bettina75 02.05.07, 11:41 KONIEC..... Neverending story" zadamawia sie tutaj na dobre....... .....czy to nie jest smutne??????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Was zum Teufel? 02.05.07, 11:46 Czy o to Ci chodzi? Jezeli tak, to bylo to troche wulgarne...ale jako skrot.... udany) Odpowiedz Link
istna Re: Was zum Teufel? 02.05.07, 11:53 No mniej więcej, przepraszam najuniżeniej, pojęcia nie miałam, że hrabianka taka delikutaśna. A wracając do tematu, o co ci chodzi? Że w długi łikęd ludzie mają lepsze rzeczy do roboty niż ślęczenie przed monitorem? Odpowiedz Link
bettina75 Re: Was zum Teufel? 02.05.07, 11:58 Kto łikend ma ten ma.. Hrabianka przyjela przeprosiny) Slyszalam, ze do Polski zima wrocila...moze sa na saneczkach)??? Odpowiedz Link
istna Re: Was zum Teufel? 02.05.07, 12:44 A tfu na psa urok, wczoraj myślałam, że zamarznę. To jest po prostu skandal i w dodatku nie ma do kogo pisać zażaleń. Odpowiedz Link
bettina75 Re: Was zum Teufel? 02.05.07, 13:16 Ja pamietam...dawno dawno temu...dokladnie 20-go maja....spadl sieg i wszedzie bylo bajecznie bialo...nawet druty wysokiego napiecia mialy biala powloczke )) Nawet zima nie przezylam takiego pieknego krajobrazu.....ten uroczy widoczek roztopil sie w pierwszych promieniach poludniowego nieba.... Odpowiedz Link