Dodaj do ulubionych

nie radze sobie w pracy

04.04.07, 21:07
papiery mnie przytlaczaja, taka jedna jest tak wredna,ze myslalam,ze ja jestem
najwredniejsza na swiecie, ale nie, sa gorsze ode mnie. mam hustawke, jednego
dnia ciesze sie ,ze tam pracuje, innego, nie chce mi sie wstawac i z domu
wychodzic.co mam zrobic?
Obserwuj wątek
    • lajton Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:10
      odczekać, aż sytuacja się ustabilizuje.
      czy zaczniesz longiem li tylko cieszyć się, że tam pracujesz, czy wstać nie
      będzie Ci się chciało przez okres dłuższy niż nakazuje zdrowy rozsądek.
      odpowiedź przyjdzie sama - tak myślę.
    • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:11
      to moze jakies lody po pracy? smile
      • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:12
        dziewice napisał:

> to moze jakies lody po pracy? smile
        >
        kakałowebig_grin
        • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:12
          magnum migdalowe smile
          • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:14
            dziewice napisał:

> magnum migdalowe smile
            >
            smietankowesmile
            • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:14
              bakaliowe smile
              • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:15
                lody na patyku....smile
                • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:23
                  lody sztuczne z cukru smile
                  • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:24
                    dziewice napisał:

> lody sztuczne z cukru smile
                    >

lody w proszkusmile
                    • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:25
                      mus truskawkowy z bita smietana smile
                      • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:27
                        dziewice napisał:

> mus truskawkowy z bita smietana smile
                        >
                        lody kreconesmile
                        • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:28
                          stop smile
                          • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:29
                            durex playsmile
                            • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:30
                              do niedawna zylem w przekonaniu, ze to sie naklada na palec smile
                              • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:32
                                palec tez moze miec dobrzesmile nie krepuj siesmile
                                • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:34
                                  troche sie krepujesmile
                                  • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:35
                                    nie ma czegosmile niech zyje hedonizmsmile
                                    • dziewice Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:38
                                      etyczny ?smile
                                      • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:41
                                        klasyczny!smile
                                        • nieb_analna fajny sobie temat znalezliscie w moim tragicznym 04.04.07, 21:43
                                          watkusmile
                                          • dziewice Re: fajny sobie temat znalezliscie w moim tragicz 04.04.07, 21:44
                                            czekalismy na Ciebie smile
                                            • nieb_analna Re: fajny sobie temat znalezliscie w moim tragicz 04.04.07, 21:45
                                              dziewice napisał:

> czekalismy na Ciebie smile
                                              >
                                              do jednego loda dwie? to za duzo.
                                              • dziewice Re: fajny sobie temat znalezliscie w moim tragicz 04.04.07, 21:48
                                                w lodowce mam cale pudelko smile
                                                • nieb_analna Re: fajny sobie temat znalezliscie w moim tragicz 04.04.07, 21:53
                                                  dziewice napisał:

> w lodowce mam cale pudelko smile
                                                  >
                                                  mam poczatki anginysmile
                                                  • dziewice Re: fajny sobie temat znalezliscie w moim tragicz 04.04.07, 22:01
                                                    czyli bedziesz ciepla? smile
                                                  • nieb_analna Re: fajny sobie temat znalezliscie w moim tragicz 04.04.07, 22:03
                                                    dziewice napisał:

> czyli bedziesz ciepla? smile
                                                    >

swiniasmile
                                            • maretina dziewice lubia lody:)/nt 04.04.07, 21:45

• nieb_analna lizalas z nim? ,ze wiesz? nt 04.04.07, 21:47
                                                maretina napisała:

>
                                                • wyfjukana_jola niestety , takich rzeczy nie jadam:)/nt 04.04.07, 21:49
                                                  • dziewice Re: niestety , takich rzeczy nie jadam:)/nt 04.04.07, 21:51
                                                    mielismy bambino na pol, ale Maretina dala mi tylko papierek polizac smile
                                                  • maretina Re: niestety , takich rzeczy nie jadam:)/nt 04.04.07, 21:52
                                                    powinna była dać bezęsmile
                                                  • nieb_analna a bylas w ogole kiedys dziewica? nt 04.04.07, 21:52

• maretina kiedy przestaniesz gwalcic dziewice?:)/nt 04.04.07, 21:54

• dziewice Re: kiedy przestaniesz gwalcic dziewice?:)/nt 04.04.07, 22:03
                                                    jak nie przestaniecie to zgasze swiatlo smile
                                                  • maretina gas, ogladam szklo kontaktowe:)/nt 04.04.07, 22:23

• maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:11
      jak wszystkiego sie nauczysz to przestaniesz sie bac. daj sobie czas.
    • sjena1 Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:13
      rano pomyśleć pier.ole to wszystko i nabrać dystansu, ja o robocie nawet w
      robocie staram sie nie myśleć zbyt intensywnie
      • lajton Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:13
        sjena1 napisała:

ja o robocie nawet w
        > robocie staram sie nie myśleć zbyt intensywnie

piątka wink
        • maretina Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:14
          tez tak mam.smile
      • nieb_analna Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:19
        sjena1 napisała:

> rano pomyśleć pier.ole to wszystko i nabrać dystansu, ja o robocie nawet w
        > robocie staram sie nie myśleć zbyt intensywnie

tak robie, dlatego w pracy mam humor i nie wybucham, nawet kiedy jest powod.
        wszystko puszcza wieczorem w domu.
        • sjena1 Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:24
          w sumie to krótko tam pracujesz i to dlatego, mam nadzieje ze z twoim
          chłopowiem ci sie już układa bo dom to najlepsza odskocznia od takich problemów
          • nieb_analna Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:39
            sjena1 napisała:

> w sumie to krótko tam pracujesz i to dlatego, mam nadzieje ze z twoim
            > chłopowiem ci sie już układa bo dom to najlepsza odskocznia od takich problemów

wlasnie nie.jestem sama z tym problemem, nawet nie mam komu o tym powiedzec,
            dlatego pisze tu.
    • lena_zet Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:15
      spoko, też sobie ostatnio kompletnie nie radzę.Pracuję już 4 lata w tej firmie a
      dosyć, że roboty doszło dużo to mnie jakaś niechęć, brak mobilizacji i tępota
      ogarnęły, ech.
      • nieb_analna Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:20
        lena_zet napisała:

> spoko, też sobie ostatnio kompletnie nie radzę.Pracuję już 4 lata w tej firmie
        > a
        > dosyć, że roboty doszło dużo to mnie jakaś niechęć, brak mobilizacji i tępota
        > ogarnęły, ech.

na wypalenie zawodowe za wczesniesmile
      • nieb_analna stwierdzilam,ze jestem tępa i sie do niczego nie 04.04.07, 21:21
        nadaje. a taka jedna probuje mnie w tym utwierdzac prawie codziennie.
        miala racje Alpepe, kiedy napisala do mnie:"strzez sie kobiet w swoim wieku".
        • lena_zet Re: stwierdzilam,ze jestem tępa i sie do niczego 04.04.07, 21:24
          przykre to.My w biurze we trzy siedzimy, jedna za drugą dałaby się
          wysterylizować, rządzimy całym zakładem hehe.Wiem, że nazywają nas wrednymi
          sukami itd, a my poprostu lubimy trochę innym podokuczać...facetom oczywiście.
          • nieb_analna Re: stwierdzilam,ze jestem tępa i sie do niczego 04.04.07, 21:40
            lena_zet napisała:

> przykre to.My w biurze we trzy siedzimy, jedna za drugą dałaby się
            > wysterylizować, rządzimy całym zakładem hehe.Wiem, że nazywają nas wrednymi
            > sukami itd, a my poprostu lubimy trochę innym podokuczać...facetom oczywiście.

u mnie kazdy prawie z kims siedzi. tylko ja sama....
        • lena_zet Re: stwierdzilam,ze jestem tępa i sie do niczego 04.04.07, 21:26
          a alpepe to mądra dziewucha, pomimo, że nie chce do mnie przyjechać i popieprzyć
          głupot (w tym obgadywanie analnych haha).
        • sjena1 Re: stwierdzilam,ze jestem tępa i sie do niczego 04.04.07, 21:26
          nie przejmuj sie jakąs niedowartościowaną pipą, taka wyszczekana tu jestes a w
          realu to co ?
          • nieb_analna Re: stwierdzilam,ze jestem tępa i sie do niczego 04.04.07, 21:42
            sjena1 napisała:

> nie przejmuj sie jakąs niedowartościowaną pipą, taka wyszczekana tu jestes a w
            > realu to co ?

nie no, dzisiaj jej powiedzialam,co mysle,ale nie moge za duzo podskakiwac, bo
            sie dopiero ucze. poza tym od razu ma do mnie przylgnac łatka? a z drugiej
            strony nieczego nie udaje. jestem na okresie probnym i nie bede pokazywala ,ze
            jestem kims innym. albo ze mna przedluza, albo nie.az tak mi nie zalezy.choc jak
            sobie pomysle,,ze znowu bede bez pracy...
    • niedzwiedzica_sousie Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:44
      moim zdaniem to zupełnie normalne w nowej pracy. poczekaj jeszcze trochę, jeśli
      będzie coraz gorzej, rozejrzysz się za czymś innym. a może wszystko się jeszcze
      ułoży. nie pękaj stara! smile
      ja też myślę o zmianie pracy i już na samą myśl boję się, że sobie nie poradzę.
      ale kto nie ryzykuje ten gnuśnieje.
      • nieb_analna Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 21:45
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> moim zdaniem to zupełnie normalne w nowej pracy. poczekaj jeszcze trochę, jeśli
        > będzie coraz gorzej, rozejrzysz się za czymś innym. a może wszystko się jeszcze
        > ułoży. nie pękaj stara! smile
        > ja też myślę o zmianie pracy i już na samą myśl boję się, że sobie nie poradzę.
        > ale kto nie ryzykuje ten gnuśnieje.

ale ja mam juz swoje lata, nie wiem czy zauwazylas. i nieciekawa sytuacje rodzinna.
        • niedzwiedzica_sousie Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 22:01
          z nieciekawą sytuacją rodzinną to trochę przesadzasz. ja mam dla odmiany duży
          kredyt hipoteczny. poza tym pamietaj: zupełnie inaczej szuka się pracy pracując
          niż z pozycji bezrobotnego!!
          • nieb_analna Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 22:02

> z nieciekawą sytuacją rodzinną to trochę przesadzasz. ja mam dla odmiany duży
            > kredyt hipoteczny. poza tym pamietaj: zupełnie inaczej szuka się pracy pracując
            > niż z pozycji bezrobotnego!!

jasne.szzcegolnie, kiedy nie mozna sie umowic w sprawie pracy. ja do kibla nie
            mam nieraz czasu wyjsc , co dopiero na 2godz. rozmowe.
            • niedzwiedzica_sousie Re: nie radze sobie w pracy 04.04.07, 22:08
              a słyszałaś o czymś takim jak URLOP??
              ja się na co najmniej połowę rozmów umawiam na 17 lub później (pracuję do 16),
              więc weź nie schizuj!!
              • nieb_analna Re: nie radze sobie w pracy 05.04.07, 10:20

> a słyszałaś o czymś takim jak URLOP??
                > ja się na co najmniej połowę rozmów umawiam na 17 lub później (pracuję do 16),
                > więc weź nie schizuj!!

a slyszalas o urlopie po zaledwie 2 miesiacach pracy?
                a biura sa zamykane o 16tej.
    • nieb_analna czas do mycia garow 04.04.07, 22:05
      dzieki za wsparcie, grupo wsparciasmile))
      • baba_krk bądź dzielna :)))) 04.04.07, 22:08
        życzę powodzenia i cierpliwości, a wszystko się jakoś ułoży smile
    • krysica Re: nie radze sobie w pracy 05.04.07, 10:39
      Jestes inteligentna i zaradna kobieta.....z pewnościa znajdziesz rozwiązanie
      samasmile))) Ej no w garśc sie weźsmile))Dasz sobie rade, wierze w to...nosmile))
    • raduch Re: nie radze sobie w pracy 05.04.07, 10:58
      Jak masz kogo winić, to OK. wink
      • krysica Re: nie radze sobie w pracy 05.04.07, 11:03
        A jak niesmile??
        Czas na zmaianysmile?
    • mmagi Re: nie radze sobie w pracy 05.04.07, 11:46
      no kurde martffffisz mnie starasmile)
      a ta ruchawka nastroju to wcale nie musi byc bezposrednio z tego powodu,moze
      wpadnij do gina,opowiedz moze Ci cos poradzi,cos zapodasmile
      noo,nie poddawaj sie tym babom tak łatwo,jestes najwredniejsza i tak ma zostac;-
      ))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka