aasiula1 12.06.07, 14:19 sesja, oddawanie projektow, zaliczenia....jak zamykam oczy to widzę rysunki w AutoCadzie. Oby do wakacji dotrwać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: boooziu 12.06.07, 14:26 Mi jeszcze 4 zostaly. Do tego musze oddac konspekt pracy, chce zmienic temat pracy, ale pochwale sie, ze 9 egzaminow juz za mna jeszcze 4, oddac konspekt i WAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAACJEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link
aasiula1 Re: boooziu 12.06.07, 14:29 rany, co ty studiujesz ze masz 13 egzaminow w sesji??? Ja rozumiem że razem egzaminy + zaliczenia ale same egzaminy??? (Co prawda u mnie niczym sie nie rozni egzamin od zaliczenia... no tylko sie człowiek ubiera inaczej i tyle) Odpowiedz Link
khaki3 Re: boooziu 12.06.07, 16:44 Zdrowie Publiczne studyjuje I mam az tyle egzaminow bo to 2 rok, a na 3 juz bede pisala prace licencjacka i w tym roku juz koncza sie nam w wiekszosci przedmioty. Wiec dowalili nam egzaminow a egzaminow O zaliczeniach nie wspominam bo to betka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: boooziu 12.06.07, 14:35 dlatego tez wlasnie sie mi nie chcialo kontynuowac kariery naukowej. ile jeszcze Ci zostalo? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: boooziu 12.06.07, 15:27 jeszcze piąty rok właściwie to ja już dwa lata temu bułam na piątym jeno przerwałam i teraz muszę z 4 i 5 roku rożnice programowe zrobić Odpowiedz Link
alpepe Re: Bardzo dobre pytanie 12.06.07, 17:15 aasiula bogato wyszła za mąż i ma oryginał (soft) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Bardzo dobre pytanie 13.06.07, 14:01 bahahahhahahhahah nooooo taaaa hehheheh dobre, powiedzmy, ze mam uczelniana wersję heheh Odpowiedz Link