetrwa ) Odpowiedz Link
aguszak Re: o blada twarz!!!!! 20.03.07, 13:04 Nie no, Ola Lastusiowa, to na takiego małolata, jak mój Matik, to nawet nie spojrzy )) Odpowiedz Link
raduch Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 19.03.07, 22:59 Gratuluję. )))) Coś tak czułem, że bez powodu by takiego halo nie robiła. Odpowiedz Link
vandikia ho ho ho 19.03.07, 23:21 no kryzysowa, spisałaś się.. kryzysowy zresztą też brzuch niech Ci zdrowo rośnie )) Odpowiedz Link
vandikia Re: ho ho ho 19.03.07, 23:25 czyż moja sygnaturka nie pasuje to jak ulał? ide se powyobrażać jakby to u mnie wyglądało.. przez was cholery jedne naprawde zarazić się można! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 19.03.07, 23:55 gratuluję i dużo zdrowia oraz szczęścia życzę w tych pięknych chwilach )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 04:00 DD gratulacje!!!!!!!)))))))) Odpowiedz Link
browanx Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 06:26 Gratulacje i powodzenia Odpowiedz Link
sjena1 Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 07:32 ale bosko gratuluje super masz zazdroszcze Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 08:21 Bingo DDDDDDDD trzymajcie się zdrowo Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 08:46 gratuluje jak długo sie staraliscie? czy to moze złoty strzał? planowany???opowiadaj Odpowiedz Link
reniatoja Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 09:26 monalisa.pl napisała: > jak długo sie staraliscie? Statystycznie rzecz biorac to pewnie ok 11 minut Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 09:30 ale bez gry wstepnej )) Odpowiedz Link
reniatoja Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 10:00 statystyczna gra wstepna trwa 10 sekund, wiec to nie zmienia jakoś zasadniczo postaci rzeczy ) Odpowiedz Link
alpepe Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 08:47 znów miałam rację typuję 7 mm na usg. Odpowiedz Link
bettina75 Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 08:59 Gratuluje i zycze pomyslnego rozwoju "Fasolki" a jej rodzicom duuuuzo milosci)) Odpowiedz Link
lena_zet boże, aż mam gęsią skórkę 20.03.07, 09:04 strasznie, strasznie się cieszę kryzysowa.Wszystkiego najlepszego kochana, donoś spokojnie i urodź bez wysiłku.No strasznie sie cieszę!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 bardzo, bardzo wszystkim dziekujemy 20.03.07, 09:29 Mam nadzieje, ze nie zapeszymy ta radoscia i wszystko bedzie w najlepszym porzadku. Obliczylismy, ze bejbik ma cale 16 dni i najpewniej bedzie Strzelcem (jak tatus). I odpowiadajac na pytanie: Udalo nam sie bardzo szybko, bo po poltora miesiaca staran. Stad pewnie nasz szok, bo ja myslalam, ze minie pare dobrych miesiecy zanim sie okaze, co sie okazalo Powoli odrzuca mnie od wszystkiego. Po fajke siegam z przyzwyczajenia, wezme dwa machy i stwierdzam, ze sa do dupy. Kawa... bleeee. Jedzenie bleeee. Generalnie to od rana do wieczora mnie mdli, a jem bo musze, ale nawet smakow nie czuje. A nie, przepraszam, wczoraj obzeralam sie papryczkami z feta, ale zawsze je lubilam, wiec zadna mi to zachcianka. Poki co, ciagle zyjemy w szoku i jeszcze nie do konca do mnie dociera, ze to juz. Nie moge sie tylko doczekac, az powiem moim "ukochanym" szefom o radosnej nowinie. Pewnie zaraz dadza mi podwyzke i oplaca zlobek hehehe. A powaznie, to juz moge powoli sie zegnac z firma, bo jak kiedys pisalam, polityka firmy nie uwzglednia powrotow z macierzynskiego. Ale mam to w dupie i juz No dobra, to teraz postaram sie popracowac i glupio nie usmiechac ) Odpowiedz Link
raduch Re: bardzo, bardzo wszystkim dziekujemy 20.03.07, 09:59 I fajno jest. Uśmiech Mony Lizy będzie w sam raz. Odpowiedz Link
maretina Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 10:20 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! gratulacje! Odpowiedz Link
lajton Re: Nie trzymamy dluzej w niepewnosci.... 20.03.07, 10:26 ))))))))))))))))))))))))))))) no gratuluję i ściskam mocno!!!! pięknie, pięknie Odpowiedz Link
aguszak jejuuuuuuuuuuuuu!!! 20.03.07, 10:57 Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za bezstresowe 9 m-cy!!! Naprawdę wspaniała wiadomość!! P.S. Mam nadzieje, że Ty się cieszysz nieco więcej niż ja )) Odpowiedz Link